Gå til innhold

Torleif Strand

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torleif Strand

  1. barfoo skrev (På 3.2.2023 den 18.03):

    Hvilke effekter?

    Er ikke gravitasjonsfeltet et konservativt felt?

    Du bruker mange ord, men du er veldig lite konkret.

     

    Mange har mistet evner selv til å analysere bra nok hva som helst. Og veldig få kan oppsummere noe. Men jeg er faktisk konkret på noe. Når gravitasjonsfeltet utnyttes over flere dimensjoner og da blir det andre verdier og lover, så da kan det utnyttes som energi-kilde. Det finnes jo begreper som treghetsmasse, akselerasjon, energi-mengde, avstanden til sentrum og fall-kraft. Det kreves nøyaktighet. Enten jeg ser i mørket eller noen andre ser i mørket etter noe.

    • Liker 1
  2. Jeg syntes det er for mye våpen i verden. Jeg lurer på om det er en fordel med panteautomat for innsamling av våpen slik for å få bort ondskapen?

    Jeg forestiller meg en panteautomat med "FN"-logo på. Det er en mulighet?

    Det er viktig å være kreativ og finne løsninger på "problemet". Vet ikke om det allerede finnes en slik løsning.

  3. Jeg tenker at 10 000 G tilsvarer 98 000 meter i sekundet og det er nesten ti ganger den hastigheten som trenges for å komme i bane? Hvis det anlegges en slik rør som hyperloop. Og da er det nok med 100 G i en 100 meter lang rør og da vil lasten komme til verdensrommet. Bedre hvis det ligger minst 2000 kilometer over havet. Så blir ikke nedbremsingen bli så stor.

  4. Jeg mistenker at lysstoff-rør dreper virus lettere enn led og glødepærer, det fordi det er ultrafiolett i lysstoffrørene. Siden det er en glemt egenskap som går bort, og bør erstattes med ultrafiolett-led som dreper virus.

    Saft med sukker og kullsyrevann hjelper veldig. Og det kjennes veldig lett på kroppen. Og det er godt å lukte på antibac når er rene etter antibac. Bra for lungene.

×
×
  • Opprett ny...