Jump to content

Gronfargen

Medlemmer
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

620 profile views
 1. Takk for forslaget. Jeg ønsker å kjøpe et nytt kamera. Jeg aner dessverre ikke om kameratet som du foreslo fra foto.no er noe bedre.
 2. Finnes det noen bedre alternativer til kameraer og batterigrep enn Fujifilm XF 16-55mm f/2.8 R LM WR kamera og Fujifilm X-H1 + VPB-XH1 batterigrep i mai 2020 til under 25 000 kroner?
 3. Vil informasjonen som ligger på appen fortsatt kunne hentes opp på telefonen hvis SIM-kortet har blitt brukt på en annen telefon i mellomtida?
 4. Hei, vil lagrede ting på apper fortsatt være der selv om jeg tar ut SIM kortet og benytter SIM kortet i en ny mobil?
 5. Hvordan kan jeg skjule venner sine innlegg på FAcebook? Hvis jeg for eksempel ikke ønsker at mine Facebook venner skal se hva mine andre Facebook venner har posta av innlegg på timelinen/brukeren min.
 6. Takk for god respons folkens. Hvor kan jeg finne en test av oppløsningsevnen for kameraet mitt?
 7. Takk for en veldig god forklaring. Under vil jeg forsøke forsøke å forklare hva jeg mener med at kamerat iallefall bør kunne ta bilder med 150 pixels. Jeg er ikke helt inne i kameragreiene, men en som jeg kjenner sier følgende om et bilde som jeg tok med kameraet Fujifilm XF 16-55mm f/2.8 R LM WR kamera og Fujifilm X-H1 + VPB-XH1:" This picture has 96 pixels. In order ot make it looknatural, the picture needs ot have at least 150 pixels. Thereis no other way to find out the resolution execpt Photoshop. "
 8. Jeg beklager veldig sent svar. Det er snakk om å se bildene på en større PC. Jeg er ikke helt sikker på hva du mener med 100%. For øvrig har jeg hørt at et bilde ihvertfall bør ha 150 pixels for at redigering på et bilde skal se naturlig ut. Vil et Fujifilm XF 16-55mm f/2.8 R LM WR kamera og Fujifilm X-H1 + VPB-XH1 kamera klare å skape bilder på 150 pixels?
 9. Hvilke forslag har dere? Det haster å få svar på dette, så det er derfor jeg "maser" litt.
 10. Takk for tipset. Dette var jeg allerede klar over. Jeg spurte med hensyn på andre folk som kunne google, og ikke ndøvendigvis medselv. Da disse andre folkene sannsynligvis ikke bruker + og - tegn i sine søk.
 11. Her kommer et spørsmål om google og søkeinnstillinger. Kan man be Google og andre kjente søkemotorer som Yahoo og Bing om å gjøre følgende: -Fjerne enkelte treff hvis man søker på navnet til en person. Hvis man ikke ønsker at navnet på personen skal komme opp fra en bestemt nettside. For eksempel hvis Ola Nordmann ikke ønsker at treff fra siden 123spill skal komme opp hvis man søker på navnet Ola Nordmann.
×
×
 • Create New...