Gå til innhold

Lch

Medlemmer
  • Innlegg

    9 163
  • Ble med

Innlegg skrevet av Lch

  1. Du må nesten hoste opp flere detaljer, her kan så mangt være galt. La meg hjelpe deg på vei:

    Hva slags minnepenn (størrelse, type)? PC eller Mac, og hva slags PC hvis PC? Formaterte du den i telefonen? Plugger du den i en port som støtter data? Plugger du den direkte i PC eller via en dokking eller høbb? Enkelte PCer har fremdeles rene strømporter i form av USB-C, selv om det er relativt sjeldent. Se om du har mer enn en USB-C port i PCen.

  2. On 14.4.2024 at 2:39 PM, RRhoads said:

    Kjør CMD i admin

    Chkdsk disk /r

     

     

    Aldri gjør dette på disker som har trynet med mindre du ikke bryr deg om å hente ut data fra den. Klon eller lag et image av den og jobb kun med dette.

    Switters: Bare for moro skyld; jeg ser andre er på godt på vei til å hjelpe deg, hvordan ser SMART (bruk f.eks CrystalDiskInfo eller HDD Sentinel til å lese disse på Windows) ut for disken du har problemer med?

    • Liker 1
  3. Til dere med OnePlus 9 Pro (eller tilsvarende): ser dere fingeravtrykkleseren mot hvit/lys bakgrunn? Håpløst å få bilde av med min mobil, men her er et eksempel. Det er veldig synlig for øyet. Ser det ikke mot svart/mørk bakgrunn.

    En del som lurer på det samme på diverse nettfora, men jeg tenkte jeg kunne sjekke her.

    Håpløst å få noe vettugt fra kundeservice forresten, det nyeste svaret jeg fikk var med instrukser for å nullstille telefonen.

    snip.jpg

  4. Til oppdatering hvis det skulle være noen som leter etter en kopi av denne musen:

    Det er så vidt jeg kan se to modeller identiske med Ace Edge 3200 (minus farge- og navneforskjeller) tilgjengelig i norske butikker; Arachnid Neoscona @ Teknikmagasinet og ADX Firepower H01 @ Elkjøp. Begge koster 499 NOK.

    Jeg kjøpte Neoscona sist den var på tilbud da skrollehjulet på Acen min begynte å skape seg. Hjulet har på magisk vis fikset seg selv, men nå har jeg i alle fall en i reserve.

     

    Man får også kjøpt Patriot Viper V560 @ Proshop til 360 NOK uten frakt. Også tilgjenglig fra "ComputerSalg.no" som virker ganske tvilsom.

     

    Har ikke funnet en "billig" Kina-versjon, noe jeg synes er litt snodig. Den har eksistert i mange, relativt dyre versjoner utenlands (60-100 USD) opp i gjennom årene.

     

    @sofiepett: Her er programvaren som fulgte med Neoscona, den funker gull med Ace Edge 3200. Virker nyere enn den som kom med Ace. Mye av innmaten er lik i de to Ace-modellene, men jeg kan ikke garantere at den virker for deg: https://file.io/XxrZ3u

    Virus Total-skann av filen.

     

    Edit: Aner ikke hva slags sensor det er i ADX H01 eller i Patriot V560, de er oppgitt med høyere DPI enn Ace/Arachnid-modellene.

     

    /necro

  5.  

    Når man driver butikk gjør man alt man kan for å maksimere profitt. Fatter ikke hvorfor dette er noe å klage over. Det er jo 100% rasjonell tankegang fra butikkenes side.

     

    Prisjakt gjør det uansett uhyre lett å være en "flink" forbruker, så det er ikke akkurat slik at vi lider...

    Det er ikke et veldig godt argument. Skal man også begynne å fjerne krav om merking av matvarer? Som fjerning av merking av allergener, og i stedet forvente at allergikere er ansvarlige nok til å lese og forstå innholdsfortegnelsen selv?

    [...]

     

    Var ironien her tilfeldig?

  6. Snublet over et tilbud Lefdal kjører til klokka 23:59 ikveld:

     

    http://www.lefdal.com/product/tv-lyd-og-bilde/kabler-adaptere/PTA12800/philips-wi-fi-usb-adapter-pta128?scid=Pricecomparison2989

     

    USB wifi adapter man kan plugge i pc'n eller tv'n. 20 kr per stk + 59/69 i frakt totalt.

    Normalpris er 499,-. Mulig gammel pris var aaalt for høyt, men nå koster den like mye som 0.5L flaske med cola.

     

    Jeg kjøpte 3 stk :p

     

    Det virker som det er kun for Phillips Smarttv. Jeg finner ikke noe særlig konkret info som tyder på at den kan brukes til PC. Virker tungvint å lage den spesifikt for noen apparater, men men.

  7. Aner ikke helt hva som er sensitiv informasjon her så malte litt overalt jeg. Men er ikke photoshoppa i mine øyne. Er vel heller at alt er stjålet og han har funnet selfie av offeret "mr. Kay". 

    [...]

     

    Ikke for å være petimeter (særlig, født pedant), men du trenger vel eksplisitt tillatelse fra ham for å poste bilder av fjeset hans her. For ikke å snakke om bankkortet.

     

    Du har brukt opp flaksen for 2016 hvis dette går i boks. :fun:

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...