Jump to content

TomAwsm

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

Recent Profile Visitors

300 profile views
 1. TO årlige spill istedenfor ett! Endelig har EA en grunn til å etterligne Pokémon-modellen, de har nok hatt våte drømmer om dette lenge.
 2. Tenker i forhold til PC-priser generelt. Dette er for noen som ikke skal bygge selv, og vil helst ha en garanti for hele produktet hvis noe ikke virker.
 3. Har fått i oppgave å finne en gaming-PC til min nevø som er 11 år gammel. Er denne PC'en et godt kjøp i sin prisklasse (8000)? https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-stasjonar/210395/hp-pavilion-tg01-0815no-stasjonar-gaming-pc Den er det så vidt jeg kan se - god GPU, god CPU, M.2 SSD, 16 GB RAM - og har ikke sett noe tilsvarende bedre tilbud enda (se f.eks. denne lignende hos Komplett til 1000 mer, selv på tilbud). Men det er nok folk som har mer peiling her enn meg, så jeg ville bare sjekke 🙂
 4. Det ser ikke lysere ut: https://www.reddit.com/r/technology/comments/jhsl71/delete_facebook_and_youll_lose_all_oculus_games/
 5. Dette burde jo være en dealbreaker for de fleste. At Facebook kan blokkere kontoen din og dermed gjøre VR-utstyret du har brukt tusener på ubrukelig er jo latterlig. Og hvis det skjer ved et uhell, ja da trenger du bare sende inn bilde av ID'en din til verdens mest notoriske selskap når det kommer til personvern. Nei takk.
 6. Jaja, så var det ikke bare nedturer med slutten av Flash Player. FYI for de som savner sine favoritt Flash spill: Last ned Flashpoint av BlueMaxima.
 7. Den mest sannsynlige forklaringen er vel at de kommer til å selge spillene separat etter mars 2021, og da kun digitalt. Pakken er sikkert rimiligere per spill enn å kjøpe hvert spill for seg.
 8. Så vidt jeg vet har Polen relativt gode arbeidsmiljølover som sikrer dem overtidsbetaling. I USA er det derimot mulig å ha fast lønn uten å ha krav på overtidsbetaling, slik 0laf nevner. I en bransje hvor markedsføring spiller en såpass stor rolle, tror jeg ikke dette er en så enkel løsning som du tror. Men jeg vet ikke nok om verken spillutvikling eller markedsføring til å uttale meg noe mer enn det.
 9. Jeg ble nysgjerrig og søkte det opp, og Språkrådet sier noe annet. Personlig ser jeg ingen grunn til at det skal skrives artikler på nynorsk i det hele tatt, men det er en annen diskusjon.
 10. Jeg skjønner at du ikke bryr deg om noe som ikke angår deg, men for de som faktisk er transpersoner er nok dette en velkommen nyhet.
 11. O... kay...? Jeg bruker den til redigering av video, derfor trenger jeg kraftig "gaming" pc, bare til oppklaring. Gaming pc = kraftig pc med bra grafikkort som du vet Sorry, dette bare fascinerte meg litt. Blir den klassifisert som en "Gaming PC" kun basert på specs/GPU? Hvorfor kalle den det hvis du ikke bruker den til gaming? Siden du allikevel har den, er det ikke da fullt mulig for deg å bruke den til et spill som kun er utgitt på PC? Bare å koble til en kontroller, så fungerer den jo akkurat som en konsoll (hvis det er mus/tastatur du ikke liker).
×
×
 • Create New...