Jump to content

TomAwsm

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TomAwsm

 1. "Nettstedet Puck melder at" ... "Det melder nettstedet Puck." Noen som hadde en minimum word count å komme over?
 2. Noen andre som blir spurt om CD activation key når de prøver å legge spillet til? Skjer både på nettsiden og i Ubisoft Connect for meg.
 3. Liten pirketing, men ikonet for Xbox Series X (XSX) i spillkalenderen har samme farge som bakgrunnen (lys grå). Burde kanskje være noe som gjør at den faktisk synes. Ellers: Keep up the good work!
 4. Mulig at det har slarket litt på korrekturlesingen her...
 5. TO årlige spill istedenfor ett! Endelig har EA en grunn til å etterligne Pokémon-modellen, de har nok hatt våte drømmer om dette lenge.
 6. Tenker i forhold til PC-priser generelt. Dette er for noen som ikke skal bygge selv, og vil helst ha en garanti for hele produktet hvis noe ikke virker.
 7. Har fått i oppgave å finne en gaming-PC til min nevø som er 11 år gammel. Er denne PC'en et godt kjøp i sin prisklasse (8000)? https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-stasjonar/210395/hp-pavilion-tg01-0815no-stasjonar-gaming-pc Den er det så vidt jeg kan se - god GPU, god CPU, M.2 SSD, 16 GB RAM - og har ikke sett noe tilsvarende bedre tilbud enda (se f.eks. denne lignende hos Komplett til 1000 mer, selv på tilbud). Men det er nok folk som har mer peiling her enn meg, så jeg ville bare sjekke 🙂
 8. Det ser ikke lysere ut: https://www.reddit.com/r/technology/comments/jhsl71/delete_facebook_and_youll_lose_all_oculus_games/
 9. Dette burde jo være en dealbreaker for de fleste. At Facebook kan blokkere kontoen din og dermed gjøre VR-utstyret du har brukt tusener på ubrukelig er jo latterlig. Og hvis det skjer ved et uhell, ja da trenger du bare sende inn bilde av ID'en din til verdens mest notoriske selskap når det kommer til personvern. Nei takk.
 10. Jaja, så var det ikke bare nedturer med slutten av Flash Player. FYI for de som savner sine favoritt Flash spill: Last ned Flashpoint av BlueMaxima.
 11. Den mest sannsynlige forklaringen er vel at de kommer til å selge spillene separat etter mars 2021, og da kun digitalt. Pakken er sikkert rimiligere per spill enn å kjøpe hvert spill for seg.
×
×
 • Create New...