Jump to content

trulei

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Recent Profile Visitors

272 profile views
 1. noen her inne som vet om noen som har fått hjelp av advokatfirmaet brækhus eller andre advokater ? brækhus planla jo gruppesøksmål for en tid tilbake, lurer på om noen har klart og fått hjelp med tilbakebetaling fra lyoness.
 2. har endel av disse, perfekt for varmetråder og printkort. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=170973893
 3. fikk lagt inn et spørsmål til dem, se innlegg under
 4. blir spennende om og hvilke svar jeg event får, tragisk sak dette hun ble lurt som mange andre, til og begynne med var det masse møter med trivelige folk, som skulle være såkalt "lojale" ble slutt på både møter og annen kontakt til slutt. det jeg får vite, må jeg nesten presse ut av henne, hun sliter, og kjønner egentlig ikke hva hun har vert med på, men det hele begynte med et handlekort / fordelskort som via noen møter utviklet seg til og bli en ruin med kjøp av skyer sparing o.s.v ja, det var nok naivt av henne, men med den hallelujastemningen og gratis pizza på møtene ble hun altså lurt. føler jeg må tvinge meg på får og hjelpe, da skammen er stor, men håper hun til slutt vil få igjen noe av pengene sine.
 5. hei, vet ikke helt hvordan jeg legger til bilder hær ,men prøver. fikk meliding fra de på messenger i dag etter jeg kommenterte dette innlegget.
 6. ja takk,gjerne, greit og kunne formidle dersom jeg får overtalt henne, har du erfaringer med denne advokaten, vet du hvordan saksgangen er ?
 7. hei, har ei god venninde jeg prøvde og fraråde og bli med på dette for et par år siden, men hun ble overtalt av sin bror og ta opp ca 600,000.- i kredittkortlån, slik at broren kunne låne 300,000.- og hun skulle handle for 300,000 , lånet lovte broren og være med på og betale ned, noe jeg ikke jeg tror skjer dersom dette går veien høna sparker, siste jeg hørte var at skyer ble vekslet inn i digital valuta, jeg er redd hun i verste fall kan miste boligen. det har tidligere vært advokater som har tilbudt hjelp om og få penger tilbake, men hvordan er stua nå ? finnes det fortsatt muligheter for tilbakebetaling fra lyoness ? noen som vet ? eller er toget gått ?
×
×
 • Create New...