Jump to content

klafte

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

306 profile views
 1. Ja så det akkurat nå. August er nok litt lenge det og
 2. Det å vente på at skjermkortmarkedet normaliserer seg igjen kan jo ta langt ut i neste år etter det jeg leser. Blir alt for lenge å vente. Ser på ferdigbygde at det finnes en del ting å velge i, men det er dyrt. Hva tror dere om f.eks denne?: https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-stasjonar/268640/lenovo-legion-t5-stasjonar-gaming-pc-r71610003060 Eller denne: https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-stasjonar/266517/lenovo-legion-t5i-stasjonar-gaming-pc-i5165123060 Eller putte et RTX 3060 kort i denne? https://www.komplett.no/product/1139758/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-core-gaming-pc/komplett-i70-core-gaming-pc
 3. Da skjønner jeg at det er vanskelig å få tak i alle delene en trenger. Da må vi kanskje gå for en ferdigbygd. Har dere noen erfaring om Greencom er pålitelige?
 4. Hei. Jeg trenger hjelp! Jeg skal kjøpe og bygge junior sin første PC. Jeg fikk veldig god hjelp her forrige når jeg skulle bygge til storebroren, men det er 3 år siden og jeg går ut i fra at ting har utviklet seg litt siden da. Vi har et budsjett på +/- 12.000 og han spiller Minecraft, Apex. Rocket league etc. (kommer sikkert til å bli mer etterhvert, så den bør være dimensjonert for å tåle litt) Har du tips på hva vi bør kjøpe? Trenger alt bortsett fra skjerm, tastatur og mus. Tenker å bestille fra Komplett, men om du har tips på andre leverandører, så er det bare bra. Håper det er noen som kan hjelpe meg. Alt tas i mot med takk!!!
 5. Hei. Trenger litt hjelp. Jeg har 5 spotter / downlights i en gang (ikke LED), rett innenfor inngangsdøren. De er koblet til en dimmer. På sommeren, når jeg skrur de på om morgenen, så skrur alle 5 seg på, men utover høsten, jo kaldere det blir i været, så skrur kun 2 av de seg på og når de 2 har stått på 1 til 2 timer, så kommer de 3 siste etter. På vinteren, når det er godt med minusgrader, så skrur de siste 3 seg noen ganger ikke på i det hele tatt i løpet av dagen. (mye kald luft i mellomtaket når jeg tar ned spottene og kikker opp der) Jo nærmere sommeren vi kommer så skrur de seg fortere og fortere på. Jeg har forsøkt å snakke med et par elektrikere om dette, men de har ingen svar. Er det noen som har hatt samme opplevelse, eller som vet hva dette kan komme av. Vil det bedre seg om jeg bytter alle spottene, eller vil jeg ende opp med samme problem igjen? Setter pris på alle bidrag :)
×
×
 • Create New...