Jump to content

benthelight

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

490 profile views
 1. Macbookpro 2019 16 tommer, amd radeon pro 5500m, windows bootcamp. Ønsker spille cs:go på en benq xl2546k i 240hz. Aktuelt stabilt over 300fps ingame på 60hz skjerm. Vil jeg kunne kjøre 240hz på en USB-C til displayport 1.4 og evt hvor får jeg tak i en?
 2. Hvor lenge må jeg gjøre dette? Jeg betaler ikke ut lønn til meg selv.
 3. Er eneeier i et AS og ønsker utbetale meg selv kjøregodtgjørelse. Er oppført som adm. direktør. Må jeg rapportere arbeidsforholdet til Arbeidsgiver- og arbeidstakerregisteret før jeg kan utbetaler pengene og levere A-melding?
 4. Hjertelig takk for mye bra info! Er du revisor eller regnskapsfører?
 5. Tenker jeg så riktig med disse to alternatver? Alternativ 1:Gjennomføre kapitalforhøyelse på med 30.000, total aksjekapital blir 60.000. Tilbakeføre 30.000 til meg selv og etterfølgende gjennomføre kapital nedsettelse tilbake til 30.000. Back to scratch. Alternativ 2: Sette 30.000kr overkurs og føre dette mot gjeld til eier kortsiktig.
 6. https://blogg.pwc.no/skattebloggen/innbetalt-kapital-beskattet-kapital-hva-naa https://www.raeder.no/aktuelt/tilbakebetaling-av-innbetalt-kapital--skattefri-for-aksjonarene/ Jeg tolker utifra disse artiklene at innskutt kapital allerede betraktes som beskattede penger, og så lenge det er tilgjengelig kapital på minst 30.000kr i selskapet kan det betales tilbake til eier skattefritt.
 7. Eneeier i AS. 30.000 innskutt egenkapital ved oppstart. Selskapet har en godt overskudd med fri kapital på over 200.000. Kan jeg regnskapsføre innskuddet på 30.000 som "gjeld kortsiktig eier" og betale tilbake innskuddet skattefritt? https://blogg.pwc.no/skattebloggen/innbetalt-kapital-beskattet-kapital-hva-naa https://www.raeder.no/aktuelt/tilbakebetaling-av-innbetalt-kapital--skattefri-for-aksjonarene/ Jeg tolker utifra disse artiklene at innskutt kapital allerede betraktes som beskattede penger, og så lenge det er tilgjengelig kapital på minst 30.000kr i selskapet kan det betales tilbake til eier skattefritt.
 8. Jeg har trykket på en .xls fil i en phishing email inne i Protonmail appen på en iphone 11 med oppdatert OS for noen uker siden ( ikke aller nyeste uppdaterting) Jeg bruker 2FA og har skiftet passord. Er det mulig at malware potensielt har fått tak i mine emails? Grunn til bekymring?
×
×
 • Create New...