Jump to content

joemu24

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

497 profile views
 1. Mye som tyder på at Norges økonomi kan gå ganske skeis i løpet av 20-30 år med eller uten flyktinger fra Ukraina dessverre.
 2. Sånn rent hypotetisk sett, hvor vanskelig vil det være å drepe Putin? Er vel selvmordsoppdrag for de som eventuelt gjør det, men er f.eks USA i stand til å utføre en slik operasjon? Tenker iht. sikkerhetsnettet rundt Putin, kan dette gjøres? Og vil det være noe som helst å vinne på dette, eller vil det bare være en ny diktator som tar over og fortsetter som før? Tror dere at de har vurdert dette?
 3. Dessverre går makten i hodet på de aller fleste og de får en kunstig høy tiltro til til seg selv, enten det er snakk om et lite land eller en av verdens mest mektige nasjoner.
 4. Som flere har hintet til tidligere i tråden, innser nok putin at han ikke har mange år igjen, hvertfall ikke som diktator av Russland, og ønsker å bli skrevet ned i historiebøkene før han dør. I tillegg kan det jo hende at han har fått en uhelbredlig dødlig sykdom, og kan derfor være villig til å gå enda lengre enn til vanlig. Tidligere har jeg tenkt på Putin som en kald, utspekulert og ¨god¨ diktator, men det virker som har fått noen skruer løs de siste par årene.
 5. Ja, var det jeg mente. Tenkte mer på når Putin innser at han er på vei til å tape, enten nå mot Ukraina eller mot Nato evt senere, og bestemmer seg for at hvis han og Russland skal ned så skal alle andre ned og.
 6. Får håpe det. Har det vært statsråder og eller ministere i Russland om har fordømt eller visst misnøye ift. invasjonen? I såfall hvem? Det er jo en god start.
 7. Får håpe at om Putin vil dø og ta alle andre med seg, så tørr ikke soldatene som evt får oppdrag å sprenge atomkraftverket å adlyde hans ordre og heller overgir seg til Ukraina. Ikke alle russiske soldater er like gal som Putin selv.
 8. Kanskje han sitter i panikk over de helt grusomme sanksjonene vesten har påført han... Tror ikke han har så mye mer å komme med, han har oppgitt grunnen til invasjonen. Bombingen taler nok for putin og Russland.
 9. Har blitt tre år siden sist jeg var inne her. Takk gud for at jeg ikke gikk gjennom med planene mine. Arvet verdipapirer det året og fikk det plutselig fryktelig travelt med å slippe unna kapitalskatten og formueskatten. Hadde og en veldig dum forretnings ide, og ikke søren om jeg skulle betale noe skatt for eventuelle penger jeg ville tjene på det. Etter møte med advokaten som ordnet arveoppgjøret vårt, oppdaget jeg hvor forferdelig dum ideen min om å frasi meg norsk statsborgerskap var😁 Heldigvis har virkelighetsoppfatningen min blitt bedre med årene... Forøvrig gøy å se tilbake på da🤭
 10. Kan og nevne at sensor mener jeg hindret annen trafikk. Jeg var på forkjørsvei i en 40 sone og skulle svinge til venstre, og det var en bil som kom i motsatt kjørefelt og jeg tenkte jeg slevføglelig måtte vike for vedkommende. Jeg så det var en eldre mann, og tar alltid hensyn til de i trafikken. Han blinket rett før svingen til høyre og jeg ventet fortsatt, da han hadde svingen på sin side og jeg fortsatt hadde vikeplikt. Det var to kjørefelt i samme retning på min side, og trafikken bak som skulle rett frem kunne kjørt forbi på høyre side, og de som sto rett bak meg og skulle til venstre måtte uansett ha ventet og overholdt vikeplikten for den eldre mannen. Jeg hindret derfor ingen.
 11. Jeg mistet lappen i januar, hadde min første oppkjøring i september i fjor og da strøk jeg for at jeg hadde dårlig kjørekomfort. Besto oppkjøringen i oktober med en annen sensor, og hadde i dag min tredje oppkjøring, og da fikk jeg samme sensor som strøk meg første gang. Vet ikke om han kjente meg igjen, men jeg sa ingenting om den forrige oppkjøringen eller at jeg mistet lappen. Han begrunnet at jeg kjørte for sakte på landevei, altså 70 i 80 sone. Jeg sa at jeg velger å ikke kjøre i 80 da asfalten var våt og det var dårlig sikt pga. regn, og det var stor elgfare der. Han sa jeg hindret trafikk, men det var ingen andre biler bak oss. Ble forbikjørt i en 60 sone av en som kjørte langt over fartsgrensen, men jeg avpasset farten og lot han kjøre forbi selvfølgelig. Han sa jeg kjørte for offensivt, og til det kunne jeg fortelle at jeg hadde mistet førerkortet for å ha kjørt for fort, men at jeg har lært av det og jeg var ikke en eneste gang over fartsgrensen gjennom hele førerprøven. Kan og nevne at jeg lå i 80 der det faktisk passet seg Jeg spurte han om jeg hadde kjørt for sakte, og til det svarte han at det ikke var det han sa. Han hadde ikke mer tid til å prate så det ble med det. Kjørelæreren min forstår ingenting og mener det ikke er noe grunn til å stryke. Jeg vurdere å klage, og lurer på om noen her har klaget før og va utfallet ble. Takk for svar!
 12. Hei! Ønsker å bli kvitt Norsk skatteplikt så fort som overhode mulig, og ser at om jeg emigrerer ut av Norge vil jeg da det tredje året etter inntektsåret jeg emigrer ut av Norge ikke være skattepliktig til Skatteetaten. Så Jeg lurer da på om jeg vil raskere bli kvitt skatteplikt om jeg løser meg fra mitt Norske statsborgerskap. Hvordan gjør man dette, og er det en lang prosess?
×
×
 • Create New...