Gå til innhold

Strategen

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

245 profilvisninger

Strategen sine prestasjoner

58

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette er ikke usa. Du må ikke tilstå, men du må vise oppførsel.
  2. Nei. Det er gjentakelsesfare og oppførsel som holdt ham inne.
  3. Du bruker hans egne argumenter. Meningsløst å være så subjektiv. Dette er ikke UsA
  4. Enig. Les gjerne svaret mitt over. Han satt på forvaring. Hadde han der blitt vurdert som «frisk og ute av stand til sånne handlinger», så hadde han sluppet ut for lenge siden. Mannen er ikke god.
  5. Han er heller ikke bevist uskyldig i Baneheia. Selvsagt er det slik at det må bevises, og det er en forskjell på å være dømt til tross for svake beviser og på å være uskyldig.
  6. Det kommer an på budsjettet, men en enkle gullring trenger ikke koste mer enn 3-4000 ettersom jeg har sett.
  7. Da vil jeg anbefale kognitiv terapi. Da lærer man å bryte etablerte tankemønstere. Det kan være nyttig med hensyn til selvbilde og selvtillit.
  8. Kombinasjonen lav selvtillit, misoppfattende av virkeligheten og pessimisme vil lett føre til at man forblir singel. Jeg feks fikk ny partner da jeg var 30 og igjen da jeg ble femti. Og det uten apper og nettsider. Det er ganske vanlig også i dag. Men du leser jo den skriften du selv ønsker og velger deretter. Men jeg vil ha meg frabedt at det snakkes om kvinners utløpsdato. Den eksisterer ikke mer for det ene eller andre kjønn. Når kvinner selv farer med mannsjåvinsime blir det enda vanskeligere å være kvinne. Jeg kjenner for øvrig mange menn, men jeg kjenner ingen med så dårlige holdninger til kvinner.
  9. At folk i samme bransje kjenner hverandre gjør dem ikke korrupte. Hadde du ikke ankemulighet?
  10. De fleste lover er ufravikelige. Men lånetagere ansvar er like mye tilstede som før. Å klippe ut det minst relevant ved loven vitner om liten jussforståelse. Det er jo helt greit, det. Men vit at man ikke kan ta opp det man ønsker av lån for så å skylde på banken som skal ettergi.
  11. Vel, det @arne22 sa. Loven er lest og forstått. Ikke feiltolket.
  12. Det er omvendt. Kunden kan, ved noen tilfeller, kreve heving/lemping. Finansloven fritar ikke enkeltpersoner totalt for deres ansvar. Du, altså😅
  13. Her er det ikke snakk om å kjøre i rus og om politiet liker det..() Det er snakk om hvorvidt man kan snakke med psykolog for å få hjelp til et rusproblem uten å miste lappen. Svaret på det er enstydig «ja».
  14. Dette er rykter og paranoid tull. Man kan trygt snakke med psykolog om rusmisbruk. TS røyker hasj når han ikke kjører. Han/hun er ikke ruset hele dagen. Man kan også være en trygg sjåfør som rusmisbruker så sant man ikke er ruset når man kjører. Det er så såre enkelt at man er uskyldig til det motsatte er bevist. Politet har ikke egne databaser med folk de skal følge med på I TILFELLE de kjører ruset. Da ville alle som drakk alkohol potensielt bli nektet sertifikat. Dette er helt i dagen. Istedenfor å fortsette med det tullet, så forhør deg med politiet om dine rettigheter. Så kan du roe deg med ned med feilinformasjonen og skremselspropagandaen etter det. Meldeplikten til psykologen går ikke utover fører dersom omfanget av rus ikke går utover kjøreevnen. Da vil ingen kunne søke hjelp
  15. Nei. På hvilket grunnlag, mener du? Hva skal politiet gjøre med informasjonen, tror du? Man kan trygt snakke med psykolog og lege om rusmisbruk.
×
×
  • Opprett ny...