Jump to content

Andreas247

Medlemmer
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

Recent Profile Visitors

739 profile views
 1. Det er sant, spillet var allerede stygt da det kom ut. Heldigvis fins det mange mods som overhaler grafikken så den ikke er like ille. Om du liker dype RPGs med gode stories så anbefales virkelig F:NV, og valgene diner har faktisk mye å si down the line.
 2. Spiller selv A Tale of Two Wastelands for tiden, hvor man starter i Fallout 3 og kan komme seg til F:NV for å gjøre quests/main story der også. Utrolig morsomt å reise frem og tilbake mellom de to spillene på samme save-game, og siden The Frontier også støtter Two Wastelands, så blir nok den også installert asap
 3. "Denne har støtte for Amazons stemmeassistent-tjeneste Alexa og vil kopste 50 dollar i USA."
 4. Ah beklager, ble litt forvirret da begge heter The Longest Journey!
 5. På GOG.com får du kjøpt det med norsk tale og tekst ser det ut som https://www.gog.com/game/dreamfall_the_longest_journey?&gclid=EAIaIQobChMIgaLmhKvM6wIVj9iyCh3UpwjNEAAYASAAEgICVvD_BwE
 6. Jeg handler aldri hos Amazon, så det må jo bety at Amazon holder på å gå konkurs. Jeg kunne jo vært en kunde.
 7. Gleder meg veldig, men er fortsatt skeptisk til hvor mye karakterene har blitt forandret i forhold til originalen.
 8. Er selv en av de som foretrekker vanilla TF2, men var ikke klar over denne modden, så skal absolutt prøves nå til helgen Liker også at de har game modes fra gamle TFC, spilte det nesten religiøst back in the day
 9. Selvfølgelig har de gitt han en grunn til det, han sier bare offentlig at han ikke vet hvorfor, fordi Twitch ikke kan diskutere personer offentlig, så de sitter igjen som skurken uten å kunne si noe på det.
 10. Spillet ser morsomt ut, men grafisk ser det nesten ut some early-gen PS4.
 11. Helt vanvittig hvor dårlig dette er blitt håndtert av Naughty Dog og Sony, nå som de copyright claimer alle som bare nevner leaks, selv om de ikke deler bilder eller informasjon, kun nevner at det har vært leaks.
 12. Spilte det litt på release, men likte det ikke grunnet bugs og at det var rett og slett jævla dårlig. Tok det opp igjen nå med Wastelanders patchen, og storkoser meg så langt, føles mye mer som et skikkelig Fallout-spill.
 13. Jobbet selv på et AAA-spill som ble sluppet i fjor hvor vi heller ikke fikk bonusen vi ble lovet, som også skulle veie opp for den lave lønnen vi fikk i forhold til andre utviklere i samme område. Long story short, flyttet til et annet land og begynte hos en annen AAA-utvikler som er langt bedre likt blant spillerne, og som også lager mye bedre spill.
×
×
 • Create New...