Gå til innhold

trillebår

Medlemmer
  • Innlegg

    329
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trillebår

  1. Hepp.

     

    Jeg trenger anbefalinger på en router som skal tåle å ha 3-5 brukere på samtidig. Av disse vil 2 være kablet og 3 trådløse. Brukerne varierer fra hardcore gamere til db.no surfere. Det vil bli minimalt med fildeling mellom brukerne, så det er ikke nødvendig med den raskeste hastigheten sånn sett. Det er heller ikke nødvendig med noen avanserte funksjoner.

     

    Håper noen har noen gode forslag.

     

    Pris~<500.

  2. Dama har den. Kjøpte den på tilbud på Lefdal i begynnelsen av juli. Funker fjell. Drar en del spill også. Fikk veldig mye for pengene følte jeg.

    Eneste minuset må være batteritiden. Med en CPU på 35w og skjermkort som drar 19w på det meste så holder ikke batteriet til lange togturer f.eks.

     

    Hvor mye betalte hun? Jeg føler at den lett er verdt 5995,-(elkjøp) enig?

  3. Jeg var på elkjøp i dag og ble veldig interessert i denne pc'en - lenke til laptopen hos elkjøp. Denne laptopen ligger ikke inne i prisguiden og det er ingen norske netbutikker som har den (så vidt jeg kan se), elkjøp har den heller ikke tilgjengelig for salg via nett. På de norske acer sidene er den ikke lagt inn, men den ligger på de amerikanske sidene.

     

    Noen som vet noe om denne maskinen? Er den helt ny eller hva? Maskinen er tiltenkt min mor som er fotograf og tar mye bilder (greit med 640GB hdd) og driver med litt enkel bildebehandling. Bildet på den integrerte skjermen slo meg også som veldig bra i forhold til det andre jeg har sett på laptoper. Noen meninger?

  4. Hepp!

     

    Jeg fulgte følgende guide for å forwarde porter på routeren min: Port Forwarding COD -MW2. Jeg gjennomførte hele guiden og trykket på apply, men når jeg gikk inn å så på definisjonene, var alt borte. Det som ble lagret var kun navnet, og ikke noe mer.

     

    Jeg har resatt routeren, prøvd å endre instillinger etter at jeg har opprettet applikasjonen, men routeren vil rett og slett ikke lagre det. Jeg har prøvd å assigne alikevel og testet om portene er åpne (tilfelle definisjonene ble lagret, men ikke vist), men det funket selvfølgelig ikke. Ja jeg har satt IP'n min statisk, ikke at det skal ha noe å si for dette da...

     

    Ny router, eller hemmelig triks???

  5. Hehe evig bra! Grattis med første snusen på 3 mnd.

     

    Jeg har selv vært av og på med snusen, og det eneste jeg har merket er følgende: Når man slutter med snus begynner man (les: jeg) å spise mye dritt for å ha noe digg i stedet for snusen, derfor har jeg stort sett alltid en boks hjemme, slik at jeg kan ta en liten pris på kvelden/etter måltid/ når jeg har lyst på noe digg. Dette er med på å holde fettprosenten i sjakk...

     

    Av de andre tingene du nevner så har jeg også opplevd ising i tennene etter at jeg sluttet å bruke snus fast, men jeg noterte det som en tilfeldighet, og forklarte det med at snusen svekker beskyttelseslaget rundt tennene - lang bruk fører til dårligere tenner - dårlige tenner inntraff når jeg sluttet. (citation needed)

     

    Hold oss oppdaterte på eksperimentet!!! glhf

  6. I: Trillebår: Var kjempehyggelig og ha deg med:)

     

    II: Jeg hater og "kaste" ut deltakere i en konkuranse:P

    Men man må det for og finne en vinner.

     

    III: Men som alt annet her i livet så vet man ikke utfallet før man har prøvd det:)

     

    IV: ( og vi satser vel på ny konkuranse neste år? )

    I: Takk!

    II: Det hadde vært en særdeles kjedelig konkuranse om ingen ble "kastet ut"!

    III: Nå er dette prøvet, og utfallet ble slettes ikke så værst, men neste gang blir det enda bedre!

    IV: Jeg er med!

     

    Forøvrig var vel denne konkuransen tenkt å booste oc miljøet her på forumet. Det har dere absolutt lykkes med!

  7. Hmmm jeg satt og kjørte superPI gang på gang i går for å prøve å få blank, men kom ikke nærmere enn 24000,001 før jeg måtte dra hjem (på juleferie). I dag har jeg lett etter en datamaskin med internett og fant det først nå, tris å se at jeg ble slått ut, men regnet nesten med at 4 stk skulle klare å få 24000,000... Kanskje like greit at jeg ikke rakk det for jeg tror ikke det droget jeg sitter på nå hadde klart seg gjennom finalekonken.

     

    Lykke til, til alle som kom seg til finalen, måtte den mest iherdige vinne! (Det var tydeligvis ikke meg :roll: )

     

    @nizzen&soppen: Dritbra insj, men litt varierende nivå på rundene. Bra at dere lagde en konkuranse for "alle", men det var kanskje til tider for lett? Uansett: Håper dere tar med dere erfaringene fra denne konkuransen og lager en enda bedre konkuranse neste år! Helt til slutt: Takk for at dere ga meg noen fine avbrekk i eksamensperioden!

     

    Helt helt til slutt: God jul! :yes:

  8. ]Har samma PCn... Det hadde akkurat gått 1år så ble skjermen svart :s garantien var utgått sa de til meg... En kompis av meg fikk samme problem rett etter meg!!! kan det vere ein feil på mange PCer??

     

    Ja det står at det er 1 år garanti på "Acer Kunde Service Portal", men den er, som navnet understreker, direkte oversatt fra amerikans/engelsk.

     

    Jeg fikk tilbake pc'en min for en ukes tid siden, det tok 2 uker fra jeg postet den til jeg fikk den tilbake. Helt grei service syns nå jeg...

  9. Hepp.

     

    Jeg har et stykk Lacie 0,5TB hdd som vel er en 2-3-4 år nå. I det siste så har det begynt å oppstå problemer: Ved overføring av filer FRA disken begynner disken å lage klikkelyder (ikke lyden av at lesehodet flytter seg fort frem og tilbake, men kun enkle korte klikk).

     

    Jeg formaterte hele disken, i håp om at dette skulle ha en effekt. Så la jeg inn div filmer og bilder, ca 200GB uten at det oppstod noen problemer, men jeg har fortsatt samme problem med å lese. Jeg tror ikke det er noe galt med filene, for det gikk helt fint å lese de fra mine interne hdd'er, og dessuten har jeg lagt over noen nye filer som disken ikke har lyst til å lese.

     

    Hvorfor kommer disse ekle klikkelydene? Er det på tide å begrave denne disken eller?

  10. Starter kl.00.30 i dag og stopper 00.30 på Onsdag den 16.12:)

     

    Her må det oppklares litt. Kl. 00.30 den 16.12.2009 er en halv time etter midnatt i kveld.

    Har jeg oppfattet stopp korrekt?

     

    Det blir travelt hvis det stemmer!

     

    Ang PCmark så får jeg det ikke til å funke, selvom jeg har lasta ned win media encoder 9, dvs: det kjører perfekt, men når det er ferdig og jeg klikker for å se score får jeg N/A... <spøk > hva med at jeg får 70k på 4 programmer og legger til en run med N/A, det skulle vel bli ca 70k tilsammen? </dårlig spøk >

     

    EDIT: kjørte i compability mode, løste saken...

  11. Min nermeste score ligger på 13349p, men mangler printscreen.

    Jeg har ORB link. Kan jeg bruke denne scoren eller er prt.scr veldig viktig ? :dontgetit: (ORB link)

     

    Hvordan kan vi ellers vite at dette er ditt system? Grunnen til at det står prsc med cpuz+gpuz+orb er vel for å kunne sammenlikne HW i orb'en med det som vises i cpu/gpu-z, for å gjøre det så vanskelig som mulig å forfalske resultater

×
×
  • Opprett ny...