Gå til innhold

Trotters

Medlemmer
 • Innlegg

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

348 profilvisninger

Trotters sine prestasjoner

98

Nettsamfunnsomdømme

 1. Er det? Mitt inntrykk fra denne tråden er at de aktivt søker i et gitt alderssegment fordi målet er å finne noen med "den rette typen fysisk attraksjon" som de aldri klarte å få som kjæreste da de selv var unge. At en gitt aldersgruppe altså er målet. Når de da ikke finner noen i den aldersgruppen i Norge som vil bli sammen med dem, så søker de utenlands for å finne noen der. Og da er det ikke Sverige, Italia, Spania eller andre vestlige land de søker i. Det er gjerne i fjerne østen, hvor noen kvinner tilfeldigvis synes det er mer aktuelt (enn kvinner i Vest-Europa gjør) å date menn som er tre ganger sin egen alder. At de finner noen de liker tviler jeg ikke på, men å hevde at aldersforskjellen er tilfeldig er en forklaring jeg har 0% tro på. Kjøper du denne teorien selv? "Jeg sliter med å finne meg en kjæreste, så derfor har jeg senket mine krav og blitt sammen med ei som tilfeldigvis er mye yngre enn meg, og som jeg tilfeldigvis synes er mye mer fysisk attraktiv enn kvinner på min egen alder. Men aldersforskjellen er altså helt tilfeldig!" Hva er det vanlige å gjøre hvis man ikke klarer å få tak i det man ønsker seg? Hvis man ikke finner den kjæresten man drømmer om, boligen man drømmer om, jobben man drømmer om, bilen man drømmer om, osv. Pleier man da å sikte mot noe enda bedre, eller pleier man å senke kravene noe til man finner noe som er innen rekkevidde? Jeg mener, hvis man drømmer om en enebolig i Drammen, men ikke har råd. Begynner man da å drømme om en enebolig i Bærum istedenfor? Eller begynner man heller å lete enda lenger vekk fra Oslo hvor prisene gjerne blir lavere?
 2. Du kan jo f.eks spørre Ina Luna Gundersen om det. Les gjerne mer enn bare teksten i linken. https://p3.no/menn-vil-betale-for-a-slikke-kroppsharet-mitt/
 3. Er det bl.a meg du sikter til her? Les mitt forrige svar.
 4. Selvfølgelig kan de like hverandre. Jeg har ikke sett noen hevde det motsatte. Jeg mistenker at du misforstod ordene mine. Jeg snakker om rekkefølgen ting skjer i. En ting er hvis man kommer i kontakt med noen, man trives og liker hverandre, også finner man etterhvert ut at det er en vesentlig aldersforskjell. Da er aldersforskjellen en tilfeldighet, fordi den initielle kontakten handlet om helt andre ting. Noe ganske annet er at man aktivt søker kontakt med mennesker som har et gitt alderssegment, og finner noen man liker i det segmentet. Da er ikke aldersforskjellen tilfeldig, men tvert imot noe man aktivt har oppsøkt. Resultatet kan fortsatt være at man har fått kontakt med akkurat den samme personen, men i det første tilfellet er altså aldersforskjellen tilfeldig, mens i det andre tilfellet er det ingen tilfeldighet. Akkurat som hvis du ber en kompis kjøpe en tannkrem til deg, så er det helt tilfeldig at han kjøpte Solidox frisk pust. Men hvis du ber han kjøpe Solidox frisk pust, så er det ikke tilfeldig at det er den han kjøper. Les gjerne kommentarene på nytt, i lys av forklaringen over, og se om ikke du leser en annen tolkning ut av dette enn du initielt gjorde.
 5. Det er jo ikke din standard som er tema her. Det er holdningene som finnes der ute, og hvorvidt holdningene hos det ene kjønnet er mer eller mindre aksepterte enn holdningene hos det andre kjønnet. At du ikke har hørt det fra menn betyr ikke at det ikke sies. Blant annet blir mange av disse tingene brukt som en "forklaring" på "hvorfor" av menn som vil ha yngre damer.
 6. Når man ser slik som her, at folk aktivt søker etter yngre damer i utlandet for å få oppleve å ha en kjæreste som er "ungdommelig fysisk attraktiv", så blir det litt syltynt å hevde at de møttes og likte hverandre, også var det tilfeldigvis en aldersforskjell der. Beklager.
 7. Hvorfor ble plutselig utenlands et tema her? Diskusjonen dreier seg om alder og fysisk attraktivitet. Nok en gang skifter du tema og flytter fokus / målstreken. Forøvrig tror jeg resten av svaret ditt bærer mindre preg av å være en universell sannhet, og mer preg av at du projiserer dine personlige erfaringer til å gjelde for alle som tar de samme valgene. Som jeg har argumentert for en rekke ganger tidligere, så anser jeg ikke utseendet som den avgjørende faktoren jeg velger partner ut fra. Så hvorfor noen skulle føle et behov for å krysse av på bucket lista si at de har (hatt) et forhold med noen som er på toppen mtp fysisk attraktivitet fremstår helt fremmed for meg, men at det handler om å kompensere for et eller annet tror jeg absolutt du har helt rett i.
 8. Da må jo det motsatte også være tilfelle? Ved å være på bilde med en mer fysisk attraktiv person, så vil man etter din mening fremstå som mindre attraktiv selv. Eller?
 9. Når @RRhoads presiserte ar han hadde skrevet aldersforskjell og ikke alder, så skrev du aldersforskjell men mente egentlig antatt alder? Så nå er det antatt alder som avgjør om Linda er pen eller ikke? Dette blir bare rarere og rarere for meg. Hvis du antar at Linda på 30 er 20 så er hun penere enn om du antar hun er 40? Du tror ikke det er motsatt? At du antar Linda er 20 fordi du synes hun er ekstra pen, og du antar hennes jevngamle venninne er 40 fordi du ikke synes hun er like pen? Nytt tips til profilbilder på datingsider: Ta bilde sammen med en stygg fyr, så fremstår du som kjekkere selv. Men et tankekors er jo at hvis aldersforskjellen får den yngre til å fremstå som ekstra attraktiv, så må vi jo også anta at det motsatte gjelder for den eldre? Altså at aldersforskjellen får den eldre til å fremstå som mindre attraktiv. Jeg trodde opprinnelig at eldre menn skaffet seg yngre damer for å forsøke å sole seg i ungdommelighet og derfor fremstå som mer attraktiv selv, men nå skisserer du indirekte at de oppnår det motsatte? Interessant at noen da frivillig (og aktivt) velger å gå den veien.
 10. Hva mener du de burde skrevet, for at du skulle ta deres tekniske kritikk seriøst? At de har brukt 1500 kW i desember?
 11. Muligens fordi menn til syvende og sist er mer opptatt av at det er en pupp å kose med, enn at den innfrir gitte krav? Og hvor ofte har du ikke hørt menn snakke om at dama ikke er like trang lenger etter en fødsel? Eller har fått hengepupper og strekkmerker? Eller at de ikke vil ha damer som har hatt fler enn tre til toppen fem tidligere sexpartnere? Eller klager på appelsinhud og poser under øynene? Eller hårvekst? Hvorfor antar du at disse kroppslige målestokkene er så veldig skjevfordelt i mennenes disfavør? Fordi det er disse som rammer deg personlig, mens alt det som rammer kvinner tenker du ikke over på samme måte?
 12. Her skifter du rett fra aldersforskjell til alder i løpet av to påfølgende setninger. Du hevder at aldersforskjell har med utseendet å gjøre, men jeg forstår virkelig ikke hva du mener. Hvis aldersforskjell har med utseendet å gjøre - tenk da gjennom følgende spørsmål: * Synes du Linda på 30 er penere ved siden av en mann på 70 enn ved siden av en mann på 30? * Vil ulik aldersforskjell forandre utseendet hennes? * Hva om Linda på 30 stod alene og det ikke var noen aldersforskjell? * Er det virkelig aldersforskjellen som definerer om hun er pen eller ikke? Mener du fortsatt at aldersforskjell har med utseendet å gjøre? Selv om det du egentlig mener kanskje er aldersforskjellen mellom henne og deg selv - si du er 60 og hun er 30, så en aldersforskjell på 30 år. Handler det ikke egentlig om at hennes alder er 30? Aldersforskjellen er fremdeles 30 år når du er 90 og hun er 60. Er hun like pen som da hun var 30? Aldersforskjellen er jo nøyaktig lik, så om aldersforskjellen avgjør burde hun være nøyaktig like pen som for 30 år siden. Ikke sant? Hva da om Linda var 90 år og du er 60? Det er fremdeles en aldersforskjell på 30 år. Mener du fremdeles at det er aldersforskjellen som avgjør om hun er pen eller ikke, eller er det Lindas alder - og kun alderen hennes - som du EGENTLIG bruker som målestokk her? Forklar gjerne for meg hvordan aldersforskjell har med utseendet å gjøre, for akkurat DET forstår jeg nemlig ikke på noen som helst måte.
 13. Eller det ene er mye mer utbredt og har derfor fått et begrep som beskriver fenomenet, mens det andre er mye mindre utbredt og har derfor ikke fått et begrep ennå. Dessuten er det å seile under falsk flagg å gi inntrykk av at ikke menn også er opptatt av kvinners høyde. Mitt inntrykk er at de fleste menn ønsker seg en dame på minst 1,6 meter, men helst ikke høyere enn seg selv. Hva er dine tanker rundt det?
 14. I utgangspunktet dette: Har du mistet tråden i diskusjonen deres?
 15. Spot on! Fokuser på det viktigste, og "ta det gode med det onde" på en del andre og mindre viktige ting. Sagt på en annen måte: Det finnes en del må-kriterier, veldig mange gjerne-kriterier, samt en del nice to have-kriterier. Et må-kriterie for meg er f.eks at hun har alminnelig folkeskikk. At hun ikke bor for langt unna er et typisk gjerne-kriterie for meg. Et nice to have-kriterie er for meg f.eks at hun har førerkort, og gjerne også har bil eller at hun er selvstendig mobil på annet vis.
×
×
 • Opprett ny...