Jump to content

HalvBon

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

469 profile views
 1. Nei. Men siden du spør: hvor lav må hastigheten være for det skal være tillatt å krysse heltrukken linje?
 2. Her har jeg videofilmet den aktuelle vegstrekning. Det er et skummelt kryss, du skimter så vidt taket på kjøretøy som kommer fra høyre, du ser så godt som ingenting av trafikk som inn fra venstre! Her ble jeg forbikjørt av buss i rutetrafikk ved to forskjellige anledninger. Nå kan dere selv bedømme hvor farlig/lite farlig det var (og er) å krysse den gule midtlinja.
 3. Postnord har nå bekreftet at forsendelsen kom i deres system rundt kl 21:00 i går kveld og at den nå er "under transport" til meg. Jeg venter og ser.
 4. For orden skyld: Det er ikke snakk om et lån i dette tilfellet.
 5. Det skal være sikkert Seriøse firmaer opptrer ikke slik som dette firmaet gjør: Først fikk jeg beskjed om at forsendelsen ville bli overtatt av transportør i løpet av dagen. Jeg fikk også en lenke for sporing av pakken som ledet til ei blank side; siden hadde bakgrunnsfarge, det var alt! Da jeg meddelte dette, fikk jeg en lenke som ikke virket!
 6. Med den holdningen du viser nå, er du på god vei til å bli bedre allerede.
 7. Jeg har fått opplyst at det er Postnord som er deres godsbefrakter, jeg tar kontakt med dem i morgen og hører hva de har å si.
 8. Jeg var ikke mer stillestående enn en traktor. Det er ikke noe spesielt skilt på den aktuelle vegstrekningen.
 9. Er vidaxl.no en butikk man skal være forsiktig med? Har bestilt varer fra dem for en tid tilbake, men varene foreligger ennå ikke! Til å begynne med svarte de raskt på mail, nå får jeg ikke svar når jeg etterspør forsendelsen. Kan det vært at jeg er blitt utsatt for svindel?
 10. En person skylder meg et par tusen kroner eller så og kravet er i ferd med å bli foreldet. Hva må jeg foreta meg for å kunne ha rett på beløpet også etter at kravet er mer enn tre år gammelt.
 11. Jeg regner med at grunnen er at de skal holde ruta/rekke ferja, men de setter da passasjenes og andes sikkerhet opp mot dette noe jeg ikke føler meg helt vel med. Jeg føler også at denne debatten har gitt flere nye argumenter for å påvirke Statens Vegvesen i å anlegge rundkjøring her. Busselskapet, som er fylkeskommunen, kan bli en aktiv støttespiller når jeg kan presentere videobevis for at deres sjåfører gjentatte ganger bryter loven. Dessuten: Dette må da være en meget god sak for lokalpressen i et område hvor tungtransporten er sterkt økende.
 12. Slitasjen var som følge av vinteren og malingen ble fornyet ca 15 juni.
 13. Det får andre vurdere. Før et uoversiktlig kryss med flere alvorlige ulykker de siste årene. Jeg har ikke til hensikt å "tyste", men dette kan brukes i argumentet overfor Statens Vegvesen om å erstatte krysset med rundkjøring og nedsatt fartsgrense.
 14. Da har arbeidsgiver to sjåfører å sparke! Men kan det være en formildende omstendighet at den doble gule midtlinjen var delvis slitt ned? Dette er likevel på en strekning som vedkommende busselskap trafikkerer åtte-ti ganger per dag og den doble midtlinja burde være kjent.
×
×
 • Create New...