Jump to content

Anonym350

Medlemmer
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

1 Follower

About Anonym350

 • Birthday September 6

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

963 profile views
 1. Nå forstår jeg at det kan bli 256 (4^4) kombinasjoner, ja... Hadde vært mindre kombinasjoner om man ikke kunne ha hatt på samme farge.
 2. Kan velge 4 farger for jakken. Kan velge 4 for støvler og 4 for luen.
 3. Hei! Har ett spørsmål: Hvis du har 16 ulike plagg (4 luer i ulik farge, 4 hansker i ulik farge, 4 jakker i ulik farge og 4 støvler i ulik farge), hvor mange kombinasjoner er det da mulig å ha? Du kan kombinere plagg av samme farge også. Jeg tenkte 4 * 4 * 4 * 4, men er usikker på om det kanskje blir 4 * 3 * 2 * 1 da 256 kombinasjoner (4^4) høres utrolig mye ut.
 4. Trengte ikke hjelp med det som sto her likevel.
 5. Hei! Har hatt en vurdering i norsk sidemål (nynorsk) dette halvåret. Fikk 5/6 på den vurderingen, og det er en tekst som er gjort under hjemmeskolen. Fikk kommentar om at nynorsken og teksten var perfekt, det var kun avslutningen som skurret litt. I høst har jeg fått 6- og 6 på sidemålsvurderingene. Føler "slash"-karaktererer er så forvirrende, men blir ikke vanligvis 5/6 gjort om til 6 i sluttvurdering da læreren vanligvis vipper opp i sluttvurderingen?
 6. Trikset her er at man må sette opp en tabell og fylle inn alle opplysningene man har i den slik at man klarer å se det som mangler. I slike oppgaver er det dessverre ikke noen rett fram-framgangsmåte. 😕
 7. Tusen takk for gode råd og god støtte! Har styrketrening med fokus på hele kroppen, ja. Takker for lykkeønskningen. Jeg satser på at jeg kommer meg inn der jeg har tenkt. Har søkt "Musikk, dans og drama" på førstevalg til høsten. Nr. 2 er studiespesialisering, og nr. 3 er IT.
 8. Jeg forstår den, og jeg har skrevet et lite avsnitt til hver aktivitet i uke 14 og 16 selv om læreren ikke har sagt en ting til klassen om at vi må skrive noe. I avsnittet forklarte jeg kort hvordan jeg følte meg etterpå, kort hva som var hensikten og hva jeg gjorde. Vi fikk oppgaven kasta på oss, og det eneste som står på ukeplanen, er: "Ut og gjennomføre tre aktiviteter. Dokumenteres under faget krø 10C". Vi har ikke fått oppgaven forklart digitalt eller noe sånt.
 9. Nå blir det dessverre ikke tur pga. koronasituasjonen, men skal ta turen i 2021, tenker jeg, hvis tilstanden er bedre da. Beklager veldig sent svar, men tusen takk til de som kommenterte! Har lest gjennom og tenkt gjennom rådene deres.
 10. Hei, folkens! Nå er det slik at jeg, før påske, har begynt med "koronagym"/kroppsøving hjemme der vi enkelt og greit skal gjennomføre tre aktiviteter/økter i løpet av uka. Vi skal deretter dokumentere disse aktivitetene og levere inn til faglæreren vår på It`s Learning innen ukeslutt (søndag). I uke 14 og denne uka (uke 16) skal vi kun få vurdering godkjent/ikke godkjent, og den samme vurderingen får vi i uke 17 også. I uke 18 skal vi derimot få karakter på dokumentasjonen står det på It`s Learning, og læreren har ikke sagt noe om vurderingskriterier annet enn at vi må være i aktivitet. I uke 14 kjørte jeg: - 2 styrketreningsøkter på 30 min hver - 1 joggetur på litt over 5 km - 1 gåtur på 8,5 km - "Just Dance" i 10 min som oppvarming I uke 16 (denne uka) kjørte jeg: - 2 joggeturer der hver joggetur var på over 5 km - "Just Dance" i 30 min som øktaktivitet Hvordan bør jeg legge opp aktivitetene i uke 18 når det blir karakter på det? Har lyst på 6-er, og ligger pr. nå i kroppsøving på 5. Er jo spesielle tider også mtp. forholdsregler, så jeg vet ikke helt om jeg får til å variere så mye mer enn det ovenfor. Vi har heller ikke hatt teori om egentrening. Takk for svar!
 11. Hei! Jeg og familien min (Fire personer, tre voksne og ett barn) har planer om å dra til Spania i sommer. Jeg har veldig lyst til å dra ved solkysten på ferie, og for meg blir dette første gang jeg besøker Spania. Marbella står derfor svært høyt på min ønskeliste. Vi har planer om å reise lørdag den 13. juni og komme tilbake lørdag 20. juni (vi tar uka før sommerferien starter mtp. pris), og vi ønsker helst at det skal koste rundt 3000-5000 pr. person inkludert fly og hotell. Jeg prøvde å søke opp pakkereiser, men jeg er usikker på hva som er best. Vi vil jo helst ha strendene og attraksjonene nær oss, og vi ønsker ett hotell/en leilighet som har god kvalitet der man trives. For oss er det viktig med strender der man kan bade og slappe av, samt gjøre aktiviteter + at byattraksjonene ligger i nærheten. Er det også ev. annet vi bør tenke på når vi skal til Marbella? Har dere tips til denne turen? Takk på forhånd!
 12. Har du selv valgt at du skal sammenligne en roman og en novelle? Er det i så fall ikke enklere å sammenligne to noveller med samme tema som er skrevet i forskjellige tidsperioder (f. eks fra 1800-tallet og en fra vår tid)? Da slipper du altfor mye lesing. Sammenligning av tekster har svært mye med temaet å gjøre, og her får du vist mye norskfaglig kompetanse! Kjør på!
 13. Du ser at 4x står utenfor en parentes, og når 4x står ved en parentes, er det egentlig et multiplikasjonstegn mellom. Du må derfor multiplisere 4x inn i parentesen først.
 14. Hei! Har spurt læreren, og jeg har bestemt meg for å lese «Tørst» av Jo Nesbø (lest 65 sider allerede). Jeg noterer handling og virkemidler jeg finner i hvert kapittel. Er dette smart? Skal analysere romanen i oppgaven min.
×
×
 • Create New...