Gå til innhold

håvard27

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

517 profilvisninger

håvard27 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar. Er et ENK. Fikk melding i dag om at jeg måtte registrere meg i foretaksregistret pga hva jeg skal drive med.
  2. Takk for svar. Så også denne artikkelen. Logget meg på Altinn og leitet over alt etter «endre eller legg til nye opplysninger» men fant ingenting 😕
  3. Hei, Er det noen her som vet hvordan man registrer bedriften i foretaksregisteret? Fikk en melding av Brønnøysund at jeg måtte gjøre dette for at bedriften min skal bli opprettet, men er jo NULL informasjon hvordan man gjør dette, hverken på selve melding eller noen andre steder på internett...
  4. Takk for svar! Er jo subjektivt som han nedenfor skriver, men er faktisk på denne tiden det er minst utvalg og høyere priser. Når sommeren nærmer seg og folk er ferdig med studieåret så blir det bedre utvalg og priser. Ja det har ikke alt som en bolig har, men med litt kreativitet skulle jeg tro det hadde gått fint å bo der. Mange gode ideer, har vært innom de selv, men tror også noen av disse faller utenfor loven. Vurderer å kontakte utleier å høre med ham om bruksendring. Er sikkert sant som du sier at det ikke kan bli godkjent til bostedsformål- Det var det jeg tenkte å leie som kontor, og "sove" på kontoret. Adresse har jeg jo en annen plass.
  5. Hei, Jeg er student og er for tiden på utkikk etter et sted å bo. De fleste stedene som er ute for leie nå for tiden er alt for overpriset til standaren… MEN jeg kom over et stort lokale midt i sentrum til leie for ingenting i forhold til hva du hadde fått for pengene ellers. Så spørsmålet mitt er hva er konsekvensene dersom jeg leier dette lokale og bor der? Adressen kan jeg ha hos foreldrene mine.
×
×
  • Opprett ny...