Jump to content

jaczdani

Medlemmer
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

About jaczdani

 • Birthday 01/01/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eneste her jeg ser en forskjell, APN navn: mms Står telia i ditt oppsett nå på apn-navn
 2. jaczdani

  Ar100

  Gå innstillinger, system, tilgjengelighet, talkback og skru av "talkback snarvei" så slipper du at dette skjer igjen
 3. jaczdani

  Ar100

  Du har skrudd på TalkBack. Gå innstillinger, system, tilgjengelighet, talkback og skru av. Må trykke på stopp som en galning for å få det av Kan og holde inne begge volum knappene for å skru det Av/På. Er nok slik du har aktivert det.
 4. Mulig det fungerer å laste ned en app for falsk posisjon. Har ikke prøvd noen selv, men finner flere som ser ut til å gjøre jobben. Edit: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blogspot.newapphorizons.fakegps Prøvde Fake GPS, fikk den til å vise hvor jeg selv ville, men måtte inn i utvikler innstillinger og aktivere fiktiv posisjon til Fake Gps app.
 5. Hos meg var de skrudd av på op9 for å se ikonene ved ny oppsett av mobilen
 6. Hvis man går på innstillinger, skjerm, statuslinje, ikonbehandling og leter etter at volte og vowifi om de er på eller av
 7. Endte opp med å levere zenfone 8 tilbake på angrerett. Gikk heller for Oneplus 9 som har 4G tale støtte.
 8. Fikk også min i dag, men ser at jeg får ikke 4G tale med Chilimobil eller Phonero. Har de siste oppdateringene. Merket også litt lugging, men mulig den jobbet med noe tungt i bakgrunnen siden den er ny oppstartet Oppdatering: Telia har visst trøbbel med 4G tale for de fleste i dag. Virker ikke på min iPhone 12 mini heller akkurat nå.
 9. Ahh ja da stemmer det jo selvsagt 👍🏻
 10. Mulig det er Telia som støtter 8ern med 4G tale, da ICE bruker jo Telia når dekningen er for svak i Ice nettet. Er nok bedre kamera på flip varianten, men den er jo betydelig bredere og høyere hvis man vil ha komfortabel enhåndsbruk.
 11. Høres bra ut 😃 Har lagt inn en bestilling selv
 12. Fant ut at zenfone 5 og 5z har støtte hos Phonero som går via Telia. Så muligens det finnes håp🤞🏻
 13. Hadde håpet å slippe å bestille for å teste😜 men ender vel opp med det. Wifi tale er greit å ha hvis man befinner seg i bygninger/steder hvor dekningen er veldig dårlig. Da ringer den ut via wifien
 14. Hei, er det noen som har noen av disse Asus Zenfone 6, 7, 7PRO, 8 /ROG 4 eller 5 telefonene som selges i dag hvor de støtter 4G tale og eventuelt Wifi Tale? Vurderer sterkt Asus Zenfone 8 pga mindre størrelse som kommer nå, men hvis det ikke finnes støtte på de eldre modellene så blir det sikkert ikke på de nye heller. Har prøvd å sjekke nettsidene til telenor, telia, og ice. De er ikke alltid like oppdatert over hvilke modeller som støttes vet jeg av erfaring.
 15. Eventuelt avinstallere Members appen og installere den igjen hvis det går?
×
×
 • Create New...