Jump to content

sam11net

Medlemmer
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

114 :)

Recent Profile Visitors

1657 profile views
 1. Som et bordell faktisk? Dvs. med manager og flere damer som bor der fast? Eller bare din leietaker som tjener litt ekstra om natten?
 2. Hei, Takk for alle innlegg og svar, jeg har fått endelig svar. Fikk tak i teknisk avdeling til de som har bygd bygget. Siden naboveggen var mer en 8meter fra min, siden vinduet ikke var en rømningsvei og siden det var et vindu som allikevel kunne åpnes. Så var det ingen brannkrav som ble brutt, ved å få en glassmester til å lage hull for AC uttak. Men energimerkingen går ut vinduet Styret i Sameiet har sagt ja. (eneste krav de hadde, var at det ikke brøt noen brann forskrifter) Har ikke bestilt glassmester enda, men om jeg husker det, så skal jeg prøve å legge ut et bilde om hvordan det ble.
 3. Svarer de på bygnings spørsmål? ' Tenkte at de sikkert har bedre ting å gjøre, enn å komme å se på vinduet mitt. Mulig du har rett, at de er de eneste å spørre.
 4. Takk for forslag, men jeg ønsker dette. Setter stor pris på om vi bare kan diskutere det jeg spør om.
 5. Siden vi ikke har en gruppe for forskrifter, så skriver jeg her. Jeg har fått lov av naboer og styret til å få glassmester til å lage hull i vindu for AC uttak. (ønsker ikke diskusjon om selve vinduet, penger eller varmetap, vinduet kan erstattes når jeg ønsker det) Edit: ** Vær snill å bare diskuter det jeg spør om. Vi har ca. 6-7meter til naboen, og jeg prøver å finne ut om det er noen brannforskrifter som stopper meg. Hvem spør man i slike saker?
 6. Hei, Jeg har sett igjennom QVL for flere hovedkort med Z590 brikkesett. Og jeg ser at det er svært få 32GB eller 64GB CL14 bikker som støttes. Mens det er mange 8GB og 16GB CL14 brikkes som støttes. Er det noen spesielt med større brikker og CL14, som gjør at mange produsenter ikke har de på QVL? "sliter" det ekstra på hovedkortet? Noen som vet noe om dette?
 7. Jeg spør sikkert veldig dumt nå, men hvorfor kjøpe 3200Mhz minne, når du ikke skal overklokke. default på z590 er jo 2933Mhz. Er det noe jeg ikke ser her?
 8. Jeg lurer på hvilken kjøler dere anbefaler for intel 11900k cpu, og kabinett Fractal Design Focus G Blå Mid Tower. Det finnes flere NZXT Kraken kjølere jeg har sett på, også er det mange Corsair iCUE typer. Hva er best, og hva er nødvendig?
 9. sam11net

  Utvask utleiehus

  Jeg leier ut flere leiligheter og jeg har aldri kranglet på en utvask... Jeg tenker alltid hva som er best for meg selv.... ...og i de siste 10år så har det vært å bare ta ei ren fille å gå over skap, skuffer, vegger, tak, dusj.... enn å hisse meg opp, bruke en dag på å krangle, så skrive på et forum om det, for så å sove dårlig de neste to nettene. At utleiere i det heletatt gidder å bruke tid og energi på å krangle over skite skuffer, skap, vegger, tak... har jeg aldri forstått...
 10. Det har jeg heller aldri sagt, så hva snakker vi om her? Eplekaker?
 11. Andre som ikke klarer å betale på Elkjøp. Får lagt det siste 3090kortet i handlekurven, og kommer til kassen og skal betale 21349, men etter jeg trypper på "å betale 21 349 nok" så laster bare siden på nytt.
 12. Feil Feil Feil. Når leietaker ønsker å betale 3mnd oppsigelse og å overlevere nøkkel og rett til eiendommen uken etter på, så er utleier veldig vanskelig om utleier nekter det. Leietaker har ønsker å betale seg ut av kontrakten, og utleier har fått kontroll over eiendommen sin igjen. Jeg forstår at du mener at utleier er pliktig til å spore opp gammel leietaker, for å betale tilbake det som ble betalt, dersom utleier leier ut før det er gått 3mnd. Men det betyr ikke at du har rett
 13. Det er både vanlig og lov å leie ut en leilighet 13 mnd i året. Det er også normalt for bedrifter å fakturere 27 timer i døgnet. (spesielt IT support) Om dette virker helt helt helt uforståelig for deg, så må du bare lese deg opp på business. Jeg leier ut flere leiligheter, og det har skjedd flere ganger at leietaker må flytte, da jeg har 3mnd. oppsigelse, så er det flere ganger leietaker har betalt for 3mnd. og reist etter en uke. Det er helt opp til leietaker, og ikke noe jeg bryr meg om. Så leier jeg ut leiligheten så snart jeg kan, noen ganger kan det gå relativt kjapt, andre ganger ikke.
×
×
 • Create New...