Jump to content

sam11net

Medlemmer
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

Recent Profile Visitors

838 profile views
 1. Hei, Jeg ser etter ny TV, og har kommet over en modell som jeg liker. Begynte å sjekke rundt hvor den var billigst, men nå finner jeg så mange forskjellige modeller. Kan noen som er litt bedre på TV enn meg, forklare meg forskjellen på disse modellene Takk
 2. Dette er fantastisk lesing. Gleder meg til jeg skal måtte betale 72 250kr i formueskatt pr. år.
 3. Jeg drømmer om den dagen kemneren kommer på døren og skal ha formueskatt av meg. Da vil jeg føle at jeg har lyktes økonomisk her i livet. Jeg trenger ikke tusen millioner på konto. (aka mrd)
 4. Da er det bestemt, jeg gikk for TP-Link TL-SM321B og Ubiquiti EdgeRouter 12P.
 5. Penger er ikke noe problem, når jeg leker. Finner denne, Cisco SMB RV345. Den er igrunn perfekt, utenom at WAN ikke er SFP. https://www.multicom.no/cisco-small-business-rv345-ruter/cat-p/c/p9403724 Vet du om en versjon at denne som har SFP?
 6. Supert. Er det noen andre enn Ubiquiti som lager router med switch ? Jeg har 16 punkter i huset mitt, og patche skap i kjelleren, som VMG ligger i idag. Jeg hadde håpet å kunne få alt i en "boks" slik at jeg slipper en router og en switch.
 7. Stemmer, ingen NATing på switch... Så for å slippe Lyse sin VMG så kan jeg bruke denne, Ubiquiti EdgeRouter 12P - Ruter?? https://www.proshop.no/Ruter/Ubiquiti-EdgeRouter-12P-Ruter/2810380?utm_source=tekno&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite
 8. Men Cisco SG250 er jo en switch med router. (eller router med switch om du vil). Hvorfor trenger jeg enda en Layer 3 router, utenom denne?
 9. Hei, Jeg er ikke ekspert på dette, så trenger bekreftelse på at jeg forstår dette riktig. Hjemme har jeg altiboks sitt VMG8825 moden, der fiber kobles til med SFP. Kan jeg rett og slett koble ut den SFP , også sette den i min egen Cisco SG250-18 ?? Også sette en av uplink portene til vlan102? Så vil internett fungere?
 10. Fant dette hos familiemedlem under rydding. Noe verdi? Eller risikere jeg å bli tatt av CIA for å ulovlig oppbevaring av bilskilt? Sjekket forresten opp Alan J. Dixon, og han var secretary of state i 1978.
 11. Du sier at du har litt eiendom, noe skal selges, annet ikke. Hvorfor ikke bare selge en brøkdel av eiendom til noen stoler på. Jeg trengte litt penger tidligere iår, så jeg solgte 1/4 av min leilighet til mine foreldre. De er sikret på at de ikke blir lurt av meg, pga. kjøpet er tinglyst. Vi ble på forhånd enige om at jeg betaler renter til dem, samt dokumentavgift og gjorde alt arbeidet.
 12. Hvorfor snakker du om Trump og Obama? Og hvorfor Putin og prostituerte.... Jeg snakker ikke om noen av de.
 13. Og flere nevnte også borgerkrig når usa fikk en svar president. Men hvor ble det av den borgerkrigen? (kilde, google it)
 14. Det er ingenting feil med dette. Fritz har penger og kjøper en leilighet, med egenkapital og låner resten. Hvor pengen kommer fra, og om de skal betales tilbake, privatlån betyr ikke noe. Jeg har selv kjøpt leilighet, og mine foreldre betalte inn 200k. (pga. gjeldsgrad over 5x inntekt.) De skal jeg betale tilbake når jeg kan, akkurat det samme som lånet til banken. Alt dette sa jeg til banken, og de brydde seg ikke om det.
×
×
 • Create New...