Jump to content

FortvilaFaenskap

Medlemmer
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 :)

Recent Profile Visitors

763 profile views
 1. Oisann den får jo min til å se vakker ut 😅
 2. Googlet litt "6900xt gpu sag & temperatures" Ser ut som flere som viser til det samme. Tipper GPUen sliter å få god kontakt med kjølestripene om det er betydelig sag. Antok at de fleste 6900xt kom med support bracket, men ser også at min XFX modell er det største 6900 xt kortet (34cm langt). Veldig fornøyd med denne, til tross for at den ikke er den mest estetiske.
 3. Har du laget deg en egen fan-curve ? Satt min til 75% ved 85 grader og 55% ved 75 grader. Med XFX Radeon RX6900XT MERC 319 Limited Black har jeg Junction ofte rundt 75-80 grader ca 10-20 grader høyere enn "current temperature" Men kommer også ann på selve spillet. I menyen til bf2042 eller visse steder i new world, merker jeg at temperaturen på kortet øker med 5-7 grader mer en vanlig uten at den drar mer strøm eller clocker høyere.
 4. Prøver å kun handle hos netonnet da jeg bor i nærheten av en av lagerbutikkenes deres. Supporten på mail/online store er som alle andre store nettkjeder ( dvs relativ ræva), men om man drar til selve butikken får man skikkelig kunde service 👍
 5. Å viste ikke det var ea som dro til dice i sverige for å sørge for mapsa skal være så åpne og tomme. eller at det er ea som har kodet dårlig slik at det er så mye bugs, dårlig netcode og dårlig optimalisering av HW Spillet er preget av både for lite tid og inkompetanse så er på både DICE og EA imo
 6. Etter å ha tuklet litt mer, og testet Ram OCen i alle mine spill ser jeg at OCen ikke var helt stabil. Tydeligvis liker ikke AMD GPU drivere Ram OC så mye. Ser ut til å være relativ stabil nå. Har ikke fått noen driver problemer siden. Er det noe her som ser veldig feil ut og som jeg burde endre ?
 7. Skal si meg enig at måten de fleste som er igjen spiller nå får spillet til å føles mindre gøy enn det det gjorde den første mnd spillet var ute. MEN !!! Det er jo DICE/EA sin skyld at de heletatt spiller slik. Er jo de som har designet spillet og når det for mange er "letteste" å få kills på ved å spamme bolte, campe med tanks eller ligge i et hjørne med pkp og boris turrets så har de kun seg selv å takke. Er jo minimalt med insentiv for teamwork. Spilt litt andre FPS i det siste og må sies at til tross for alle problemene med BF2042, så foretrekker jeg movement og gunplayet i 2042 mer enn de andre FPS spillende.
 8. Det jeg alltid har tenkt, men nizzen snakket i bf2042 tråden om at det kan være relatert til RAM eller CPU OC. tenker jeg får benytte DDU og ta en clean reinstall av AMD driverne og se om det hjelper.
 9. Da har pcen blitt brukt en del siden jeg OC ramen, men lurer litt på om den kanskje er litt ustabil likevel, men usikker hvordan jeg går fremover for å teste. Hadde problemer i BF2042 med DXGI Error Device Hung. Trodde dette hovedsakelig var skjermkortet så prøvde å endre AMD driver uten noe særlig hell. Prøvde også å reinstallere Dx12. Reinstallerte så selve spillet og det ser ut som å ha fikset problemet. Har i hvertfall ikke hat problemer de siste 2 dagene siden og før det kunne jeg ikke spille mer en 15-20 min før spillet kræsjet. Men så startet jeg opp BF5 som jeg ikke har spilt på lenge og fikk igjen CTD med "Skjermdriver amdwddmg sluttet å svare, og er blitt gjenopprettet." Hendelses-ID 4101i Eventviewer. Hvordan går jeg frem for å finne ut om Ram overclocken muligens er ustabil. Har ikke fått en eneste WHEA error. Underveis mens jeg overclocket rammen kjørte jeg 30 min SSE, 30 min AVX2 og 30 min CPU stress test gjennom OCCT. Fikk ikke noe errors da, og har også latt OCCT kjøre opptil 4 timer auto memory uten en eneste error. Tenker at kanskje den varme luften fra GPUen under spilling gjør rammen ustabil. Ser ingen ram temperatur under HWinfo (x570 MSI unify) Hva burde jeg i såfall endre ? Edit: Skal sies at jeg tror jeg brukte Dx11 sist jeg spilte BF5. Husker kanskje feil, men en kjap google søk viser at det er flere som har hat problemer med Dx12 og BF5. Husker at Dx12 ikke var spillbart i det hele på 1070Ti'en jeg hadde før. Edit 2: Etter å ha endret til Dx11 har jeg ikke fått CTD.
 10. Ja da reinstallerte jeg spillet, ser ut som det fikset en del av mine problemer. Prøvde å spille i dag, en uke siden sist. Nå 21:00-22:00 har jeg ikke klart å joine en eneste full server. Ikke på 124 eller 62, eller rush. Blir innimellom også puttet på servere i Asia og USA nå og får 100-150 ms =/ ikke bra Forrige uke hadde jeg i hvertfall fulle servere. I kveld har jeg joinet servere med så få som 10vs12 (128 gamemode)
 11. Men også veldig enkelt å skylde på spillet når det er fellesnevneren for så mange. Selv om du har det ok, og jeg hadde 0 problemer opp til nyeste patch betyr ikke det at spilet ikke har forferdelig ytelse. Bare å ta en titt på reddit, masse folk klager over dx errors nå. Folk som ikke hadde det før. Streamers kræsjer 10-20 ganger i løpet av en «streaming session». Er jo ganske tydelig noe galt. har dessverre ikke noe til overs til dice devs lengre. Føler de er relativ inkompetente og det er mer sannsynlig de fucker opp enn at så mange folk sitter med ustabile maskiner (som kun er ustabile når de kjører bf2042 ) @Quakecry det har vært påvist problemer med npc caches siden dag en. Om man er ekstremt følsom for stutters og fps drops burde man slette cache folderen etter hver runde som inneholder bots. Personlig sletter jeg cache mappen før jeg spiller og om jeg glemmer kan jeg merke det med en gang. Fps counteren viser fremdeles stabilt 160fps +, men merker er masse microstutters de første minuttene hver runde etc. dette har jeg også erfart når jeg har spilt på mine venners pc med nVidia kort også ( har amd selv).
 12. Nyeste oppdatering virker som om å ha revertet alle fiksene de har gjort. Hitreggen er tilbake til å være helt ubrukelig. Spillet kræsjer konstant med directX device removed, oppdatert drivere. Reinstallert drivere. Prøvd eldre drivere. Sjeldent jeg kommer meg igjennom en hel match. Hadde ikke problem med dette før oppdateringen, men har lest mange andre hadde det. Masse CPU stutter er tilbake som de også hadde fikset. Samt problemet med høy GPU og CPU usage i menyen har blitt enda være.
 13. Prisene er jo helt sjuke. Når jeg bygde ny pc sa jeg til meg selv at jeg ikke skulle bruke mer en 7-8k på GPU. Planen var da å oppgradere til 3070 ti siden det var den originale prisen. Men var jo umulig å få tak i noe som helst. Verste er at jeg ikke tror prisene kommer til å gå ned heller. Nesten alle GPUene blir solgt ut på minutter. Dagene hvor man fikk mid/top tier kort til 5-8k er nok over =( Eneste positive var at jeg endte med å selge mitt gamle 1070 ti kort for mer enn jeg kjøpte det for, fikk jo faktisk solgt et gammel 970 kort også til en latterlig pris IMO. Lest mye nyheter som sier at det kommer til å fortsette å være syke tilstander ut 2022 så er kanskje bedre å heller kjøpe brukt kort på finn. For de som trenger ny GPU er det kanskje bedre å sjekke finn. Ser det ligger en del 1080ti ute til 5k som sikkert kan prutes ned litt. Burde gi relativ lik ytelse som 6600xt til noen lapper mindre
 14. Litt rart at prisene på GPUer fremdeles er på vei opp. Da jeg bet i det sure eplet og kjøpte meg XFX MER319 6900xt LTD betalte jeg 15 000 kr. Nå koster kortet 17-18k de fleste steder til tross for at det har vært i Stock nesten over et halvt år. MSRP på dette kortet burde være rundt 999$ slik jeg forstår det, men slik er det altså ikke. Virker nesten som prisene på AMD GPUene blir litt styrt av de syke prisene til nVidia, da jeg ser flere AMD GPUer i stock til priser høyere enn for et halvt år siden. Litt synd da dette hadde vært en super mulighet for AMD å hente seg inn. Om man kunne fått tak i 6800xt til 7-8k og 6900xt til 10-11k hadde det ikke vært noe særlig grunn til å gå nVidia. Men antar at det ikke er selve AMD som styrer prisene, mer butikkene og fraktselskapene som tjener seg rike her.
×
×
 • Create New...