Jump to content

officialbro

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

448 profile views
 1. Jeg vet ikke med lønn, men hvis arbeidsgiveren føler det er negativt at du er fagorganisert hadde ikke jeg ønsket å jobbe der.
 2. Dette må være på kanten av svindel. 10års erfaring, IT og personalansvar, 700+ er ikke urimelig etter min forståelse.
 3. Experis Academy er kanskje noe for deg. 3 måneder med sertifisering og kurs også (fast) 12 måneder med job ved en av kundene deres. Er også betalt fra første stund slik som jeg forstår det. https://experisacademy.no/upskill
 4. Hva ønsker du å oppnå ved å tillate skytevåpen, med evne til å drepe mange mennesker, til den generelle befolkning? Hvis vi ser fra et samfunnsperspektiv vil flere skytevåpen føre til flere drepte og skadde enn det er i dag. Vil dette være suksessfull samfunnspolitikk?
 5. Hvordan er det å jobbe med Azure som IT konsulent? Blir det raskt rutine? Eller er det mye å lære, problemløsing og programmering? Jeg kan velge mellom konsulent innen Azure eller nettverk, og heller mot Azure, men er interessert i å høre litt om erfaringer fra det.
 6. Kan jeg spørre om hvilket område du hadde som spesialisering på masteren og hvilket område PhDen din går på?
 7. Hvordan er det med PhD stillinger i utlandet med både lønns- og arbeidsforhold i sammenligning med Norge?
 8. Er det noen som vet om det er mulig å få en PhD stilling i fysikk hvis man har en bachelor i fysikk (og noen masternivå fag i fysikk) og en master i noe IT relatert (Telekom teknologi i mitt tilfelle)? Eller er kravet om master i fysikk for PhD i fysikk absolutt?
 9. Hei! Jeg er 25år og ble ferdig utdannet nå i September (master i telecom) og derfor på jobbleting, men har ikke funnet noe enda. Jeg bor hos foreldrene mine, men er i ferd med gå fri for penger (siste rest av studielånet) og måtte nå til tannlegen og fikk der en saftig regning. Jeg lurte på om det er noen som vet om mulighet til noen form for støtte? Forledrene mine bor flere timer unna hvor det er mulighet for jobb, så jeg vet ikke hvordan skal får råd til å reise på evt intervju, boplass, mat etc. Jeg snakket med en som har jobbet litt i NAV og jeg forsto det slik at siden jeg aldri har tjent 1G og bor hos foreldrene mine er jeg på egenhånd. Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå. Vet noen om det er mulighet for noen støtte eller må jeg lete etter deltidsjobb?
 10. Hei! Min mor jobber på et helsesenter hvor det er bred enighet om at øverste leder er komplett inkompetent. Krisemeldinger om utbrente fagfolk (som erstattes med ufaglærte) fra personalsjef og tillitsvalgte blir totalt ignorert. De som ikke er utbrente blir mer og mer lei og slutter før de blir det. Er det noe de ansatte kan gjøre for å bli kvitt denne lederen?
 11. Hei! Er det noen som har noe erfaring fra Experis Academy?
 12. Jeg lurer bare på om noen har noe erfaring fra jobb i Netcompany i Oslo. Lønn, miljø og sånt
×
×
 • Create New...