Jump to content

officialbro

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

686 profile views
 1. Stilling: UtviklerSektor: KommunaltErfaring: 0 årAlder: 25Utdanning: Bachelor i fysikk og master i nettverkSted: Nord-NorgeGoder: FleksitidLønn: 550 000
 2. Jeg gjennomførte en slik oppgave for noen uker siden, og den brukte jeg 4-5 timer på.
 3. Software er definitivt mer etterspurt, men hvis du synes hardware er mer spennende synes jeg du bør velge det
 4. LordjOX forklarer det ganske bra, mange utgifter å forholde seg til, i tillegg så nevner han ikke at selvstendig næringsdrivende ikke har rett på dagpenger, så hvis du av en eller annen grunn ikke kan jobbe, så man må spare opp en buffer der i tillegg. Så å sitte igjen med 1mill minus skatt etter et år er ikke selvsagt. Uansett, det er på siden av poenget jeg prøvde å frem i forrige post. Trådstartet kan fint tjene mer enn 900k uansett hvilken IT retning hen velger.
 5. Det viktigste tipset du kan få er å ikke velge yrke basert på forventet lønn. Alle IT retninger kan bli godt betalt hvis du blir god, men du blir ikke god hvis du ikke er interessert i faget og teknologiene. Etter du har 5 års erfaring som selvstendig konsulent (uansett IT fag område) er 1mill fult innen rekkevidde. Men for din egen del, IKKE velg studie basert på lønn. Hvis du har andre interesser bør du utforske de, ellers kommer du til å kjede deg ihjel på universitetet og hvis du kommer deg gjennom det, så kjeder du deg på jobb.
 6. Hva er det typiske som får dere til å si nei til en konsulent?
 7. Jeg synes det høres ut som du har alt for lav selvtillit. Hvis du klarte å få jobben gjort på den forrige plassen, klarer du det på det nye også.
 8. Jeg kan ikke tenke meg noe annet enn at det er enklere å finne jobb med en master i IT, uansett bachelor, enn en halv IT bachelor. En master i IT viser at du god evne til å tilegne deg kunnskap på fagfeltet og jeg ville vært sjokkert om du ikke hadde fått deg jobb veldig enkelt. Jeg har selv bachelor i fysikk og master i IT og har ingen problem med å få jobbtilbud. Med dedikasjon så vil du også mest sannsynlig klare å komme deg gjennom en master i IT også. Ikke bekymre deg for karakterene, arbeidsgivere vil ønske å ansette deg (nesten) uansett.
 9. Jeg vet ikke med lønn, men hvis arbeidsgiveren føler det er negativt at du er fagorganisert hadde ikke jeg ønsket å jobbe der.
 10. Dette må være på kanten av svindel. 10års erfaring, IT og personalansvar, 700+ er ikke urimelig etter min forståelse.
 11. Experis Academy er kanskje noe for deg. 3 måneder med sertifisering og kurs også (fast) 12 måneder med job ved en av kundene deres. Er også betalt fra første stund slik som jeg forstår det. https://experisacademy.no/upskill
 12. Hva ønsker du å oppnå ved å tillate skytevåpen, med evne til å drepe mange mennesker, til den generelle befolkning? Hvis vi ser fra et samfunnsperspektiv vil flere skytevåpen føre til flere drepte og skadde enn det er i dag. Vil dette være suksessfull samfunnspolitikk?
 13. Hvordan er det å jobbe med Azure som IT konsulent? Blir det raskt rutine? Eller er det mye å lære, problemløsing og programmering? Jeg kan velge mellom konsulent innen Azure eller nettverk, og heller mot Azure, men er interessert i å høre litt om erfaringer fra det.
 14. Kan jeg spørre om hvilket område du hadde som spesialisering på masteren og hvilket område PhDen din går på?
 15. Hvordan er det med PhD stillinger i utlandet med både lønns- og arbeidsforhold i sammenligning med Norge?
×
×
 • Create New...