Gå til innhold

Hr. Jenssen

Medlemmer
  • Innlegg

    15 077
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av Hr. Jenssen

  1. Det verste er vel at man, med mindre man er på topp av vennegjengene, faktisk nesten MÅ være en slik dum(snill) person for å kunne følge på. I allefall om man havner i "feil" type gjeng.

    Skal man stå opp for sin mening og si "NEI" i slike gjenger, ramler man ut (tro meg, jeg har ramlet ut av flere - å være seg selv er ikke lett!).

    En må finne gjenger som en selv kan være en del av, ikke slepelast.

     

    Er enig i at du var litt dum når det gjald røyken spesifikt. Å kjøpe røyk bare for å bruke på andre er helt absurd. Fint at du fikk kvittet deg med det. :)

     

    Heldigvis er det et visst press når det gjelder gjengene jeg forholder meg til; Dette presset gjelder trening. Nesten alle guttene i klassen min spiller på junior 1 og junior 2 i fotball (jeg hater å spille fotball, da jeg er elendig - sporten er jeg en fanatiker av).

    Dessuten er det veldig mange kompiser som trener på det lokale treningsstudioet (går mest i styrke, men også litt kondisjon). Siden mange kompiser trener, blir automatisk jeg også presset til å gjøre dette, noe jeg synes er fint, da min fritid ellers går til mye rompesitting (mye film og dataspill som fortæres av øynene).

     

    Uansett, veldig fint å høre at du "fant deg selv". Pass dog på. Kan alltids hende du møter på enda en slik smell en gang senere. :)

  2. Jeg er 18 år nå, og på hver fest jeg er på, føler jeg et ekstremt press fra utsiden til å ligge med noen. Nei, jeg gjør det ikke (jeg venter, da jeg vil "finne den rette", huske på min første gang, og alt det der), men poenget mitt er at mange gutter egentlig har som mål å bli kanon og "få seg noe" så raskt so mulig på hver fest.

    Flere jeg kjenner går seriøst og sier "denne gangen skal jeg nok få meg noe ja, denne gangen skal det gå!". Synes det er helt latterlig.

     

    Ser jeg lengre nede i alderen, er det jo enda verre. Ungdom på 15 og 16 år holder jo faen meg på mer slik enn hva de på min alder gjør!

    Det er nesten så en skulle tro at ungdom (da snakker jeg om de på rundt 15) har fått der for seg at målet med livet er å få spylt ifra seg inni noen før man har kommet over seksual-lavalderen!

     

    Er helt enig med deg, Snittleif. Det er egentlig skremmende at det skal være sånn (men så er det mange som kaller meg gammeldags, så jeg "tar vel feil").

×
×
  • Opprett ny...