Gå til innhold

glaserud

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av glaserud

  1. Sånn til info så har jeg nå fått vite av han som opprinnelig bygde disse båtene at enkelte av de faktisk ble bygget med vannkjøl. Foran under dekket, langs med baugen ligger det et utluftningsrør som ender opp rett under dekk. Dette er innstøpt i den innvendinge coatingen, så det er vanskelig å se når man ikke vet hvor det er.

  2. Men det er jo bare og teste det egentlig, blir den utrolig ustødig var det kanskje til vannkjøl likevel :p

    8856229[/snapback]

     

    Hehe... Jeg stusset også på hvorfor det ikke var et utluftingshull, siden det å fylle kjølen nedenfra er en noe rar måte å gjøre det på. Får ta den opp igjen og se om det er feste for en plugg der (tror ikke det).

  3. Har en Herwa 16 (nummer 29 til 31 på denne siden). På høyre side av kjølen, omtrent 2 fot fra akternenden, er det et hull på ca. 1 tomme i diameter. Er dette hull til bunnplugg, eller har denne båten vannkjøl? I følge forrige eier er det vannkjøl, men er nå litt usikker på om det egentlig burde vært en plugg her.

  4. Dette skjer hvis du setter brikkene i "feil" sokkel. Jeg kjenner ikke HKet, men regner med du har 4 sokler. Dersom du nå har minne i soklene 1 og 3, prøv å sett de i 1 og 2 (eller omvendt).

     

    Da skal du få 400MHz på brikkene i dual-channel-modus.

     

    Gjorde denne feilen første gangen på et MSI K8N Neo2.

  5. For å gå noe særlig godt svar, så ville det hjelpe om du opplyser hva du skal bruke den til. Skal du skrive ut foto, vil en fotoskriver (blekk) være tingen. Skal du skrive ut litt tekst i svart og farger er en vanlig blekkskriver (siden patroner til fotoblekkskrivere er dyre, iirc) eller rimelig fargelaser tingen (avhengig av utskriftsvolum). Skal du skrive kun svart tekst, så kommer det egentlig an på mengden du skal skrive ut (og hvor mye ad gangen, siden lasere tar litt tid på første side).

  6. If it isn't broke => don't fix it.

     

    Hvis jeg skulle laget en ny burk (og det står 10 disker, HK++ på benken og venter, så det skal jeg) ville jeg valgt en større psu (og det har jeg også (Thermaltake 560W)). Men dersom jeg hadde en burk som virket ville jeg antakelig ikke gjort noe med den med mindre det var problemer.

     

    Du kan alltids sjekke om PSUen blir veldig varm, men utenom det så... Virker det, så virker det, kort og greit.

  7. 1. Har HKet ditt noen diagnosttikk-LEDs? (Står i så fall i manualen) Sjekk hva de sier. Noen HK har også dette som en egen bracket.

    2. Sjekk i manualen din hva pipene betyr.

    3. Koble fra alt som ikke trenger å være koblet til. Bruk kun;

    - HK

    - PSU

    - Powerknapp

    - Skjermkort

    - CPU

    - Minne (1 brikke hvis mulig)

     

    Dette for å eliminere flest mulig feilkilder.

  8. Du trenger:

     

    a) en internettforbindelse

    b) en

    1) IP-telefon

    2) IP-telefon-adapter

    c) en IP-telefonileverandør

     

    Fordeler er vel stort sett pris, vil jeg tro.

    Ulemper:

    - Mer som kan gå "galt": ADSL, routere, nettverk, ip-telefon-leverandør

    - Kan vel være litt problemer med "hakking" hvis man bruker mye av kapasiteten på linja.

     

    Hva man betaler avhenger av ip-telefonileverandøren.

  9. Det der er ingen feilmelding. Det er en ATA-66-kontroller fra Highpoint (antakelig add-on-controller eller en sekundær-kontroller på HKet), som sier at den ikke har noen disker koblet til seg, og derfor ikke gidder å laste biosen sin.

     

    (Den trenger kun å laste kontroller-biosen dersom du skal boote fra en disk koblet til den.)

     

    Dersom det derimot *skulle* vært koblet en disk til den er det noe galt, men siden du ikke sier noe om at du "mangler" noen disker, så antar jeg ikke det.

×
×
  • Opprett ny...