Jump to content

Gamer98

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. Vært interessert i øl i 2 år nå.. Er fortsatt ung så blir mye billig/dårlig øl, men unner meg noe fra polet en gang i blant. Monkeybrew sine øl er en favoritt. Tenker å prøve meg på ølbrygging i fremtiden
 2. Media er en bedrift. Ikke en veldedig organisasjon. Dem lever av klikk og abonnenter
 3. Jeg synes dette har vært en gjennomgående trend i mange kamper nå. Virker som de har blitt instruert eller på eget intiativ oppsøker hands med vilje. Da spesielt i situasjoner ved hjørnene av 16 meter. På toppen av minnet mitt kan jeg huske Digne heade ballen i armen på en Palace spiller. Dette var helt klart bevisst da man kan klart og tydelig se en ballbane som hadde landet flere meter unna medspiller.
 4. Hva skulle Dier gjort i den situasjonen? Skal han holde hendene bak ryggen hver gang han går opp i en hodeduell?
 5. Da var wildcardet brukt.. bommet noe kolossalt på førsteutkastet av laget ?
 6. Disse ti ligaene har den høyeste markedsverdien i gjennomsnitt per klubb. Da er det snakk om kun spillerne ikke merkevaren. 1. Premier League: 426.30m€ 2. LaLiga: 261.31m€ 3. Serie A: 250.15m€ 4. Bundesliga: 236.42m€ 5. Ligue 1: 157.04m€ 6. Liga NOS: 67.44m€ 7. Premier Liga (Russland): 55.08m€ 8. Eredivisie 47.53m€ 9. Serie A (Brasil) 46.87m€ 10. Jupiler Pro League (Belgia): 39.34m€ Kilde: Transfermarkt
 7. Kjenner at jeg gleder meg nå ja. Satt til langt på natt og justerte laget ?
 8. Definer "de rike". Hadde vært greit å definert hva fattigdom er og.. Finnes knapt fattigdom i Norge så lenge man er arbeidstaker. Da er vel heller spørsmålet hva man kan gjøre for å redusere arbeidsledighet, rusavhengighet osv.
 9. Prøv å ta ut pengene først. Må vel verifisere legitimasjonen en 30 ganger før dem innser nederlaget.. ?
 10. Det er en usikker bransje om dagen.. Har en kompis som fullførte studier innen petroleumsingeniør, men fikk ikke jobb. Så han driver å studerer noe annet. Offshore er det nesten umulig å få jobb om dagen med mindre det er forplening e.l. Tusenvis har blitt permittert og disse blir prioritert når de trenger arbeidskraft igjen. Siviløkonom er nok veien å gå av de to overnevnte, men marinbiologi, IT og fornybar energi er gode studier for fremtiden.
×
×
 • Create New...