Jump to content

Bård A

Medlemmer
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Har gått igjennom en del tester nå. De fleste mener samsungen gjør seg best i mørke rom, mens lgen fungerer best allround. Og OSet til samsung er ikke nevneverdig bra spørr du meg. Nå heller jeg litt mer mot LG. Enn så lenge er c2 priset til 18k, mens g2 er priset til 25k. Men, black friday venter... Valgets kvaler
  2. Tror det må bli Samsungen altså. Med mindre ikke noen har en veldig god grunn for at jeg skal kjøpe en C2 istedet? G2 blir for dyr sammenlignet med de to andre.
  3. Samsung s95b vs lg oled65c2 vs lg oled65g2? S95b og c1 er satt ned til 18k, g2en ligger på 25k. Samsungen har ikke DV, noe som er det eneste minuset. Pluss at veggfeste blir en ekstrakostnad kontra g2 som har det inkludert. Tror ikke mitt nåværende samsung slimmount fra 2017 passer s95b. Så spørsmålet er: hvilken ville dere valgt og hvorfor? Skal stå i en vanlig opplyst stue. Media som skal spilles av er enten standard streaming (yt, nf, d+ osv) via en nvidia shield 2017 eller lossless bd fra en dedikert kodi-boks (vero 4k+). Jeg har en samsung lydplanke (hwq96r) med dolby atmos support. Er det verdt å betale 7k ekstra for en g2, eller er svartnivå og lysstyrke på samsungen godt nok?
×
×
  • Create New...