Jump to content

Mofa$a

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

Recent Profile Visitors

1817 profile views
 1. Er på jakt etter to sanger, mest sannsynlig av samme artist men ikke helt sikker på at det er samme. Lys stemme, også litt utydelig og vanskelig å høre nøyaktig hva han synger. Litt "synthwave" aktig type musikk hørtes det ut som, hvertfall litt 80-tals preg over melodiene. Det jeg klarte å plukke opp fra sang nr 1 er noe som jeg syntes hørtes ut som "forget/forgot about depression tonight" finner ingenting på google når jeg søker på dette, usikker på om det er "depression" som er ordet han sier. Andre sangen så snappet jeg opp "into the stream tonight" eller noe i den dur, synger også om noe lignende "rain that turned into sun", hvertfall at han forventet regn men det ble sol/lys istedenfor. Om noen klarer denne nøtten blir jeg imponert
 2. Var bilen sendt inn på EU kontroll i 2019 som aldri ble godkjent? I såfall så tror jeg det er grunnen. De tar utgangspunkt i siste fulle EU kontroll. Med mindre du tok en full EU kontroll i Oktober og ikke en etterkontroll? I såfall så skal det slik jeg har forstått det være gyldig fra Oktober.
 3. Jeg har denne med omtrentlig likt oppsett (en 34" og en stående 24" som nå skal byttes ut med 27" siden det er god plass til det) https://www.komplett.no/product/894581/datautstyr/skjermer/bord-og-veggfeste/iiglo-skjermfeste-gassarm-gm200 Veldig godt fornøyd med armen, lett å justere og solid. Pluss USB uttak. Litt stivt priset nå men kommer innimellom på tilbud, så jeg betalte 1200,- for den.
 4. Usikker på hvilken definisjon av morsom, stilig eller idiotisk de her kommer under, men bare syns det var litt rart at begge to er utgave nr 1 av 333? Forskjellig regnr. Ser at den første har blitt importert i 2016. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=170380467 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=178363028 Edit: Måtte søke opp litt rundt dette her. Ser ut som om alle er merket med 1 of 333 og ikke i forhold til når den var i rekken ut fra fabrikken
 5. Termostaten så jeg nylig på elektroimportøren til 800,- , nå koster den 1400,- . Pris inn til elektriker regner jeg med er billigere. Han kunne gå med på 1200,- for å montere den.
 6. Har en ting som egentlig er en fillesak, men av rent prinsipp så mener jeg at jeg har rett på reklamasjon og få byttet enheten gratis. 8 April, 4 år 11 mnd 21 dager etter at termostaten fra Elko min på badet ble montert så sendte jeg avgårde en mail hvor termostaten min var begynt å oppføre seg merkelig til elektriker. Elektriker sier at han skal kontakte Elko angående reklamasjon, og at svaret fra de kom til å bli avgjørende i forhold til om dette ble reklamasjon eller ikke. Til å begynne med så er jeg tålmodig og tenker at han skal få tid til å kontakte de han vil siden jeg uansett har gitt beskjed før 5 år er gått. 10 dager etterpå (etter at eg har purret om oppdatering) så svarer han fremdeles at han venter på svar fra leverandør/produsent. 6 dager deretter så purrer jeg på nytt hvor jeg påpeker at uavhengig av svar fra produsent så er vel det strengt tatt en sak mellom han og produsenten og at jeg forholder meg til han. Han er ikke enig og sier at dette er en feil på produktet og ikke arbeidet hans. Som forsåvidt er riktig men det er alliekvel han som har solgt termostaten til meg. 5 dager senere (nå i dag) Når jeg hendvender meg til han så sier han at han først hadde hendvendt seg til Elko som igjen hadde henvist han til Onninen. Onninen kunne ikke lage en reklamasjon på termostaten siden at de ikke kunne registrere reklamasjon tidligere enn når de sendte produktet til Elko. Svaret fra Onninen kom etter den 16.04 som elektrikeren omtaler som "den magiske datoen". Han viser også igjen til at jeg hadde gitt beskjed bare 8 dager før det var gått 5 år. Han tilbyr å montere ny termostat til halv pris siden han er opptatt av fornøyde kunder. Jeg mener derimot at denne bør byttes uten kostand for meg. Tenker at 5 år er 5 år. Er det ikke derfor man må bruke elektrikere? Skulle fint klart å kjøpe en termostat selv og montert den opp, men det blir man forhindret av av lover og regler i tilfelle det skulle skje noe. Så, er dette en sak det er lurest å bare gi seg på uten å f.eks ta det via forbukerombudet eller har jeg en god sak? Igjen, handler ikke om pengene men er en ren prinsippsak.
 7. Hvilken modell er bilen? Etter litt søking på nettet så ser det ut som om ABS modulen kan være problemet. Kan sikkert være verd å sjekke opp i hva reperasjon av modul koster hos de folkene her f.eks http://www.clusterrepairsuk.co.uk/repair/model/vw-golf-mk5-1k-ate-mk60-abs-ecu-module-repair-service Fant også denne videoen til en Golf 5:
 8. Ja det hjelper lite i forhold til PKK, det sier seg selv. Men det hjelper i forhold til mer lys.....
 9. Om lysene er dårlige kan jeg på det sterkeste anbefale å montere en Led bar istedet. Du får ett utrolig mye bedre lys på bilen til en OK penge Veldig enkelt å montere også
 10. Kom til å tenke på denne fra 2009: Kræsj test gammel Volvo mot nyere Renault modus. Nyere bil = Sikrere bil som oftest Personlig ville jeg gått for golfen. Men unngå 1,4 TSI motoren opp til 2014 (kanskje 2015) modell da ett google søk viser at det ser ut til å ha vært mye trøbbel med de.
 11. Kjedelig sak! Bra du lagde ett innlegg. Håper du går klar modulbyttet
 12. Var ikke klar over at dette kunne være ett problem på E39, etter litt søk på nettet så ser jeg at det er absolutt en problemstilling å tenke på. Fant denne lille DIY på Bimmerfest. https://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=660294
×
×
 • Create New...