Jump to content

Mofa$a

Medlemmer
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

17 :)

Recent Profile Visitors

2054 profile views
  1. Hei. Jeg kan verve deg. Send meg en PM med nummeret ditt så skal jeg sende
  2. Er på jakt etter to sanger, mest sannsynlig av samme artist men ikke helt sikker på at det er samme. Lys stemme, også litt utydelig og vanskelig å høre nøyaktig hva han synger. Litt "synthwave" aktig type musikk hørtes det ut som, hvertfall litt 80-tals preg over melodiene. Det jeg klarte å plukke opp fra sang nr 1 er noe som jeg syntes hørtes ut som "forget/forgot about depression tonight" finner ingenting på google når jeg søker på dette, usikker på om det er "depression" som er ordet han sier. Andre sangen så snappet jeg opp "into the stream tonight" eller noe i den dur, synger også om noe lignende "rain that turned into sun", hvertfall at han forventet regn men det ble sol/lys istedenfor. Om noen klarer denne nøtten blir jeg imponert
  3. Var bilen sendt inn på EU kontroll i 2019 som aldri ble godkjent? I såfall så tror jeg det er grunnen. De tar utgangspunkt i siste fulle EU kontroll. Med mindre du tok en full EU kontroll i Oktober og ikke en etterkontroll? I såfall så skal det slik jeg har forstått det være gyldig fra Oktober.
  4. Jeg har denne med omtrentlig likt oppsett (en 34" og en stående 24" som nå skal byttes ut med 27" siden det er god plass til det) https://www.komplett.no/product/894581/datautstyr/skjermer/bord-og-veggfeste/iiglo-skjermfeste-gassarm-gm200 Veldig godt fornøyd med armen, lett å justere og solid. Pluss USB uttak. Litt stivt priset nå men kommer innimellom på tilbud, så jeg betalte 1200,- for den.
×
×
  • Create New...