Gå til innhold

Roar_Am

Medlemmer
 • Innlegg

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

432 profilvisninger

Roar_Am sine prestasjoner

11

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hva har det med PS4 å gjøre? Fint lite, ser jeg nå. Leste feil og trodde han siktet til den siste konsollen.
 2. Sant så sant. Ironisk nok har de jo også gjort nettopp det du sier - Russiske befal er blitt overkjørt med tanks, slått med klubber og skutt i rene henrettelser fordi soldatene nekter å bli kanonføde. Tipper det er derfor de måtte hente inn menn fra Kadyrov, som mangler alle moralske skrupler og sympati for etniske russere.
 3. Har kommet flere meldinger om at russiske soldater henrettes med skyting hvis de nekter å følge marsjordre ved fronten. Jobben som "enforcers" gis ofte til Kadyrovites. Tror det vil belyses mer i fremtiden.. Når det er sagt så har jeg null sympati med Russland i denne krigen.
 4. Kontrakten for DAI har elendig likviditet...men jeg synes det er bra volum mellom bitcoin og fiat hvertfall. Hvilke kontrakter er det du handler som du synes volumet er så lavt på?
 5. Trur nok jeg ville brukt en norsk børs for å kjøpe kryptovaluta. Det er så mye shady som skjer om dagen og har en følelse av at det kan smelle på nytt når som helst. Også liker jeg ikke at utlandske børser krever scan av passet mitt. Husker hva som skjedde med han Ole Henrik Golf i Lørenskog-saken. Kryptografen har en artikkel om å kjøpe kryptovaluta som jeg synes forklarer ting litt bedre. Bruker firibørsen selv og der har jeg innskudd som krediteres innen noen minutt fra bank, pluss at de har åpna for å kjøpe kryptovaluta med visa. Eneste er at du må passe deg for er og bruke markedsordre. Koster skjorta fordi det er så r*va likviditet der. et tips: du skal bruke online wallet så er Metamask den beste lommeboka etter min mening: https://metamask.io/
 6. Fra det jeg har lest så er den sterkeste motkandidaten ordføreren i Istanbul, Ekrem İmamoğlu. Han ble "såklart" dømt for å ha fornærmet noen i regimet til Erdogan i fjor. Hvis jeg forstår det rett så har han ikke lov til å stille til valg i denne runden. Da er det vel kun et par andre stykk som har sjansen til å slå wannabe-diktatoren.
 7. Er jo ikke så rart, når Playstation ikke har maktet å produsere nok konsoller. Fikk endelig tak i min PS5, etter å ha deltatt i loddtrekninger på Amazon i nesten 4 måneder. Tipper Sony ville solgt mange mange flere konsoller hvis de hadde produksjonskapasitet.
×
×
 • Opprett ny...