Jump to content

Roar_Am

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roar_Am

 1. Nei, de har ikke innsyn - Men det er snakk om å endre lovverket nå, hvertfall så samboere/ektefeller får innsyn i forbruksgjeld. Tviler på at de vil inkludere øvrige slektninger som stiller kausjon. Reaksjonene kom etter nyhetssaken der et ektepar måtte selge "halve" boligen for å dekke inn gjelden til den ene ektefellen. https://e24.no/privatoekonomi/i/GGb81x/her-kan-du-kjoepe-halv-enebolig-til-halv-pris
 2. Hvor kan man lese mer om det? Søkte nå, men fant ikke noe.
 3. Noen her som kan noe særlig om energi-effektivitet på sol vs hydrogen? Jeg har forstått det som at hydrogen har flere ulemper som gjør at det vil være vanskelig å konkurrere med solkraft.
 4. Forstår dilemmaet ditt. Selv har jeg brukt SurfShark i et års tid og synes den tjenesten er helt grei. Eneste kjipe er at de ikke lar meg bytte om på ip-adressen i Norge, så jeg sliter med å streame sumo på utenlandstur. (Ikke at det er noe stort problem nå med Covid, men verdt å vite). Ville kanskje sjekket ulike VPN selskap her: https://itavisen.no/beste-vpn-norge/. Liker at de er åpne om at de får betalt for nye leads og har merket hver knapp som markedsføring. Jeg tror forøvrig ikke det er lovlig å unnlate å opplyse om dette på de sidene du nevner i innlegget ditt hvis de bruker .no domener. Itavisen har også noen omtaler av tjenestene som virker til å være genuine, da de kritiserer deler av tjenestene slik som prisen og tekniske aspekter. Men ettersom de får betalt er det umulig å vite om det er genuint. Jeg vet om 1 uavhengig side som ikke ser ut til å legge inn koder i linkene. Det er http://www.dataporten.net/vpn/. Men den listen gjelder kun for gratis VPN og de er ikke alltid pålitelige. En siste ting: Grunnen til at de vises som utenlandske navn er at de har brukt internasjonal koding. Altså: Du har et hovedomene vpnX.com, også kan du lage en norsk versjon på en underside som vpnX.com/no/. Da forblir forfatternavnet det samme, men innholdet oversettes til norsk. På den måten ser det ut som en norsk side, enda det ikke egentlig stemmer.
 5. Sant. I utgangspunktet burde jeg vel være det. Men nå har jeg også lest at immuniteten min kun varer i 3-12 måneder (avhengig av hvilken artikkel jeg leser) som er litt spesielt. Så det blir vel til at jeg tar vaksinen på sikt. https://www.theguardian.com/world/2020/jul/12/immunity-to-covid-19-could-be-lost-in-months-uk-study-suggests
 6. Jeg tenker selv å vente litt, gitt at jeg allerede har hatt Covid. Slapp heldigvis unna med hodeverk og feber. Virker som at hele prosessen er blitt veldig "stresset" og jeg er usikker på kvaliteten. Best å sitte på gjerdet inntil det har gått 1-2 års tid.
×
×
 • Create New...