Gå til innhold

WencheJensen

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

246 profilvisninger

WencheJensen sine prestasjoner

16

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så vidt jeg har forstått er det mange enkle måter å stoppe droner på, de er jo forholdsvis lite robuste. - Man kan overta kontrollen av dem elektronisk. - En angrepsdrone kan kaste et nett over den. - En selvmordsdrone kan ødelegge den. - En skarpskytter med rifle eller hagle kan gjøre underverker. Det finnes antagelig flere muligheter, men det er ingen grunn til å finne seg i at fremmede droner invaderer norske installasjoner. https://dronedj.com/2020/12/03/how-counter-drone-systems-defeat-and-destroy-rogue-drones/
  2. Så vidt jeg har forstått er det mange enkle måter å stoppe droner på, de er jo forholdsvis lite robuste. - Man kan overta kontrollen av dem elektronisk. - En angrepsdrone kan kaste et nett over den. - En selvmordsdrone kan ødelegge den. - En skarpskytter med rifle eller hagle kan gjøre underverker. Det finnes antagelig flere muligheter, men det er ingen grunn til å finne seg i at fremmede droner invaderer norske installasjoner.
  3. Det er tydelig et illustrasjonsfoto – langt fra virkeligheten. Norske syklister har et hovedmål med å være ut, det er å kjøre i veien for bilene. http://verdenogvi.blogspot.com/2021/06/hva-skal-man-med-sykkelstier.html
  4. Derfor har jeg heller ikke skrevet "alle". Det at du dikter opp slike meninger for meg er ditt problem.
  5. Feil igjen, dette er ikke noe som har oppstått «nå», jeg har alltid hatt den innstillingen at vi har et offentlig system i Norge som er blitt skadelig stort. Du burde se den treffende engelske serien " Yes minister" den passer dessverre fremdeles godt på hva vi sliter med her i Norge. Ja, jeg forstår at det er innstillingen til dere politikere; trist, men det forklarer mye.
  6. Nei, det absolutte flertall av politikere kommer fra offentlig virksomhet eller som broilere fra organisasjoner. Det er et forsvinnende lite antall som kommer fra ærlig arbeid. Arbeiderpartiet hadde mange tidligere, men ikke nå lenger; og det er noen i Høyre og FrP.
  7. Spiller det noen rolle? De er jo til forveksling lik hverandre – alle er de på jakt etter våre penger. Personlig har jeg innsett at det hele er håpløst; jeg så hvor ivrig Siv Jensen introduserte den ene avgiften etter den andre da hun kom i posisjon (stikk imot hele partiprogrammet), så da ga jeg opp og meldte meg inn i Norges største parti – Hjemmesitterpartiet. Nei, de er faktisk ikke det. Folk flest er ikke smålige, grådige, maktsyke og hensynsløse. Det er helt riktig, hadde de hatt et anstendig verdisyn så hadde de vært i stand til å få seg en ærlig jobb.
  8. De som kommer til å kaste seg over dette er naturligvis våpenindustrien. Nå kan Sør-Korea skyte ned raketter fra Nord-Korea og Israel stoppe terror-droner fra Palestina. Endelig får man det laservåpenet som vi har sett på filmer i over førti år 😉
  9. Nei, som erfaringene har vist siste halvår så er stridsvogner er bare et mellomspill mellom råjern og skrapmetall – det har moderne droner sørget for.
  10. London har utviklet sitt betalingssystem i mange år, slik at bugs og barnesykdommer er fikset. Det fungerer med egen billett, betalingskort og app og kunne raskt vært introdusert i Norge for mange år siden. Norske selskaper har imidlertid et "gjøre søl" kompleks og ville utvikle sine egne systemer. Resultatet ser vi; Oslo, Drammen og andre byer har utviklet og forkastet og utviklet i mange år. Hundrevis av millioner er kastet bort og kundene får problemer og irritasjoner – det hjelper ikke, det virker som om det nærmest er syndig å ta i bruk noe som andre har utviklet; selv om det faktisk fungerer.
  11. Han kunne ha løst det i går, men han er for grådig. Avgiftene kunne vært fjernet, tappingen kunne stanset for et halvt år siden fordi vannstanden begynte å bli lav, inntektsskatten på lavere inntekter enn for eksempel 500 000 kunne vært fjernet. Men det ser ut som om politikerne får et slags "Onkel Skrue" kompleks når de kommer i posisjon (det samme gjaldt forøvrig Erna Solberg og Siv Jensen). Som Torbjørn Jagland så treffende uttalte: "Vi (politikere/staten) bader jo i penger". Over ti milliarder til et allerede gjennomsubsidiert system. https://finansavisen.no/nyheter/politikk/2022/05/05/7861495/regjeringen-tilbyr-bondene-10-15-milliarder-bondenes-krav-er-11-5-milliarder
  12. Og de som ler godt er Vedum og Gahr Støre – to personer som ikke har problemer med strømregningen.
×
×
  • Opprett ny...