Jump to content

Diablos

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

329 profile views
 1. Er da ingenting overraskende med det. ingen gidde lage virus for lite brukte løsninger. Men de siste årene har mac bruk gått fra å være et fanatiker verktøy, til å kjøpes av folk som "har hørt" at det er lettere å bruke. Vel...Kan si som it support person at det er stor overvekt av mac brukere som kommer med trøbbel enn windows brukere nå de trenger hjelp med noe. Microsoft bedriftsverden og Mac går ikke så veldig godt sammen....og apple sin tendens til å tenke sikkerhet over praktisk bruk gjør maskinene mer tungvindte å bruke enn nødvendig.
 2. Latterlig... "Hei, google, dere sørger for flere lesere av avisen vår. Det krever vi at dere betaler oss for" Og på toppen av det, så blir de i frankrike tvunget til å både sørge for mer trafikk til avisene OG betale avisene for det....Da snakker vi korrupsjon hos myndighetene...
 3. Vi fikk installert fiber for 2 år siden på bislett. Vi kunne sette Homenet og Get opp mot hverandre, og endte med under 280 i måneden for 1G linje. Da sa vi bare at internetten var noe alle skulle ha, for da blir det rimeligere. 5 år binding i bytte mot gratis i installasjon. TV gjorde vi frivillig for hver boenhet. Med Homenet kan man velge mellom viasat og RiksTV. ikke alle som bruker linær tv lenger. Så er i det minste noen fordeler med å være mange når man skal velge sånt. . Så for de som ikke har hatt hellet med noen leverandører, så kan man prøve seg på Homenet, som har bedriftsfiberselskapet GlobalConnect (tidligere broadnet) i ryggen. Get også kan potensielt levere fiber, om de ønsker det( om man ikke vil vente på 5G dekning eller fri data)
 4. Den generelle forventingen er at datakvotene skal forsvinne fra 5G. I og med at Telenor fjerner kobberlinjene fordi 5G skal kunne erstatte det mange steder i landet. spørsmålet er hvor lang tid det vil ta.
 5. Tiden hvor man må få med seg hele nabolaget for å KANSKJE finne en leverandør som vil legge fiber til huset nærmer seg over Bare det å få inn fiber inn i blokka på bislett for 2 år siden etter å ha levd med monopolisten GET i mange år var et enormt styr, noe man ikke lenger trenger å tenke på så fort 5G får bedre dekning rundt omkring. Så lenge prisene er konkurransedyktige.
 6. Kan være at det er dårlig kapasitet på båndbredden i nabolaget, og at dekningen varierer avhengig av hvordan linjen er i bruk i nabolaget. Man må bare fortsette å klage til Get om internett er like ustabilt over kablet nettverk. Mobilt nettverk er i utgangspunktet uegnet til spilling grunnet latency. Men om dere etterhvert får 5G i området, så er den i praksis ca like bra å bruke som kablet nettverk. Hva er resultatet når du kjører test på speedtest.net fra trådløst og fra kablet? Og hva er hastigheten dere betaler for?
×
×
 • Create New...