Gå til innhold

Aqqua

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Aqqua

  1. Hei! Lurer på anrops innstillinger på android tlf. Jeg skal ha medlytt på jobb, og må ringe min mentor via min telefon, og deretter ringe en kunde gjennom et program på pcen. Men når jeg setter mentoren på "vent" og ringer kunden via pc får jeg feilmelding om at linjen er opptatt. Noen som vet hvilke innstillinger jeg kan endre på i en android tlf ??
  2. Sant det. Er ikke spesielt interessert i mattematikk, men høres kult ut. Hvilke andre typer stillinger finnes det som ikke: 1. innebærer salg? 2. Innebærer kundekontakt via tlf 100% av tiden? Og som heller innebærer litt backoffice arb eller andre typer oppg som man kan evt lære seg og bli bedre på, som ikke er spesielt bare rettet de med matematisk/ingeniør kompetanse?
  3. Er det noen her som jobber som forsikringsrådgiver eller liknende i en bank/forsikringsselskap? Kunne gjerne tenkt meg å lufte noen tanker og få litt tips på hva annet man kan jobbe med i selskapet/bransjen
  4. da kan andre gjerne forklare meg siden du ikke brenner nok for tall til å hjelpe meg med å forstå. teksten er tørr, jeg trenger en enklere forklaring på utregningene.
  5. Gjeldsreduksjonen blir den samme som verdsettingsrabatten, nemlig 25 %, eller kr 56 700. hvor kommer dette fra? skjønte ikke forklaringen på oppgaven med gjeldsreduksjon samme som verdisettingsrabatt og hvor kommer 56 700 fra ? Jeg skjønte ikke forklaringene på de to avsnittene nedenfor ; da skatte-teorien er helt nytt for meg hvis noen kan forklare dette litt mer i dybden for meg Av dette utgjør aksjefond, børsnoterte aksjer og egenkapitalbevis avrundet 11,34 % (kr 1,1 mill./kr 9,7 mill.). 11,34 % av gjelden utgjør kr 226 800. Gjeldsreduksjonen blir den samme som verdsettingsrabatten, nemlig 25 %, eller kr 56 700. Sekundærboligen utgjør 30,93 %, hvilket innebærer en tilordning av kr 618 600 av samlet gjeld (kr. 2 mill.). Gjeldsreduksjonen blir den samme som verdsettingsrabatten, nemlig 5 % eller kr 30 930.
  6. Hvor kommer tallet 87 630 kr fra ?? på gjeldsfradrag etter tilordning.. kunne noen forklart meg dette, med evt regnestykke
×
×
  • Opprett ny...