Jump to content

GaymerGRILL

Medlemmer
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

Recent Profile Visitors

940 profile views
 1. Jeg tror jeg vet hvilken discord server han har vært medlem i, det er en egen discord server hvor folk legger ut hackede videoer/bilder fra jenter i Norge samt også deler bilder/videoer fra norske onlyfans. Han som driver discord serveren kaller seg for "MrViagra". Nevnte person driver også flere servere på bl.a Telegram også. Det var jo veldig komfortabelt av din kjæreste å ha "glemt" passordet til eposten sin.
 2. tror dere de stenger ned treningssentrene 😠 er så drittlei denne idiotiske nedstengingen og media gjør jobben sin ved å skape unødvendig frykt.
 3. https://resett.no/2021/11/09/knivangrepet-pa-bislett-gjerningsmannen-er-tidligere-domt-for-drapsforsok/ Bildet av han som døde
 4. Når tror dere de åpner treningssentrene i Oslo? Neste uke?
 5. Nettopp oppgradert kjølingen på PCen til en Arctic Liquid Freezer ii 360mm, må seg veldig fornøyd :D. 5800x blir ikke varmere enn 80 grader celsius selv under max load :D.
 6. Folk som foreslår en løpetur ute misforstår hva som menes med trening i treningsstudio. Tipper at de fleste av dere aldri har bygget muskler og det å hoppe litt og kaste noen steiner kan på ingen måte erstatte trening med tunge vekter....
 7. For et helvete, de åpner sikkert ikke treningssentrene før etter sommeren
 8. Av 11. gen er det enighet blant reviewers at 11600k og nedover er ganske gode kjøp.
 9. Du kan snu fakta så mye du vil, men det er et faktum at Rocket lake er veldig ineffektiv når det gjelder strømforbruk...
 10. Ja den er ræva, koster 1000 kroner mer og det er nesten ikke noe forskjell i performance. i9 bruker mye mer strøm og yter så og si like bra i gaming.
 11. i9 11900k er en ræva CPU uansett hva den scorer på Cinebench, da tatt i betraktning pris/ytelse samt strømforbruk.
 12. Hvordan tror du det påvirker ytelse?
 13. Jeg trodde fastfrekvens ikke var anbefalt for Ryzen chips? Virker jo unødvendig å hele tiden kjøre CPUen på f.eks 4.5 ghz?
 14. Okay, skal ta test på min stock 5800x. Hvilken cinebench versjon er det?
 15. Vet ikke, kan kanskje kjøre samme test etterpå (har en 5800x). https://www.userbenchmark.com/UserRun/41566139
×
×
 • Create New...