Gå til innhold

Storgris

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Storgris

  1. Ratleto skrev (5 minutter siden):

    Fy f... Jeg betalte 11k for den i mars i år. Jaja. Den er DEFINITIVT verdt 7k.

    Her er det 2 forskjellige skjermer å velge mellom med ganske forskjellige specs.

    Elkjøp selger Samsung Odyssey C49G95 49" buet gamingskjerm til 7995 - https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/skjermer-og-tilbehor/pc-skjerm/samsung-odyssey-c49g95-49-buet-gamingskjerm/181265

    Komplett selger Samsung 49" Curved gamingskjerm C49RG90 til 6995 - https://www.komplett.no/product/1119314/datautstyr/skjermer/skjermer/samsung-49-curved-gamingskjerm-c49rg90

     

    Bare sånn hvis noen lurte på å kjøpe en av disse 😃 Har selv Odyssey 240Hz og er veldig fornøyd. (Kjøpte denne tidligere i år til 12k 😭

    • Liker 1
  2. Du kan kjøpe min :) Kommer for salg nå. 2019 Model 3 LR med 19" hjul og krok. ca 27k km. Rød i fargen!

    Du kommer ikke til å angre :) Selger da jeg ikke kjører bil omtrent. Pendler 99.9% med tog. Forsikringen min mener jeg ligger på ca 8k i året med toppkasko. Kan sikkert forhandles bedre.

  3.   

    Vaniman skrev (17 minutter siden):

    Da måtte Lan Marie Berg bite i det sure eplet og gå. Utrolig at hun mener selv at hun ikke har gjort noe galt. Hun er nok en aggressiv alfahun med et stort ego, som aldri innrømmer at hun gjør noe galt. Hvis hun kommer inn på Stortinget, er det viktig å plassere henne en plass hun ikke kan gjøre for mye skade. Det finnes vel noen i Oslo som er dumme nok til å stemme på henne, antar jeg. 18-19 år gamle jenter, kanskje. Hun kan jo jobbe med kultur. Der er det begrenset hvor mye skade udugelige politikere som henne kan gjøre. 

    Amen!!

  4. Dette gjelder både Prisguiden og Prisjakt, men er vel ikke nødvendigvis deres feil, selv om de kunne enkelt ordnet opp i det.

    Det er Megaflis som er den store gjengangeren her. De priser seg ekstremt lavt, men varen kan ikke kjøpes hverken online eller i butikk. De har vel en god deal seg imellom da, hva veit jeg.

  5. Hei! Begge yrker er gode yrker. Jeg personlig er Energimontør, og om jeg ser tilbake i tid ville jeg aldri ha valgt noe annet.

    Det kommer vel egentlig an på hva du personlig liker å drive med.

     

    Hovedforskjellen er vel at en energimontør jobber ofte mer ute med større utstyr, og er å anse som et mer fysisk krevende yrke.

    Signalmontører fikler mer med 1,5mm2 i skap o.l. Mye finarbeid.

     

    Det er jo en del mer man kan fylle på med her selvsagt, men du må først si noe om hva du selv likte, evt. ikke likte med yrkene.

×
×
  • Opprett ny...