Gå til innhold

BremnesX

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BremnesX

  1. @H80

    Det at du ikke vet omfanget av forsikringsordninger gir deg ikke automatisk rett til å latterliggjøre dine meddebattanter.

     

    Bl.a. kan nevnes at Gjensidige dekker dette under det de kaller 'Innbokasko'.

     

    Og hvis du leser innlegget en gang til ser du at det ikke var "med vilje" som du sier. Det var et uhell. Greit nok at gitaren ikke var optimalt plassert, men fortsatt et uhell.

     

    Med en slik innbokasko betaler man faktisk _mer_ for forsikringen, ergo går det ikke ut over din forsikringspremie.

  2. H80, to ord: skjerp deg! Han stiller et spørsmål og fortjener ikke et slikt svar som det du lirer av deg. Med din stålseriøse signatur ville jeg tro du var mer voksen, men akk.

     

    @Merit12

    Med mindre du tegnet en slik "uhellsforsikring" der du kjøpte gitaren din (slik f.eks Elkjøp tilbyr), dekker nok ikke butikken dette. Du kan jo høre med dine foreldre om de har en slags form for uhellsforsiking i innboforsikringen.

     

    Ellers må du nok kontakte dem du kjøpte den av, forklare situasjonen og spørre om hvor mye det koster å reparere den.

  3. Jeg er veldig skeptisk til slike tilbud fra et sikkerhetsståsted. Det er ingen garanti for at dataene dine kan bli brukt og lest av andre. Samme med brukernavn og passord som man lagrer på tjenesten.

     

    De sier jo til og med selv (i sin "lille skrift"): "...we cannot guarantee the security of our servers, the means by which information is transmitted between your computer and Ajax13 servers, or any information provided to us or to any third party through or in connection with the Site. You provide all such information at your own risk."

     

    Men som et testkonsept er det jo spennende!

     

    Jeg tror det de mener her er trafikken mellom server og klient. Og denne kan lyttes på av andre som er på nettverket. Derfor er alle sider der informasjon blir sendt frem og tilbake uten kryptering "farlige" i fht. sikkerhet..

     

    Bl.a. kan nevnes at når man logger inn her på hw.no så blir login-informasjonen din sendt i klartekst over nettverket.. Så hvis man skal være litt paranoid, så er det også utrygt her..

  4. ...

    Og av en eller annen grunn så har ikke trådstarter kommentert saken siden innlegg nr 4.

     

    Tror nok saken er "løst". Trådstarter har vært logget på flere ganger etter at han har fått svar, og unngått å svare på disse. Er nok bare enda et tilfelle av noen som ikke har lest reglene godt nok før de useriøst begynner å by på ting og tang som de ikke er sikre på om de vil ha..

     

    Spør du meg er det helt riktig å kjøre inkasso på slike saker. Da ser man at man ikke kan gjøre slikt ustraffet, og får seg forhåpentligvis en lærepenge.

  5. Det kommer jo an på måten dette har blitt gjort på. Du angrer, sender en mail til dem der du:

    1) Ikke vil ha den, og driter i hva de synes og tenker om det.

    2) Ikke vil ha den, får svar tilbake at det er greit

     

    Hvis det er 1) det er snakk om her, er det nok bare å betale. Det er lite som er så irriterende som budvinnere som trekker seg. Har du lagt inn et bud er det bindende, og angrer du - synd for deg.

     

    Dersom 2), referer til dokumentasjon der du har kommet til enighet med selger om å avbryte salget.

     

    ps: husk å bestride inkassovarslet dersom du ikke er enig. Da går det i allefall ikke videre i systemet før "striden" er oppklart.

  6. Er vel ingen vits i å anbefale raptordisk før man vet hva trådstarter er ute etter.

     

    Hva skal du bruke disken til?

     

    Dersom du ikke er ute etter å få den lille prosenten ekstra ut av PC-en er det ingen vits med raptordisk. Disse er veldig dyre i fht. "normale" disker. Mannen i gata kan likesågodt kjøpe 2*500 for mindre penger.

  7. Enig med resten av folket. Selv om det er mulig å utnytte naboen, betyr ikke det at man MÅ gjøre det.

     

    I tønsberg er det fortsatt mulig med tønsberg bredbånd (tbbb.no), internett over satelitt, internett over kabelnettet evt. gå til en nabo som har internett og SPØRRE om han vil dele linja mot en økonomisk kompensasjon.

  8. Har i dag bare 1 GB med minne og i forbindelse med at jeg snart skal over på Vista, tenkte jeg det var en fordel med mer RAM.

     

    Minnet jeg har i dag (2*512, 800MHz) er OCZ Platinum XTC Dual Ch.

     

    De jeg vurderer er (alle er 800MHz):

    - OCZ 2048MB System Elite Dual Ch. (5-5-5-12)

    - OCZ 2048MB Platinum XTC (4-4-4-16)

    - Geil 2GB Ultra (4-4-4-12)

     

    Har ingen kunnskap ang. timings, men ser jo at Geil har skarpere timings enn OCZ. Men iom at jeg har OCZ fra før av, er jeg usikker.

     

    Noen anbefalinger? (vær så snill :) )

  9. Hei, skal kjøpe noen harddisker fra Netshop, og trenger i den forbindelse også datakabler.

     

    Alle S-ATA kablene som er der er merket "Serial ATA 150".

     

    Betyr dette at:

     

    A) diskene ikke vil få full hastighet mot hk? Har aldri tenkt på type kabel på mine tidligere disker. Har alltid benyttet samme kabel til S-ATA 150 og 300

     

    B) Siden S-ATA "II" ikke er en standard på samme måte, kan de ikke merke kablene med S-ATA 300, men kablene støtter full overføringshastighet også på S-ATA 300.

     

    Setter pris på svar. Håper på å få sendt inn en bestilling i dag :)

  10. Dette med behov for heftig strømforsyning er svært overdrevet. Det er ikke antall watt som gjelder, men om de forskjellige linjene klarer å levere nok amper (strøm). Dersom man har et standard oppsett uten 2 svært strømkrevende skjermkort, vil en "vanlig" strømforsyning duge. Man har da ikke behov for 6-700 watt.

     

    En side du (og alle andre) bør se på:

    http://www.silentpcreview.com/article28-page4.html

  11. ...

     

    Og et spørsmål til slutt, som andre har skrevet i forskjellige former allerede, men som er verdt å stille enda en gang: Er det etisk korrekt av et selskap, som ikke klarer å rette opp feil og mangler i et produkt de tar betalt for, å søke tilflukt bak et regelverk. Fremfor å ta en grundig titt på seg selv og si at "ja, dette og dette kan vi gjøre bedre"?

    9518519[/snapback]

     

    Har vel svart på dette tidligere, men som sagt: så klart er ikke dette etisk korrekt. Dette er bare en feig forsvarsmåte fra et selskap som vet de kommer til å gå under.

     

    Det de tydeligvis ikke skjønner er at med all publisiteten de nå har fått i media har de gravd sin egen grav. For uansett utfallet av rettsaken vil 2clix bli oppfattet som sleipe, og ett hvert selskap med respekt for seg selv (og lysten på gode produkter) vil holde seg unna dem.

     

    Dette kan forøvrig vitne om "usa-tilstander" der man saksøker hverandre over en lav sko med dårlige begrunnelser. Så får vi bare håpe at det australske rettsvesenet (og den australske loven) holder med den saksøkte.

     

    edit: typo

  12. I tillegg har jeg sett på søksmålet som er linket til i artikkelen. Det som er referert til er jo folks (negative) meninger og erfaringer med produktet.

     

    Ytringsfrihet er tydeligvis ikke tillatt i Australia? 2clix burde jo heller ta erfaringene til seg og jobbe med å utvikle et bedre produkt enn å saksøke eieren av nettstedet hvor folk har ytret sine ærlige meninger.

     

    Bare dette latterlige søksmålet er nok til at jeg, som aldri har hørt om selskapet før i dag, håper det går ad undas.

     

    Excellent work 2Clix, I daresay every IT insider with purchasing authority just blacklisted you.

    Godt sagt..

     

    edit: la til quote

  13. Hele denne saken er jo latterlig. Har lest igjennom noen av trådene, og det kommer jo frem at 2clix har et dårlig system og dårlig oppfølging.

     

    2clix svarer heller ikke på mange av beskyldningene. De sier bare at "ta kontakt med oss". Dersom man har sitt på det rene, burde man klare å ta dette opp på et offentlig forum, uavhengig om flesteparten der ikke er direkte kunder.

     

    Leste også at 2clix nylig har sparket 10 ansatte, det taler vel ikke til dems fordel når supporten/bugfiksing allerede er kritikkverdig.

     

    Det at noen går frem med navn, tittel og selskap synes jeg er positivt. Selv om nettet er anonymt i utg.pkt. gir det mer tillit. I allefall når de kommer med saklige kommentarer, som gir saken en større tyngde.

     

    At 2clix saksøker forumets eier sier vel sitt..

    "Oj.. Vi har blitt fersket i å selge et dårlig, overpriset produkt.. På tide å saksøke noen i en siste dødskrampe."

  14. Skal lage en intranet/ekstranet-løsning, og skal i den forbindelse ha muligheten til å legge ut filer som KUN innloggede brukere skal ha tilgang til.

     

    Det som da er problemet er at hvis filen ligger på f.eks http://example.com/file.doc så kan hvem som helst laste ned denne, uavhengig om de er logget inn eller ikke.

     

    Er det noen måte å unngå dette på, bortsett fra å lagre filene i databaser, eller er det eneste løsning?

  15. Anyhow.. CATALYST® Control Center viser at skjermkortet mitt har:

    Core Clock in MHz: 500

    Memory Clock in MHz: 594

     

    I følge X1900XT skal kjerne være 625 og minne 1450. For å være ærlig har jeg ikke sjekket dette ut før, men det virker jo til å være noe galt?

    8758379[/snapback]

    Det stemmer nok det. X1900 har en 2d og en 3d modus. Når man er i 2d, blir clockrate og volt satt ned. Når man åpner et 3d-program settes Overdrive i gang, og du får den klokkehastigheten du skal ha.

    8758701[/snapback]

     

    Hmm.. Usikker på det der shabador. Da defineres i allefall ikke Battlefield 2 som et 3d-program i følge det du sier. Lastet ned ATITool, satte riktig frekvens, og merket VELDIG godt ytelsesforskjellen..

×
×
  • Opprett ny...