Jump to content

BremnesX

Medlemmer
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. @H80 Det at du ikke vet omfanget av forsikringsordninger gir deg ikke automatisk rett til å latterliggjøre dine meddebattanter. Bl.a. kan nevnes at Gjensidige dekker dette under det de kaller 'Innbokasko'. Og hvis du leser innlegget en gang til ser du at det ikke var "med vilje" som du sier. Det var et uhell. Greit nok at gitaren ikke var optimalt plassert, men fortsatt et uhell. Med en slik innbokasko betaler man faktisk _mer_ for forsikringen, ergo går det ikke ut over din forsikringspremie.
 2. H80, to ord: skjerp deg! Han stiller et spørsmål og fortjener ikke et slikt svar som det du lirer av deg. Med din stålseriøse signatur ville jeg tro du var mer voksen, men akk. @Merit12 Med mindre du tegnet en slik "uhellsforsikring" der du kjøpte gitaren din (slik f.eks Elkjøp tilbyr), dekker nok ikke butikken dette. Du kan jo høre med dine foreldre om de har en slags form for uhellsforsiking i innboforsikringen. Ellers må du nok kontakte dem du kjøpte den av, forklare situasjonen og spørre om hvor mye det koster å reparere den.
 3. Hvis man legger inn ordre hos en butikk (og ikke generell webshop), får man jo oppgitt en annen pris enn det som er tilbudsprisen. Hvordan vil dette fungere i praksis?
 4. Jeg tror det de mener her er trafikken mellom server og klient. Og denne kan lyttes på av andre som er på nettverket. Derfor er alle sider der informasjon blir sendt frem og tilbake uten kryptering "farlige" i fht. sikkerhet.. Bl.a. kan nevnes at når man logger inn her på hw.no så blir login-informasjonen din sendt i klartekst over nettverket.. Så hvis man skal være litt paranoid, så er det også utrygt her..
 5. Et godt sitat: "It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt" Men uansett hva som er årsaken til inkassokravet kan du jo la oss vite hvordan det går med kravet LarsWilli.
 6. Tror nok det "bastante" svaret var tett opptil sannheten i dette tilfellet. Bruker har vært logget inn MANGE ganger, og fortsatt ikke svart på emnet. Men generelt sett er jeg enig med deg ang. forhåndsdømming. Det er bare at i denne saken peker litt for mange faktorer feil vei..
 7. Tror nok saken er "løst". Trådstarter har vært logget på flere ganger etter at han har fått svar, og unngått å svare på disse. Er nok bare enda et tilfelle av noen som ikke har lest reglene godt nok før de useriøst begynner å by på ting og tang som de ikke er sikre på om de vil ha.. Spør du meg er det helt riktig å kjøre inkasso på slike saker. Da ser man at man ikke kan gjøre slikt ustraffet, og får seg forhåpentligvis en lærepenge.
 8. Det kommer jo an på måten dette har blitt gjort på. Du angrer, sender en mail til dem der du: 1) Ikke vil ha den, og driter i hva de synes og tenker om det. 2) Ikke vil ha den, får svar tilbake at det er greit Hvis det er 1) det er snakk om her, er det nok bare å betale. Det er lite som er så irriterende som budvinnere som trekker seg. Har du lagt inn et bud er det bindende, og angrer du - synd for deg. Dersom 2), referer til dokumentasjon der du har kommet til enighet med selger om å avbryte salget. ps: husk å bestride inkassovarslet dersom du ikke er enig. Da går det i allefall ikke videre i systemet før "striden" er oppklart.
 9. Å skifte tastaturoppsett i windows er intet problem. Det eneste det krever av deg er at du kan touch evt. vet hvor alle tastene er. Ellers burde det ikke være noe problem å ta kontakt med IBM Norge og kjøpe av dem.Ta kontakt med dem, og hvis de ikke selger spør om å få telefonnummer/adressen til noen av serviceverkstedene dems. De er ofte litt mer fleksible.
 10. Oppdatering: Etter at jeg snakket med NetShop om dette, har de endret navnene på alle S-ATA kabler. Det er samme kabel for S-ATA og S-ATA II
 11. Er vel ingen vits i å anbefale raptordisk før man vet hva trådstarter er ute etter. Hva skal du bruke disken til? Dersom du ikke er ute etter å få den lille prosenten ekstra ut av PC-en er det ingen vits med raptordisk. Disse er veldig dyre i fht. "normale" disker. Mannen i gata kan likesågodt kjøpe 2*500 for mindre penger.
 12. Enig med resten av folket. Selv om det er mulig å utnytte naboen, betyr ikke det at man MÅ gjøre det. I tønsberg er det fortsatt mulig med tønsberg bredbånd (tbbb.no), internett over satelitt, internett over kabelnettet evt. gå til en nabo som har internett og SPØRRE om han vil dele linja mot en økonomisk kompensasjon.
 13. Har i dag bare 1 GB med minne og i forbindelse med at jeg snart skal over på Vista, tenkte jeg det var en fordel med mer RAM. Minnet jeg har i dag (2*512, 800MHz) er OCZ Platinum XTC Dual Ch. De jeg vurderer er (alle er 800MHz): - OCZ 2048MB System Elite Dual Ch. (5-5-5-12) - OCZ 2048MB Platinum XTC (4-4-4-16) - Geil 2GB Ultra (4-4-4-12) Har ingen kunnskap ang. timings, men ser jo at Geil har skarpere timings enn OCZ. Men iom at jeg har OCZ fra før av, er jeg usikker. Noen anbefalinger? (vær så snill )
 14. Synes det da er rart at NetShop merker dem som S-ATA 150, men ok..
×
×
 • Create New...