Jump to content

BerntOK

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

About BerntOK

 • Birthday 09/15/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1405 profile views
 1. Hvordan gikk det? Har du bestilt en ny?
 2. Jeg har brukt Airalo eSim som jeg har vært veldig fornøyd med. Der har du regionale og lokale datakvoter med forskjellige lengder.
 3. Ny app-oppdatering på Curve. Man kan nå legge inn loyalty cards som Trumf, SAS Eurobonus osv. Komt inn en del norske aktører. Har lagt inn Trumf kortet mitt nå så blir spennende å se om det virker. Skal i allefall teste det.
 4. Fra Telenor sine oppsett sider for manuell APN innstillinger. Prøv på det.
 5. Noen som vet når tid Telenor gir offisielt støtte for 4g tale på 1+Nord?
 6. Lite å si som @Janvik sier. Selv bruker jeg eSim primært på min XS hos Talkmore. Sim kort slot'en bruker jeg til reise utenlands for billig mobildata/prepaid Sim. Jeg bruker BankID appen, som funker utmerket (utvalgte banker).
 7. Gjerne rapport tilbake om hvor lang tid shippingen ble og hvordan toll/import behandlingen var når du får den. Har kanskje tenkt å bestille meg en selv, men er litt skeptisk.
 8. Jeg bestilte Curve Blue og måtte vente på fysiske kortet for å aktivere kortet, måtte ha de fire siste sifrene på kortet. Etter det la jeg kortet inn på Apple Pay og det funker som en drøm. Mastercard rabatten gjelder ikke i følge DNB sider. Om det var den du mente. «Generelle unntak for alle Supertilbud: Gjelder ikke for varer som allerede er i bestilling, kjøp av gavekort, betaling med Curve-kort, Apple Pay eller Google Pay, eller i kombinasjon med andre rabattavtaler eller for tidligere innhentede tilbud.» https://m.dnb.no/privat/nettbank-mobil-og-kort/supertilbud.html
 9. Det må vel være noe form for MDM opplegg du er på let etter da. Selv bruker jeg Cisco Meraki på jobb iPhonene. Fungerer utmerket. Får bestemme hvilen apper, tillatelser og policies hver skal ha. https://meraki.cisco.com/solutions/mobile-device-management Finnes en del MDM tjenester. Tror Google og Samsung har sin egne også.
×
×
 • Create New...