Jump to content

BerntOK

Medlemmer
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

About BerntOK

 • Birthday 09/15/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det må vel være noe form for MDM opplegg du er på let etter da. Selv bruker jeg Cisco Meraki på jobb iPhonene. Fungerer utmerket. Får bestemme hvilen apper, tillatelser og policies hver skal ha. https://meraki.cisco.com/solutions/mobile-device-management Finnes en del MDM tjenester. Tror Google og Samsung har sin egne også.
 2. Når vi snakker om oversettelser. Noen som har opplevd denne på iOS 13.3.1. Vet det er bare en bagatell men OCD'en min klikker fælt. "Text Message" hvor alt annet står på norsk...
 3. Syns det har blitt så mange nyopprettet mobiloperatører at det til slutt blir en ren jungel der ute. Vanskeligheter for å velge osv. For de meste bruker de eRate sine tjenester når en ny operatør popper opp. https://erate.no/
 4. Kommer vel til iPhone straks ved iOS oppdatering nå som Ice har fått avtale hos Apple. https://e24.no/teknologi/i/kJPxQA/ice-har-landet-viktig-avtale-med-apple
 5. Hva er forskjellen mellom de to trig mode'ene, SoR og LOC? Også hva er fordel og ulemper med de? Har ice Ung + data frihet og er fornøyd med det såfrem til at du er på ice+ som hos meg har vært i store byer/tettbyggende strøk. Når jeg er ute å kjører, bruker Google Maps ser jeg som oftes Telia. - Eneste som irriterer meg mest er at på ice Ung så får man bare brukt 2gb på Telia, etter det strupes hastigheten. Denne skulle jeg ønske var større.
 6. Har Android og jeg bruker Youtube Vanced. Det er en uoffisiell Youtube app som er modifisert slik at du får alle Premium funksjonene helt gratis. https://vanced.app/ https://www.reddit.com/r/Vanced/wiki/faq#wiki_so.2C_what_exactly_is_youtube_vanced.3F
 7. Oppdatering kom ut i dag. Kamera forbedringer. Men fortsatt april security update, trodde mai skulle komme. 518,45 mb størrelse https://www.sammobile.com/2019/05/02/galaxy-note-9-camera-improvement-update
 8. Nøyaktig det samme her. Er ikke helt stabilt enda tror jeg, de hadde visst noe vedlikehold nå denne helga som var. Skulle ringe inn til kundeservice i dag for å få satt på noen sperringer for teletorg og det, men det kunne ikke gjøre det fordi de ventet på en oppdatering på systemene.
 9. Ang Chilimobil, er det bare jeg som opplever og ikke ha denne sms greia? Jeg bruker data som bare det men har ikke fått den eneste varsel på og sende en sms for å fornye.
 10. Har Chilimobil jeg også og opplevd ustabilitet denne helga her. Jeg tror det er fordi de hadde i går vedlikehold på Min side og sikkert noen andre tjenester. Tror de blir stabilt som vanlig i morgen. Dette skrev de på Facebook siden:
 11. Som sagt her på denne tråden, velg X. Du får da en refresh av design, gesture og Face ID. Funker som en drøm. Ville vært litt skeptisk å kjøpe brukt telefon på ebay. Ha god kontakt med selgeren og spør en del spørsmål om hvor/når den ble kjøpt, om der finnes kvittering, om den har vært åpnet og skiftet skjerm/deler på, åpent for alle SIM/operatørlås, evt hva batteritilstanden er. eBay har jo selv en god buyer protection greie så om det går galt så vil iallefall eBay fikse oppi det. Men jeg selv ville helst holdt meg til norske bruktmarkedet, Finn.
 12. Har samme operatør, ja. Kjøpte meg en iPhone Xs i dag, så da ligger min Note 9 på pause så lenge. Har vanskeligheter til å velge hva jeg egentlig skal bruke, Android eller iOS. Så for prøve noe periode her og der, så velge et klokt valg til slutt. Men gleder meg litt til One UI oppdateringen, tror det blir en oppfrisket og "ny" Note 9 da.
 13. Har alltids likt min Note 9 men nå denne siste uka har jeg begynt å bli litt smålei Android og stor mobil. Det er liksom litt travelt med stor mobil, som feks lommevennligheten og at man må nesten i alle tilfeller bruke begge hender for å skrive. Har også hatt noen irritasjoner/OCD med den; jeg er en som reiser veldig mye og tar fly til utenland, lag med venner. Når jeg lander utenland og slår av flymodus tar det alltids en evighet (opptil 5-7 min.) for å finne en operatør. Den går fra ingen dekning - kun nødanrop - til den endelig finner operatør. Mens mine venner som har en iPhone X får nærmest signal og operatør med en gang de slår av flymodus.. Jeg vet at dette ikke er en stor ting for alle og at det er bare en bagatell. Men det irriterer meg noe fælt. Noen andre som opplever dette? Har to valg nå men vet ikke helt hva jeg skal velge egentlig. Gå for en mindre mobil, helst iPhone X(s) da jeg vil tilbake til iOS. Eller vente til den store oppdateringen One UI, for å gi den en ny sjangse... Hva sier dere?
 14. Sier meg veldig enig på denne Men vi har hatt "fri data" abonnement før for noen år tilbake (2013/2014 ish?), om jeg ikke husker helt feil så var det Chess eller Tele2 og det var bare en kort testperiode tror jeg. Så Chilimobil er ikke den første som lanserer "fri data" abo i Norge.
×
×
 • Create New...