Jump to content

Roger Meldal

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Roger Meldal

 • Birthday 10/31/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

529 profile views
 1. Jeg laget denne https://www.thingiverse.com/thing:3730049 ja det er 3d print, men ta designet og lag noe lignende av f eks tre eller plast.
 2. Er det kommet ut noen informasjon om hvem disse tre siste tilbyderne er?
 3. Det avhenger helt av budsjettet og eventuelle planer for framtiden. Med f eks UDM pro så er det ikke noe innebygget wifi, men i stedet så støtter den sfp+ og det er innebygget hdd så den kan brukes mot unifi protect, og/eller voip telefoni osv. Selv så har jeg bare en enkel USG samt en cloudkey gen2 pluss med hdd så jeg har kameraer koblet til.
 4. Hos meg så merker jeg ikke hvilket AP enheten er tilkoblet. De nye switch light er veldig billige og enkle. Hvis du går inn på ui.com så finner du et planleggingsverktøy der så kan du se hva du trenger.
 5. Hvis du vil ha bra nett med mange muligheter senere, og budsjettet tillater det så lag deg et komplett Unifi nettverk. F eks Unifi Dream maskin pro (Hvis du har et sted å montere den eller ennå bedre sette opp et lite rack) og noen enkle switcher der du har mye kablet utstyrt og 3 AP nanoHD
 6. Ja ser det at du har bra utstyr. Unifi sine APer anbefales kablet ja. Men kan brukes i mash. Unifi gjør feilsøking på kryss av systemet enklere da du har tilgang til alt fra ett dashbord.
 7. Hva med å grave bitte litt i lommeboka (holde av å oppgradere en spillkonsoll i 1 år eller noe) og kjøpe nytt system, som kan forenkle alt for deg. Jeg selv bruker Ubiquiti UniFi hjemme og er veldig fornøyd med det. Alt konfigureres fra ett sted. Det er helt uten lisenskostnader og slike ting. www ui.com for info, multicon.no, komplett.no mfl. har unifi utstyr tilgjengelig. Der har du separate Access points så du kan få ennå bedre WiFi dekning i huset.
×
×
 • Create New...