Jump to content

Roger Meldal

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Roger Meldal

 • Birthday 10/31/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

410 profile views
 1. Det avhenger helt av budsjettet og eventuelle planer for framtiden. Med f eks UDM pro så er det ikke noe innebygget wifi, men i stedet så støtter den sfp+ og det er innebygget hdd så den kan brukes mot unifi protect, og/eller voip telefoni osv. Selv så har jeg bare en enkel USG samt en cloudkey gen2 pluss med hdd så jeg har kameraer koblet til.
 2. Hos meg så merker jeg ikke hvilket AP enheten er tilkoblet. De nye switch light er veldig billige og enkle. Hvis du går inn på ui.com så finner du et planleggingsverktøy der så kan du se hva du trenger.
 3. Hvis du vil ha bra nett med mange muligheter senere, og budsjettet tillater det så lag deg et komplett Unifi nettverk. F eks Unifi Dream maskin pro (Hvis du har et sted å montere den eller ennå bedre sette opp et lite rack) og noen enkle switcher der du har mye kablet utstyrt og 3 AP nanoHD
 4. Ja ser det at du har bra utstyr. Unifi sine APer anbefales kablet ja. Men kan brukes i mash. Unifi gjør feilsøking på kryss av systemet enklere da du har tilgang til alt fra ett dashbord.
 5. Hva med å grave bitte litt i lommeboka (holde av å oppgradere en spillkonsoll i 1 år eller noe) og kjøpe nytt system, som kan forenkle alt for deg. Jeg selv bruker Ubiquiti UniFi hjemme og er veldig fornøyd med det. Alt konfigureres fra ett sted. Det er helt uten lisenskostnader og slike ting. www ui.com for info, multicon.no, komplett.no mfl. har unifi utstyr tilgjengelig. Der har du separate Access points så du kan få ennå bedre WiFi dekning i huset.
 6. Det finnes flere løsninger. Jeg har nettverk utstyr fra Ubiquity, Unifi systemet. Da lager du bare to separate nettverk men hvert sitt passord og også kablet om det trengs. Der kan du også begrense hastigheten til utleie nettet, så du kan "ta betalt for hastighet" eller du kan faktisk også lage en betalings løsning etter bruk. Mer info: www.ui.com Jeg har kjøpt det meste jeg har fra multicom.
 7. Jeg har pr nå bare 1 kamera koblet opp på den løsningen. Med for båndbredden så er det ikke noe problem å ha mange kameraer. UniFi kameraene sender en relativt liten datamengde. Har ikke merket noe hastighetsbegrensninger på nettet mitt.
 8. Den skal kommuniserer med alle APene som er i UniFi serien.
 9. Jepp. Der AC mesh ap kommuniserer med min nanoHD jeg har inne i huset.
 10. Jeg hadde et lignende problem. Det jeg gjorde var å kjøpe en av Ubnt sin unifi ac mesh antenne. (Liten sak med 2 antenner for utendørs bruk) samt en liten switch (usw8 60w) og kamera koblet til denne. Alt fungerer utmerket.
 11. Trekk i det minste trekkerør til det aller fleste steder. Jeg fikk dem til å legge trekkerør til alle rom i huset pluss til to punkter i taket som jeg har montert En AP fra Ubiquiti. Alle rørene mine kommer ut like ved sikringsskapet under trappen. Der har jeg montert et 12U rack som alt av nettverks utstyr står i. Veldig konevennlig å ha det der enn under tv-en. Hehe
×
×
 • Create New...