Jump to content

Osp

Medlemmer
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Recent Profile Visitors

3252 profile views
 1. Jeg tenker ja, men ser gode argumenter mot. For det første er eksamen viktig for å måle elevenes kunnskap på et mer objektivt grunnlag enn det standpunktkarakterene gjør. Når det kommer til smittevern under eksamen ser jeg heller ikke for meg noe problem, for skolene har tross alt hatt god tid til å forbederede seg. På den andre siden skjønner jeg frustrasjonen rundt hjemmeskole, da det er vanskeligere å følge med over nett. I tillegg begynner vel innføringa av digital eksamen i år, noe som kanskje bare gjør det enda værre. I en slik ustabil periode burde i hvert fall eksamensformen vært stabil. Likevel tror jeg ikke dere har noe dårligere grunnlag enn tidligere elever. Dere har lærebøker tilgjengelig, og internett renner jo over av gode videoer og nettsider. Skjønner uansett at mange mister motivasjonen, og skjønner både hvis det blir og ikke blir eksamen.
 2. Hei. Det tviler jeg sterkt på, og jeg har heller aldri hørt om noen som har kommet inn uten fagkravene fra VGS. Hvis du vil være helt sikker kan du kontakte et universitet med medisinutdanning å spørre.
 3. Til dere som hår gått/går medisin på NTNU: Hvilke bøker brukte dere førsteåret?
 4. Men da blir det vel strengt tatt bare ord mot ord. Ene part kan hevde det var en forutsetning, mens andre part kan hevde det motsatte.
 5. I avtalen var det ingen forutsetninger om at hytta skulle bli i familien. Planen var at hytta skulle det, men samtidig var det klart at dette ikke var skrevet i stein. Kan også sies at parten som eier hytta ikke har forsøkt å selge den i så måte.
 6. Hei! Har et spørsmål. Ved skilsmisse ble en hytte solgt fra den ene part til den andre parten for over et år siden. Da var planen at ungene skulle få hytta etterhvert, men ingen skriftlig avtale på akkurat dette. Parten som kjøpte hytta sa også at dette kun var en plan, og endringer kunne selvfølgelig oppstå. Nå har parten som eier hytta fått et bud som er mye høyere enn det den andre parten solgte hytta for (hvis vi tenker fortjeneste). Parten som eier hytta har fått klarsignal fra barn (voksne barn) til å selge, men parten som solgte hytta mente h*n har blitt lurt og truer med rettssak. Kan også sies at det var parten som solgte hytta som selv foreslo pris, samtidig som parten var klar over taksten. Er dette noe å bekymre seg over for parten som nå skal selge hytta?
 7. Jeg har 63 poeng i førstegangskvota. Tror dere jeg kan være rimelig sikker på å komme inn på NTNU?
 8. Hvor mye tror dere poenggrensene på medisin øker med i år?
×
×
 • Create New...