Jump to content

Dr. NinjA

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Recent Profile Visitors

880 profile views
 1. Helt sykt. 62 NTNU og 61.6 UiO høst?
 2. Etter min mening, selvfølgelig. En økning på 2 konkurransepoeng 61 --> 63, (etter en økning på 0.3 konkurranse poeng (60.7 --> 61) fra 2018 til 2019), er den ABSOLUTTE maksimale økningen vi burde se som følge av koronastyret. Tror den øker til sånn ca. 62 i år, men som sagt, du burde uans. ikke bekymre deg (selv om man ikke kan si noe sikkert).
 3. I så fall er det ganske problematisk for alle de som tok friår. Enig med @Mitochondria at det at eksamen ble avlyst ikke måååå bety at snittet øker mye. Corona-tidene har jo vært stressende for mange. Jeg selv for eksempel opplevde at motivasjonen gikk drastisk ned. NTNU økte ingenting fra 2018 til 2019. Tror ikke det liksom ikke blir en grense på 6.3 i år. Det er altfor høyt. Det at den øker til f.eks. 6.15-6.2 derimot er fullt mulig.
 4. Sykt ass, grattis! Tror aldri jeg har sett så mange konkurransepoeng før. Søker med førstegangsvitnemål og har et snitt på sånn ca. 6.31
 5. Føler det samme når det gjelder koronastyret. Hva er snittet deres på (sånn ca.), hvis det er lov å spørre?
 6. Lurer også på dette. Men, slik @clarke133 sier så er det umulig å vite. Det er heller ikke vits å spekulere, men det skader ikke ?. Hvis du har sett på søkertallene så har andelen på medisinstudiene økt betraktelig. UIO har forsøkt å kompensere litt for dette ved å øke antallet studieplasser med 20, både høst og vår (som du kanskje vet). Det er jo fint for de som søker UIO. NTNU derimot blir spennende å se mtp. at snittet i fjor var 6.1 + at antallet søkere har økt med flere hundre i år sammenlignet med i fjor. Det at eksamenene ble avlyst vil jo også påvirke poenggrensene. Det har pleid å øke med ca. 0.02 hvert år, så kanskje det øker med i hvertfall 0.04 i år? Det her er derimot bare spekulasjon, så det blir litt dumt. Vi får bare vente å se?
×
×
 • Create New...