Jump to content

P_R

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Recent Profile Visitors

645 profile views
 1. Gode spørsmål, er det mulig å handle noe med Telenor? Hoved tema er eSIM til Apple Watch som kun Telia og Telenor tilby. For å få bra avtale kjørte jeg denne med binding med Telia, som utløper nå og vil jeg helst prøve noe uten. Skymobil og Ich venter for godkjenning av Apple og Chili også men dette tar allerede lagt tid... Noen erfaring med bedre deal med Telenor selgeren?
 2. Kanskje nå de rett folka er permitert. Nabo ønsket seg å prøve med Talkmore, de kommet med tilbud som fortsatt vat dårligere en andre som opererer på Telenor nett.
 3. Hei, På Telesveipen av Insidetelecom.no fra i går står "Lanserer fri mobildata", men til å lese detaljer må man ha abonnement. Interessant hvem kommet med dette tilbudet. Kan noen med tilgang sjekke dette? Tok kjapt runde gjennom mest kjente operatører og ikke funnet med en gang...
 4. Prat med OneCall så kommer de med mye mer hyggelige tilbud. Jeg betaler litt mindre en hos Chili i den 10GB trinn...ellers er det nevnte på noen forum her at man kan handle 25GB til kr 299 hos Telia..med 1år binding.
 5. Blir snill og prat med OneCall så kommer de med noen tilbud..
 6. Telia og Telenor og Phonero (bedrift) har eSIM til Apple Watch. Siden OneCall er datter til Telia, tipper jeg at Telia prøver å beholde eSIM som fordel til dyrere abo så langt så mulig. Samme gjelder Talkmore som er datter til Telenor.
 7. Faktisk i over kr 300 prisklassen er de dyrere en for eksempel Fjordkraft...
 8. Forhåpentlig de endelig kommer med e-SIM til Apple Watch også. Overraskende at så langt kun Telia, Telenor og Phonero tilby dette men ingen av billigere operatører.
 9. Kjenner du er det mulig å handle med dem den 6GB pakke til litt bedre pris? Foreløpig har jeg ikke behov for fri data..og med OneCall er det fortsatt mulig å handle 10GB av data til lavere prisen enn Ice tilby kun 6GB.
 10. Hei, ser ut at etter over 1 år siden det kommet til Norge fortsatt kun Telia, Telenor og Phonero tilby e-SIM til Apple Watch? Eller kjenner dere noen flere gjerne mellom billigere/ikke bedrift operatører? Hvis ikke, kjenner noen mulighet å handle bedre avtale med Telenor? Både Telia og Telenor er jo veldig dyrt...
×
×
 • Create New...