Jump to content

P_R

Medlemmer
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Recent Profile Visitors

844 profile views
 1. sjekk lenken fra Forbrukerrådet. De operatørene tjener over 50% mer per kunde i Norge enn i andre steder.
 2. et poeng er at i Norge Telenor og Telia tjener over 50% mer per kunde (ren inntjening) enn i Sverige for eksempel. Se lenken til Forbrukerrådet til overst.
 3. Typisk markedsføring fra Telenor og Telia. De tjener over 50% mer i Norge enn på andre steder - etter utbygging er betalt: https://www.forbrukerradet.no/siste-nytt/vi-betaler-dyrt-for-manglede-konkurranse-i-mobilmarkedet/
 4. En ny rapport bekrefter "business as usual" i Norge. Etter justering av kjøpekraft vi fortsatt betaler 2-5 ganger mer enn andre i Norden. Og selvsagt selskapene tjener penger som gress https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/norske-mobilpriser-er-fortsatt-hoye-i-nordisk-sammenheng/id2909632/ https://nearadio.no/nordmenn-betaler-mest-for-minst/19.28873 og på flere andre steder.
 5. prøv å ringe her 23 88 96 38. de er ansvarlig for å beholde kunder. du får ikke mye ut fra vanlig kundebehandler.
 6. 99,9% sikkert at du er riktig. Ønsker du tlf. med rabatt sikkert mister du gamle avtalen. Dette funker begge veien, om du ikke ønsker rabatt på tlf. kan du binde seg for 1år og få rabatt på abonnement (tror du kan få minst 25% i den siste, kanskje med noen tillegg goodies hvis du er høflig og handler bra.) - men sikkert de vil tar deg bort fra den gamle avtale.
 7. eSIM kan man også vurdere som en tvilling SIM - litt usikkert om de tilby eSIM på flere enheter, eller en SIM på en tlf. og eSIM på en annet. Sikkert ICE eSIM løsning støtter ikke Apple Watch.
 8. Happybytes benytter Telenor dekning og har "fri data" (slik som alle andre) til kr 398.
 9. Release.no kan være mer aktuelt til dere.
 10. Hvorfor må du ha Telenor i heletatt? Det finnes billigere alternativer som benytter Telenor nett. Happybytes for eksempel.
 11. Gode spørsmål, er det mulig å handle noe med Telenor? Hoved tema er eSIM til Apple Watch som kun Telia og Telenor tilby. For å få bra avtale kjørte jeg denne med binding med Telia, som utløper nå og vil jeg helst prøve noe uten. Skymobil og Ich venter for godkjenning av Apple og Chili også men dette tar allerede lagt tid... Noen erfaring med bedre deal med Telenor selgeren?
 12. Hei, På Telesveipen av Insidetelecom.no fra i går står "Lanserer fri mobildata", men til å lese detaljer må man ha abonnement. Interessant hvem kommet med dette tilbudet. Kan noen med tilgang sjekke dette? Tok kjapt runde gjennom mest kjente operatører og ikke funnet med en gang...
×
×
 • Create New...