Gå til innhold

Steinar Mathiesen

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Steinar Mathiesen

  1. Problemet med det er vel at i en rettssak må firmaet bevise at det er en svindler, det holder ikke at de tror. Dessuten hva er risikoen for at reelle kunder registreres som svindlere.
  2. Det blir en kvart million ekstra kombinasjoner om en godtar 0 som første siffer. 26 bokstaver i alfabetet om vi glemmer æ, ø og å. 10 000 kombinasjoner fra 00000 til 09999. Med tiden kan jo fosilbiler få F serien. Men problemet forsvinner nok av seg selv når muligheten til å slå opp direkte i kjøretøyregisteret bedres.
  3. Akkuratt det siste stemmer vel ikke, de late parkeringsvaktene scanner inn skiltet uansett. Da er det funksjonaliteten i appen som avgjør om kjøretøyregisteret sjekkes.
  4. Jeg reagerte på den siste videoen. Et rødt kors som siktepunkt er det innenfor? Ikke helt likt Røde Kors sitt symbol men dog her bør en trå varlig.
  5. Forekommer meg at løsningen heter eLoran, bakkebasert mye større effekt, mye vanskeligere å jamme. Ikke like nøyaktig som GPS men godt nok, finner du flyplassen med en margin på et par hundre meter burde en titt ut av vinduet holde.
  6. Jeg regner med at ytringsfrihetens forsvarere på ytre høyre flanke nå stormer til tastaturene for å forsvare retten til å spre det YouTube definerer som løgn.
×
×
  • Opprett ny...