Jump to content

Steinar Mathiesen

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Steinar Mathiesen

 1. Jeg regner med at ytringsfrihetens forsvarere på ytre høyre flanke nå stormer til tastaturene for å forsvare retten til å spre det YouTube definerer som løgn.
 2. Jeg tror det er mulig å bevege seg mellom stjerner med en form for generasjonsskip, skip så store at de i praksis er selvforsynte systemer. Det blir som å bo på en øy uten særlig kontakt med omverdenen, slike skip vil inne være interessert i å kolonisere planeter, men vil oppholde seg i de ytre deler av solsystemet før de eventuelt reiser videre. Dog vil de være interessert i hva som skjer om det er en sivilisasjon på en eller flere planeter i systemet. Både av ren nysgjerrighet og som en mulig trussel. Jeg skrev en litt lenger sak om dette på medium for en stund siden, tror du har et par artikler før du må betale: https://medium.com/predict/how-interstellar-travel-can-happen-e500959eae2f
 3. Nå var vel ikke MDG på tinget når EØS avtalen ble inngått, men du skal se at Lan driver å overstyrer EU også. Dame med mange baller i luften det der.
 4. Kommer snart, om de ikke alt er i landet. https://tibber.com/no/magazine/power-hacks/5-elektriske-pickuper?gclid=Cj0KCQjwraqHBhDsARIsAKuGZeE3YvOD8J7ZrDreF_GoaC736277c57nHe2Hoj_DYvFQchgq6lCenrgaAiLLEALw_wcB
 5. Ikke noe problem dette tar Markedet seg av, like ellegant som det tok seg av pandemiberedskapen, alle husker den? Har Russland funnet ut at det er billigere å kjøpe enn å erobre?
×
×
 • Create New...