Jump to content

Steinar Mathiesen

Medlemmer
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

24 :)
  1. Ikke noe problem dette tar Markedet seg av, like ellegant som det tok seg av pandemiberedskapen, alle husker den? Har Russland funnet ut at det er billigere å kjøpe enn å erobre?
  2. Hva er begrunnelsen for så få ammunisjonsvogner? Ammunisjon er litt viktig når du skal skyte med kanon, og må komme helt frem til skytset om det skal virke.
  3. Så Justisministeren sier at han har full kontroll, nå ble jeg virkelig bekymret. En fly forbudssone vil neppe stoppe personer med onde hensikter, jamming av GPS og styresignaler kan ha en større effekt, men antar at en statlig aktør (eller en middels terror organisasjon) ikke har problemer med å programmere en drone slik at den fortsetter mot målet selv om signalene jammes. En olje plattform er trolig den sterkeste radiokilden i vid omkrets... Skal du stoppe en drone må det være mulighet til å skyte den ned, og dette må være avklart på forhånd, det er for sent å be om tillatelse med en drone to minutter unna. Og for å sette en rakett i baken på justisministeren, snart fines det droner som kan ta asylsøkere inn i landet.
  4. Ta det rolig FRP har ikke planer om å rive bommene, de er alt for glad for pengene som kommer inn til det. Penger som lar dem gi store summer til de rike onklene som sannsynligvis vil ha høyere bompriser slik at en slipper alle småkårsfolka på veien. Men artig å se FRP i kamp med FRP.
×
×
  • Create New...