Jump to content

Tore Rosander

Medlemmer
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

489 :)
 1. Det var en påstand uten mye innhold, kan du forklare hvordan chromium på ios vil ødelegge webkit?
 2. Om ketchup-flaska di utgjør en fare for andre så er det helt OK at myndighetene tar seg inn for å håndtere saken. Spørsmålet her er om bakdørene utgjør en reell fare eller bare en potensiell fare.
 3. Hva er den praktiske forskjellen på dette og å knuse en bilrute eller ta seg inn i ett hus med grunnlag at det utsetter andre for fare? ER det fordi det er digitalt?
 4. Men vi snakker vel da om blåtann enheter hvor brukeren selv har valgt at de skal være synlige for andre enheter? I såfall kan det sammenlignes med å sitte i det offentlige rom og skrive ned det hører rundt deg, det høres ikke like ille ut.
 5. Det er nok litt mer nyansert enn som så. Hverken google eller Facebook har forbud mot å operere i Kina, de må bare innrette seg etter Kinas interne lover og regler dersom de ønsker å operere der, og det er jo fair selv om jeg ikke er enig i Kinas politikk av den grunn. Selv ikke Kina tvinger internasjonale seleskaper å selge teknologien sin til andre Kinesiske selskaper med trussler om sanksjoner og forbud slik USA gjør.
 6. Hovedproblemet i denne saken er at Trump faktisk forventer at Microsoft skal betale staten for å bli kvitt en "konkurrent". Dette er ingenting annet enn korrupsjon av verste sort. Hva skjer når USA finner ut at de vil ha all oljen sin selv? Kan noen betale for at Equinor skal bli bannlyst i USA? Om dette fortsetter så bør Norske bedrifter legge inn en ekstra vurdering rundt stabiliteten til USA om de skal kjøpe inn teknologi fra USA. Plutselig er Trump sur en dag og isolerer USA fra Internett.
 7. Det blir så dumt å fremstille dette som om det blir umulig å drive med reparasjon. Når jeg har bestilt tredjepartsdeler har dette vært med produsentens logo og ikke apple. Å bruke en flexkabel med apple logo på en kopiskjerm ER piratkopiering, selv om LCD-en er original. Det finnes mange grader av typen "refurbished", original LCD med kopi glass, Original flexkabel med kopi skjerm og kopi glass osv.
 8. Det handler ikke om å unngå 3.part kode men å vurdere kost/nytte. Om 3.parten er én enkelt linje med kode så blir det rett og slett for dumt å bruke..
 9. "filmen i løpet av kort tid kan kjøpes eller leies hos Get, Altibox og Telenor. Også Filmweb flytter nå snart filmen over i sin strømmedel. – Det har vært en enorm dugnadsinnsats fra disse aktørene. De har bekreftet at filmen enten er på vei inn eller allerede er hos disse aktørene nå. Jeg vil tro at to av dem vil ha filmen tilgjengelig allerede i kveld, og én i morgen." Er denne artikkelen en annonse? " Hei, vil dere ha en premierefilm som har blitt markedsført heftig den siste uken tilgjengelig for salg/leie på plattformen deres? " Hvordan blir dette en dugnad?
×
×
 • Create New...