Jump to content

Tore Rosander

Medlemmer
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tore Rosander

 1. Selvsagt ikke.... Men en angriper vet jo hvem de har angrepet. Poenget mitt er at faren for å bli angrepet på nytt (av samme aktør..) dersom du betaler virker å være overdrevet og et falskt argument.
 2. Mange advarer mot å forhandle og sier de kan bli angrepet igjen. Finnes det noen eksempler på dette? Det vil jo være dårlig business for da vil folk slutte å betale.
 3. Men tenk å greit å kunne slippe å grave ned fiber mellom en sentral og sluttbrukere. Kostnadene og arbeidsmengden ved utbygging vil reduseres betraktelig.
 4. Det var en påstand uten mye innhold, kan du forklare hvordan chromium på ios vil ødelegge webkit?
 5. Om ketchup-flaska di utgjør en fare for andre så er det helt OK at myndighetene tar seg inn for å håndtere saken. Spørsmålet her er om bakdørene utgjør en reell fare eller bare en potensiell fare.
 6. Hva er den praktiske forskjellen på dette og å knuse en bilrute eller ta seg inn i ett hus med grunnlag at det utsetter andre for fare? ER det fordi det er digitalt?
 7. Men vi snakker vel da om blåtann enheter hvor brukeren selv har valgt at de skal være synlige for andre enheter? I såfall kan det sammenlignes med å sitte i det offentlige rom og skrive ned det hører rundt deg, det høres ikke like ille ut.
 8. Det er nok litt mer nyansert enn som så. Hverken google eller Facebook har forbud mot å operere i Kina, de må bare innrette seg etter Kinas interne lover og regler dersom de ønsker å operere der, og det er jo fair selv om jeg ikke er enig i Kinas politikk av den grunn. Selv ikke Kina tvinger internasjonale seleskaper å selge teknologien sin til andre Kinesiske selskaper med trussler om sanksjoner og forbud slik USA gjør.
 9. Hovedproblemet i denne saken er at Trump faktisk forventer at Microsoft skal betale staten for å bli kvitt en "konkurrent". Dette er ingenting annet enn korrupsjon av verste sort. Hva skjer når USA finner ut at de vil ha all oljen sin selv? Kan noen betale for at Equinor skal bli bannlyst i USA? Om dette fortsetter så bør Norske bedrifter legge inn en ekstra vurdering rundt stabiliteten til USA om de skal kjøpe inn teknologi fra USA. Plutselig er Trump sur en dag og isolerer USA fra Internett.
×
×
 • Create New...