Jump to content

spots

Medlemmer
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155 :)
 1. Det er bare en bil folkens, skjønner virkelig ikke at dere bryr dere.. Snakker til medlemmene av Tesla menigheten og dere utenfor.
 2. Kanskje bare implementere Google og Apple sine API'er i den eksisterende appen isteden for å kaste bort 40 millioner til....
 3. Hei, Er det noen farer om du leier hybel/leilighet fra en som fremleier? Hva skjer om de ikke betaler husleie etc?
 4. La oss håpe de ikke åpner slusene for NAV'erne i VGs kommentarfelt.
 5. Kanskje vi burde lage et program som sender 1000+ post/get request per sekund til random nettsider. Hvis vi har noen tusen folk som kan ha på programmet 24/7 kan vi fylle opp dritten med random metadata. Ja Frank kanskje vi skal sette opp en boks på linjen fra huset ditt og logge alle nettsidene du og familien din besøker og publisere til allmennheten. Hadde du likt det?
 6. Skjønner ikke denne merkelige logikken til folk.. i kort så sier du at siden du allerede blir overvåket så skal man nærmest ønske å bli overvåket mer. Hvis alle tenkte som deg hadde vi hatt DLD (datalagringsdirektivet) nå. Hvis du har IT kompetanse så vet du at appen er ubrukelig. (Sjekker GPS hvert minutt/Bluetooth fungerer ikke). Det er ikke nøyaktig nok. Fungerer ikke på ting i bevegelse (eksempel buss/tog etc) (sjekker posisjon for sjeldent og ikke på samme tidspunkt for alle). Så hva står vi igjen men da? En app med null nytteverdi som brukes for å "farme" deg for data. Hvem vet hva det vil brukes til i fremtiden.
 7. Hei, Jeg jobber med en app og så lurer jeg på hva som er best practice i denne situasjonen: La oss si jeg skal vise brukeren en liste av "vennene sine": class person { // jeg vil bare laste ned denne dataen først String name; Image smallImage; // Når en bruker klikker på en person vil jeg laste ned mer info om personen fra serveren: List<Images> userImages; String bio; ... etc } La oss si brukeren klikker på personen nå og serveren sender et Person objekt tilbake. 1. Burde jeg lage et nytt Person objekt eller legge til dataen til det eksiterende Person objektet? 2. Er det innafor å gjøre slik isteden: // Bruke denne klassen for preview av "venner" class PersonPreview { String name; Image image; } // Når brukeren har trykket på en person så lager jeg person objektet fra serverresponsen class Person { String name; List<Image> userImages; String bio; ... }
 8. Nå er det på høy tid at vi får noen kompetente IT folk inn på stortinget. Første jeg skal gjøre etter studiene er å komme inn, så kan vi få ryddet opp i dett rælet med FHI appen og nå dette. Skjer veldig mye på kort tid nå, er bekymret..
 9. Helt utrolig hvor mange som støtter appen. Håper databasen med all posisjonsdata blir hacket og kopiert, så kan vi se hvordan det går med "dugnadsånden".. Forresten er ikke dette et forum for IT folk? Vi har et ansvar for å stå imot denne typen masseovervåking. Hvis man vet litt om big data så ser man implikasjonene av denne overvåkingen.
 10. Så det du sier at man skal være.positiv til mer overvåkning siden du allerede blir overvåket? Med den innstillingen går samfunnet veldig fort mot totalovervåkning..
 11. Kunne ikke ventet 2 uker på en løsning fra Apple og Google. Veldig skuffet over det Norske folk som laster ned den dritten, dere kan takke dere selv når overvåking blir normen i samfunnet
 12. Tenk hvor kult det er å sitte og se live på et kart hvor alle i Norge befinner seg.. Sikkert det Simula gjør nå, drikker pils mens de ser på hva peasantene som bruker appen gjør. Litt som med uber. Bare at de nå ser på 500k+ privatpersoner:
 13. Håper appen blir hacket og databasen kopiert så kanskje lærer folk en lekse om viktigheten av personvern. Om en ukes tid kommer Apple og Googles svar så for håpe FHI/Simula skjønner at de kan lage en app uten sentral lagring. Håpløst og inkompetente folk
×
×
 • Create New...