Gå til innhold

differensialsperre

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

1 194 profilvisninger

differensialsperre sine prestasjoner

20

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja. Norges bank har forøvrig en fin oppsummering om dette; https://www.nbim.no/en/organisation/career/graduate-programme/grade-point-average-converter/
  2. I Norge? Antar da E=1, D=2, C=3, B=4 og A=5.
  3. https://www.nord.no/studier/fuglekjennskap
  4. Får dekket dokumenterte utgifter til internett hjemme begrenset oppad til 600kr pr. mnd. Har i grunn aldri hjemmekontor, men er en del av lønnsbetingelsene. Gunstig for både meg og arbeidsgiver.
  5. Uten at jeg sitter på fasit, så vil jeg bare fortelle om min tanke rundt dette: jeg personlig tar økad bachlor-grad fra et av universitetene i Norge, også tenker jeg evt master ved BI, eller NHH. På den måten slipper jeg tre år med kostnad fra å flytte og skolepenger. Arbeidsgiver ser jo gjerne på den mest nylige erfaringen du har.
  6. Du kan kun overføre penger mellom rammelånet og egne kontoer. For min del har jeg hele "cashflowen" min gjennom rammelånskontoen for å spare mest mulig renter. Det sto på nettsiden, i en epost og i et par avisartikler, f.eks. hos dn.no.
  7. Jeg flyttet alt bort fra Sbanken når det ble vedtatt at de skulle kjøpes opp av DNB. Men så fant dem ikke på så mye dumt som jeg hadde fryktet, og de fristet med god rente på rammelån, så flyttet lånet mitt til Sbanken i forrige kvartal. Men det ble kortvarig moro når dem nå har bestemt seg for å ikke la rammelån fungere som en vanlig konto. Så ble til Bulder for meg denne gang. Litt kjipt uten nettbank, men Ipad/Mac-appen fungerer helt greit som en erstatning. Håper folk bruker forbrukermakten sin, og flytter hvis dem er misfornøyd med tilbudet.
  8. NHH hadde en runde med samme problem: https://e24.no/karriere-og-ledelse/i/BRMvRv/nhh-struper-bruken-av-toppkarakterer Hadde vært fint med noen mer relevante kilder på området.
  9. Hva er dette utsagnet basert på?
  10. Hvor bor du TS? Og vil det å flytte medføre noe økte kostnader? Og hva slags type jobb ønsker du?
  11. Kommer nå ikke inn med dårlige karakterer bare for en skifter kjønn heller ...
  12. Hva er greia med Amex fremfor hvilket som helst annet kredittkort med Apple Pay-støtte?
  13. Ny rolle i samme selskap, med litt endringer i vilkår. Jobbtittel: Selger (av kjøretøy/maskiner) Utdanning: Fagbrev Erfaring: 10 år i bransjen som selskapet leverer til Alder: 30 år Brutto årslønn uten tillegg: 600 000 kr Tillegg: Ingen - "særlig uavhening stilling" 🙄 Andre goder: Firmabil, bonus pr. solgte enhet, avdelingsbonus, div. forsikringer, mobil og internett Hvor: Oslo
  14. Foreslår at du enkelt og greit bare søker.
  15. Jobbtittel: Koordinator (utleie av kjøretøy/maskiner) Utdanning: Fagbrev Erfaring: 10 år i bransjen som selskapet leverer til Alder: 30 år Brutto årslønn uten tillegg: 700 000 kr Tillegg: Ingen Andre goder: Div. forsikringer, mobil og internett Hvor: Oslo
×
×
  • Opprett ny...