Gå til innhold

Thaprhap

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Thaprhap

  1. Spesielt nu som adgang til llm og diverse har gjort ekstremt enkelt for lekmenn å ta i bruk det også.
  2. Hvordan star link fungerer trenger de en ganske god gps posisjon for å fungere. Vil nok heller tro de bare deler posisjonen og raketter kommer snart.
  3. https://www.businessinsider.com/russia-electronic-warfare-messing-gps-nearby-countries-isw-ukraine-poland-2024-1 Russlands forstyrer GPS-signaler i nabolandene. Rapporter nevner forstyrrelser i Polen og Baltikum, med spekulasjoner om russiske enheter i Kaliningrad eller hemmelige NATO-øvelser. https://www.arctictoday.com/norway-raises-issue-of-arctic-gps-jamming-with-russia/
  4. Har de siste to årene jobbet 80% i hovedsak for å få slutt på ubetalt overtid. Resultatet var bedre lønn og tid for en side gigg. Bare gå til fastlegen og si du ønsker 80% pga overarbeid hvis arbeidsgiver ikke går med på det.
  5. Trur vi skulle vist at de ikke er velkomne i det gode selskap lengere. Sanksjoner som blokker tilgang til vestlig media kan bare være godt. Da vil de gå rundt deres egen sensur for å få tilgang til vår og kanskje sjekke hvorfor det er slik. Skulle gjerne sett at firmaer som steam/valve, call of Duty etc stengte ned eller blokket Russlands tilgang til deres tjenester. Ikke bare er det lite gøy å spille cs om dagen hvor de spiller russiske nasjonalsangen over voice, og skriver stygge ting. De fleste skyte spill er jo stappet full av russiske juksemakere uansett. Dont wage war, play war.
  6. VG tronheim tydeligvis et problem andre steder enn Kongsberg
  7. Kan ikke gjøre så mye for å forsvare Kirkenes, men som en finnmarking er jeg kanskje mer rød enn de fleste i Norge. Men vi har igjen etter evakueringen i 2. Verdenskrig alltid sagt at vi kommer til å møte neste invasjon med en kake 🍰. Med eller uten gift.
  8. YouTube short Ser det er mange russiske reklamer om proteser på youtube om dagen. Må være god business
  9. Tenker selv at det er større sjanse for at de dumpet dop våpen folk eller penger over grensen.
  10. Syns dette virket å være en god forklaring. Er missil fulgte kraft ledningene for å øke sjansen for å treffe men med deres treffsikkerhet over skøt. Antageligvis prøvde Ukraina å skyte den ned som ikke funket. Nato med Polen vil nok ikke eskalere. Hvertfall nå som de ser ut til å ha en strategi som funker.
×
×
  • Opprett ny...