Gå til innhold

nightowl

Medlemmer
  • Innlegg

    2 309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nightowl

  1. Uderzo skrev (16 minutter siden):

    Fra spøk til revolver, det var en selger som overhode ikke leste situasjonen, du skal vite om de du snakker med kan være mottakelig for slik humor før du setter i gang. Han manglet jo helt antenner.

    Kunden er ingen lettvekter, men man sier da ikke sånn til folk, ærlig talt. Selgeren kunne ha anbefalt sofaer med litt hardere puter og vist til komfort, uten å vise til "tjukkasen".
    Men selv om det er vanskeligere for autister å lese slike situasjoner, så er det fullt mulig å forstå at man ikke kaller en kunde for tykk. Er man usikker på om mottaker vil like slik "gubbe/kjerring humor", så lar man være.
    Og det er noe som gjelder for oss alle, uansett om du er nevrotypisk eller autistisk. 

    Selgeren kan med fordel ordlegge seg annerledes, da selger han sikker flere sofaer. Men det er ikke det som er saken. Saken (og poenget mitt) er reaksjonen til den voksne tjukke mannen som blir fortalt at han er tjukk. Å gå til mediene med dette her var overreaksjon. En mer passende reaksjon ville vært å forlate butikken og legge det bak seg, siden han tydeligvis er sensitiv når det gjelder egen vekt.

    De fleste voksne gubber eier det faktum at de er tjukke, hvis de er tjukke. De bryr seg ikke når de får høre det. De har lært seg å tåle såpass pluss mye mer gjennom et langt liv. De er menn. Ikke sutrete kroppsusikre drama queens. Tydelig at selgeren leste denne kunden feil. Han er det stikk motsatte av hva han ser ut til å være.

  2. Osenua skrev (På 12.11.2023 den 12:50 AM):

    Men dere kan såfall fortelle meg hvorfor du har vansker med å være direkte som oss (om du har det)

    Noen folk tåler ikke sannheten lengre, de klikker i vinkel:

    https://www.nettavisen.no/okonomi/sjokkert-av-selgerens-kommentar-til-kona-horte-vi-virkelig-det/s/5-95-1347558

    Med stadig flere store babyer i samfunnet som kan eksplodere av sinne, må man trippe rundt på eggeskall.

  3. Dette fikk jeg også oppleve fra igår, etter å ha oppdatert nettleser, epostleser, osv.

    Inntil videre ignorerer jeg det. Jeg svir av for mye tid der, så det er helt greit om jeg blokkeres for å ikke betale. Faktisk ville det vært for det beste ..

    • Liker 3
  4. El burro skrev (2 minutter siden):

    For øyeblikket så har jeg 5 katter og har hatt både katter og hunder hele livet, det er helt naturlig at katter ikke trives bra når de må leve hele livet sitt inne. Det er rett og slett ikke sånn de er fra naturens side.

    Med mindre det er snakk om å ta i mot en katt som ikke kan være ute på grunn av fysiske problemer så er det å skaffe seg en katt som skal leve hele livet i en leilighet egoistisk, da handler det ikke om gi en katt et godt liv men å tilfredsstille sitt eget ønske om å ha en katt.

    En annen ting er at katter faktisk er ganske sosiale flokkdyr og det er ikke alltid at kun kontakt med mennesker er nok. 

    Så det er noe du tror med andre ord ..

    • Liker 1
  5. El burro skrev (57 minutter siden):

    Vær så snill å ikke skaff deg katt hvis den må tilbringe livet sitt inne, det er ikke et bra liv for en katt uansett hva andre med innekatter mener.

    Det er på kanten til dyreplageri og veldig egoistisk når man tvinger katten til å leve innendørs bare for å tilfredsstille sitt eget ønske om katt. 

    Er dette noe du tror eller har du lest uttalelser fra eksperter som sier det er slik?

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  6. Nepa skrev (6 timer siden):

    *

    Hvor mye gammel møkk trenger man egentlig å ta vare på? Har man fine eksempel av gamle bygninger, og anledning til å flytte disse til et museum, ja greit, gjør det. Men hvorfor insistere på å verne absolutt alt gammelt rubbel & drit som finnes? Dette går over alle støvleskaft. Denne formen for nasjonalromantisk sentimentalitet gagner ingen. Det "stabburet fra 1600-tallet" i bildet over (med grønt bølgeblikktak og glassvinduer) kan man ta bilde av, for å dokumentere det, deretter burde det være lov å fjerne det og bygge nytt. I stedet for å stadig nistirre bakover, trenger man å begynne å se fremover, for å tenke nytt.

  7. xrays skrev (48 minutter siden):

    Ta kraften og din egen vilje tilbake. Du må mene det når du skal slutte med med noe, ikke overfor andre, men du må mene det overfor deg selv. Begynn med delvis faste,  drikk mye vann og drit i resten av verden mene du foretar en superrask avvenning av sukker og fett. Ta kosttilskudd smuties osv. Drit i angsten se på tv, film mens abstinensene rir deg. Evt ligg i horisontal stilling og se på noe som morrer deg.Det du er avhengig av vil alltid prøve å innhente deg når du er avhengig. Husk at du er sjefen. Se på noe som motiverer deg å nå dine mål.

    Og vips så er TS tilbake på MacDonalds innen 2 uker. Pep talks kverker ikke høyst reelle killer junk food cravings.

    • Innsiktsfullt 3
  8. Til mer man fokuserer på at man absolutt er nødt til å gå ned i vekt, til mer press legger man på seg selv. Og da øker sjansen for at man sprekker. Man bør derfor heller gi faen. Fortsett med det du gjør, men tillegg deg nye og bedre vaner over tid, gradvis. Bytt ut usunn mat med noe som er sunnere, gradvis. Bytt ut inaktivitet med mosjon, gradvis. Å bruke viljestyrke for å storslanke seg fungerer ikke. Og den som sier noe annet er en forbasket løgner. Alt handler i stedet om gode vaner.

    Mine 5 cents, anyway.

    EDIT - Tre gode vaner man bør begynne med:

    1. Unngå å handle mat på tom mage, da frister drittmaten ekstra mye.

    2. Ha alltid sunn mat i fryseren. Denne kan du spise så mye du vil av. Gi faen i vekta.

    3. Lag mat fra bunnen av.

    • Innsiktsfullt 2
  9. Videoen levner ikke noen tvil i mine øyne. Han bør ta sin hatt og gå, det er ingen vei tilbake. Og de i Rødt som fortsatt støtter han, kan gjerne følge etter. Jeg er også forbauset over at det går an å være så dum. Å risikere å miste så mye som det han nå har gjort, bare for noen jævla solbriller. Og hvorfor Gardermoen av alle steder? Alle vet at der er det proffe vektere som tar tyver hele tiden. I alle dager.

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  10. Gjest 9ef44...b60 skrev (På 19.6.2023 den 23.29):

    Har en far som snart blir for gammel til å klare tungt fysisk arbeid, samtiding som han ikke har noen utdanning.

    Finnes det jobber for en mann snart 60 som må fortsette å jobbe, men klarer ikke bruke teknologi? Kan bare bruke motorsag, men det blir for tungt for han.

    Anonymous poster hash: 9ef44...b60

    Tenker du her mest på skogsarbeid og felling av trær? Eller vedkapp, trimming av trær, osv.? Hvis det er sistnevnte finnes det motorsager som veier ganske lite. Ingen problem å skaffe seg sag klar til bruk, som veier mindre enn 4 kg.

  11. Jeg har kun byttet på en MacBook Pro Early 2015. Det gikk forholdsvis greit etter å ha studert iFixit-guider og diverse YouTube-videoer. Måtte oppløse limet under batteriet med bremsevæske ..., så det gjelder å holde tunga rett i munnen.

    Kjøpte batteri fra pcbatterier.no, kan ikke huske noe som helst om kalibrering. Og riktige skrutrekkere fulgte med batteriet, noe som er veldig kjekt om man mangler disse.

×
×
  • Opprett ny...