Jump to content

harryper

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

676 profile views
 1. Takk for gode svar.! Så lenge det ikke vil frigjøre noe for privat lån, så får jeg heller bare sitte på den.
 2. Hei, jeg har en bolig som jeg ikke får solgt. Ønsker å selge denne til feks mitt eget AS, kan dette la seg gjøre? Hvordan vil det bli å ta opp lån igjennom ASet for å utbetale til meg selv? Pr i dag har jeg kun et ENK uten spesiell inntjening. Men ønsker å gjøre det om til AS. Målet er å leie ut boligen. Det er kun denne boligen jeg vil ha i AS. Jeg vet det står man bør helst ha 5 eller flere boliger før man oppretter eller har bolig i AS. Men denne boligen er fryktelig vanskelig å selge, men fryktelig lett å leie ut, og jeg ønsker å kunne ta opp mer lån privat. Andre som er i samme båt eller har gjort dette? Kom gjerne med forslag eller innvendinger
 3. Ok, takk for svar. Jeg ønsker jo å leie den ut, men ikke til lavere pris enn de som leier nå.
 4. Hei, takk for svar. Leiligheten er lagt ut igjen for utleie, men jeg vil jo anta jeg ikke har en plikt for å leie ut? Hvor står dette? Jeg gjør det pga jeg er grei. Men i teorien kan jeg vel si at de må betale oppsigelses tiden om de bor der eller ikke? Jeg er klar over at jeg ikke kan kreve leie fra 2 forskjellige parter. De tilbudte noen til å overta leien til 2/3 av prisen som den leies ut for. Jeg ga beskjed om at det gikk fint så lenge mellomlegget ble dekket. Dette skjønte de ikke. Det er kanskje smart å sende krav for hver måned da? Og måned 3 må jeg vel også be om utkastelse om de ikke er flyttet.
 5. Hei, Leieboer har gitt meg beskjed om at de flytter ut før oppsigelsestiden som er 3mnd. Pga de ikke har økonomi til å betale videre på leien. Jeg har en idiotsikker kontrakt hos huseierens landsforbund, men jeg lurer på når jeg kan gå til innkrevning av leieinntektene for disse 3 månedene. Jeg har gitt beskjed om de finner nye leietakere til samme leiepris som kan overta leien så går jeg med på det. Jeg har også gitt beskjed de kan betale mindre i en periode om økonomien ikke er så sterk, og heller betale mellomlegget når økonomien blir bedre. Har også gitt beskjed om leie ikke blir betalt vil jeg ta det via retten. Jeg har ikke depositum. Men det jeg lurer på er om jeg må vente de 3 månedene, uten leieinntekter før jeg går til namsmannen?
×
×
 • Create New...