Jump to content

KimRL

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. Har vært innom tanken. Men den gang gjorde jeg det kanskje litt mer komplisert enn jeg hadde trengt. Fordi jeg liker at shadowplay aktiveres eller skrur seg på idét du launcher et spill, eller tilsvarende krevende 3d applikasjon, right? Men OBS, så vidt meg bekjent ikke har en lignende funksjon. MEN, kunne jo egentlig bare startet OBS og replay-bufferen ved restart og la den spille inn derfra, hele tiden. Det høres bare ikke ideelt ut. Men skal teste ramdisk igjen, etter jeg kom over denne videosnutten:
 2. Joda, shadowplay er kjekt, det. Men hadde likt å sett en toggle hvor man kunne valgt temp-lagring i minnet. Ellers er det ikke så mange negative ting å si, som jeg kommer på i farten iallefall.
 3. Har det noe å si hvor mange minutter man tar opp? Replay BUFFEREN vil jo hele tiden recorde siste minuttet, om og om igjen. Shadowplay lagrer ikke buffer\temp i minnet som f.eks OBS. Den kontinuerlig skriver til den evt disken du har valgt temp location. Jeg har prøvd å mekke en ramdisk, men den brøyt shadowplay recordinga etterhvert og det ble plagsomt. Nå bruker jeg bare min eldste SSD, en 500 GB Samsung, som jeg ikke kunne brydd meg mindre om skulle dø. Hadde vært nice å fått i gang en stabil ramdisk som fungerer plettfritt med shadowplay, dog.
 4. Bryr meg ikke om mining. Bryr meg om peformance, hovedsaklig kjølingen
 5. Hva er minst søppel som erstatningskort for mitt 3080 Tuf fra komplett? Tilbud om zotac amp holo lhr og gainward phantom
 6. 3080 Ti til 13k må da sies å være helt OK - det er da ikke lange veien unna 3090 ytelse.
 7. Hvis ryktene rundt nye nvidia og nye amd skjermkort viser seg å stemme, så er jo ytelsen til 3000 serien og samme med amd sin nåværende serie være å regne som avleggs. Hva skjer da med bruktprisene på disse altfor latterlig overprisede kortene når dem kommer på brukten? Jo, samme som 2080 Ti når folk dumpet dem før release til 7-8 tusen. Mulig det samme også skjer igjen etter noen uker, at alt går tomt og dermed forrige line of cards går opp i bruktpris.
 8. Flere enn meg som fremdeles venter på 3080 Tuf fra lanseringsdagen hos komplett? Bestilt klokka 17:20.Angrer litt på at jeg ikke kjøpte OC-modellen som faktisk blir produsert litt av...ugh.
 9. Så, hvor mye kostet 6800 og XT? Har ikke engang rukket å se pris, ei heller hvor dem selges utenom komplett. lol
 10. Hviket 3070 ventekort og som i tillegg er av de billigere variantene og som kommer på lager innen 8. november hos komplett er å anbefale? ZOTAC GeForce RTX 3070 Twin Edge Gigabyte GeForce RTX 3070 EAGLE OC Palit GeForce RTX 3070 GamingPro Gainward GeForce RTX 3070 Phoenix
 11. Jeg sjekker komplett nå, og så har dem endret min 3080 Tuf fra forventet sending 7. november til 2. januar nå ????? WTF???? Bestilte to timer etter release. Håper dette er en feil, den hadde stått på 7. november i over en uke nå.
×
×
 • Create New...